Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: CNN
moveng
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg CNN
den: January 6, 2012, 18:26

Hvordan kan det være at CNN nu kun findes digitalt?

Min gamle mor der bor på plejehjem har ellers altid set CNN hver dag og hun er meget utilfreds med at den pludselig er væk. CNN var den eneste grund til at hun valgte at beholde den store TV pakke her efter omlægningen, selv om hun dårligt har råd til det og hun har i hvert fald slet ikke råd til også at skulle skifte sit TV ud også, bare for at kunne se denne ene kanal.

Ja, jeg ved godt at hun BARE kunne have læst brevet fra GVD lidt bedre, for der er jo lige et lille flueben på kanaloversigten der viser at CNN kun vil findes digitalt efter omlægningen, men nu er der jo altså en grund til at hun sidder på et plejehjem, så hun har lidt svært ved at sætte sig ind i den slags. Hun havde ikke lige set det lille mærke, men kun at CNN ville findes i den fulde TV pakke.

Når alle de andre kanaler i fuldpakken kan ligge analogt, hvorfor så ikke også CNN ?

JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Re: CNN
den: January 7, 2012, 23:20

ja, der er vel kanaler i overskud til at ligge CNN analogt også, hvad med kanalerne 30-41, de bliver ikke brugt.
Måske TV2 film også kunne lægges analogt i det område.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: CNN
den: January 13, 2012, 13:03

Der er ikke andet at gøre, end at købe en billig DVB-C modtager. Bilka sælger bl.a. BlueTinum, set til 449 kr. på tilbud, den kan jeg i hvert fald godt anbefale, den giver er rigtigt godt analogt billede, hvilke der langt fra er alle bokse der gør.
Jeg er godt klar over at det er lidt træls, men det er langt billigere end ny tv, havde hun haft almindelig luft antenne, skulle hun allrede ha ofret sådan en boks, fremtiden er digital, ved Yousee sendes nu kun ca. 3/5 af kanaler analogt, så fremtiden byder blot på mindre og mindre analoge kanaler.
Jeg kunne så forstille mig, at der vil være flere kanaler hun gerne ville se, som kun sendes digitalt, bl.a. den nye TV Nord 24 timers kanaler.
Og man kan ikke analogt ligge dem på 31-40, da d e så ville kunne ses af dem der kun har mellem pakke, så det med manglende analog version, er endnu et af problemerne med den ekstra pakke.

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: CNN
den: January 13, 2012, 19:20

Harald Nyborgs Denver DVB-C boks til 399 fungerer fint - dansk menu og bønnesimpel betjening.

/rexman

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.05 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.