Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: TV2 Regionerne
lahono
Beginner
Indlæg: 31
Indlæg TV2 Regionerne
den: January 5, 2012, 13:16

Der findes vel stadig folk kun med analog fjernsyn og uden modtagerboks. Og de kan ikke modtage den nye TV2 Regioerne HD - som TV 2 Nord reklamerer så meget for.

Det står også ganske rigtigt her:

http://www.tv2nord.dk/artikel/181277:Det-nye-TV2-Nord--Alle-kan-se-kanalen

Men hvis folk kun læser overskriften eller kun ser indslagene på TV2 Nord, hvor de siger at "alle kan se den nye kanal uden det koster en krone ekstra", kan GVD nok forvente en hektisk dag ved telefonerne 11. januar :-)

Så nej TV2 Nord, alle kan IKKE se den nye kanal uden det koster en krone ekstra... :-)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV2 Regionerne
den: January 5, 2012, 13:35

Den er meget let
Ingen antennesystem må i Danmark neddrosle eller omkode et HD signal til et SD signal, og da der jo analogt kun findes SD signaler, kan det ikke lade sig gøre.
Kanalen skal sendes som HD ligesom DR HD og dermed kun digitalt, længere er den ikke.
Det er bare at komme ud og købe en modtager boks, og i dag fås de fra 400 kr. som jo ikke er en formue.

lahono
Beginner
Indlæg: 31
Indlæg Re: TV2 Regionerne
den: January 5, 2012, 13:58

Nå det er sådan det foregår...tja, 400 kr kan måske være en formue for nogle (pensionister, arbejdsløse og andre fattige ramt af krisen) men på længere sigt selvfølgelig ikke en stor formue...og det analoge signal bliver vel helt lukket med tiden, også i antenneforeningerne, er der sat år på?

En helt anden disskussion er, hvornår FM radio bliver lukket ned, men så længe DAB radio ikke er mere udbredt og man ikke har lagt sig helt fast på teknologien, går der nok 50-100 år endnu :-)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV2 Regionerne
den: January 5, 2012, 15:06

Jeg vil ikke gøre mig til dommer om 400 kr. er meget eller lidt, men havde man haft egen antenne, havde man allerede for 2 år siden skulle give det for en digital boks, for overhovedet at kunne se TV i dag, så!
Faktisk har det været både let og billigt at være med i en antenneforening som GVD, da vi slet ikke har behøvet at ha de udgifter man har haft med egen antenne, tænk på at hvis der har været flere TV og optageudstyr, har det været nødvendigt med flere bokse, de første bokse med kun Mpeg2 fra 2006 kunne ikke bruges i 2009, lig ny boks, hvis boks ikke har kortlæser og man ønsker at forsætte med TV2, ny boks i 2012, og ønsker man HD TV fra Bokser, jeep ny boks i april 2012, så!

Med hensyn til DAB og FM, så er det slet ikke det samme som med TV, nordmændene, tænker i øjeblikket på at sætte lukke dato på for FM, om blot 5-10 år, men de er også indtil videre de eneste, andre som hollænderne regner med at FM også lever om 50 år, 2 modsætninger.
Pointen er, at hvis FM lukkes, så er der et hav af radioer, der blot står til skrot, hvilket er et resursespil af rang. Fordi vores TV signaler bliver digitale, kan vores gamle TV godt fungere, det kræver jo blot en lille ekstra boks.

lahono
Beginner
Indlæg: 31
Indlæg Re: TV2 Regionerne
den: January 5, 2012, 16:41

Lige præcis, analogt tv lever kun videre i antenneforeninger, men også her får det vel en ende en dag, så der helt bliver lukket ned for de analoge signaler?

Ja det vil være et resursespild at lukke for FM radio, så jeg tror mere på det 50 år end de 5-10 år.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.173 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.