Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Ingen program info på TV2 HD
jbk
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Ingen program info på TV2 HD
den: January 4, 2012, 22:23

Hej

Jeg kan ikke se program info på TV2 HD. Er dette et generelt problem eller "kun" på mit Samsung TV ?

Mvh
Jbk

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Ingen program info på TV2 HD
den: January 4, 2012, 22:30

Nope, heller ingen EPG info på TV2 HD her. På et Panasonic TV.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Ingen program info på TV2 HD
den: January 5, 2012, 09:29

Mener heller ikke at jeg har. Men nu har vi da fået på 3+HD, så det kommer nok når leverandørerne får det sat på.

lahono
Beginner
Indlæg: 31
Indlæg Re: Ingen program info på TV2 HD
den: January 5, 2012, 10:58

Jeg har ingen problemer på mit Philips tv.

Til gengæld så er der ingen tekst-tv på DR1 (kun på den analoge udgave, men ikke på den digitale)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Ingen program info på TV2 HD
den: January 5, 2012, 12:21

Jeg tror der er flere ting blandet sammen.
Lad mig lige opsummere:

Korte udfald/pixeleringer/piv i lyd med mellemrum, har jeg også opserveret i Skalborg, det er dog langt fra på alle kanaler, jeg mener bl.a. ikke at ha set det på DR1 og TV2, og heller ikke i aftes.

Man er gået fra at sende SD kanalerne med QAM 64 til QAM 256. QAM 256 kræver bedre støj/signal forhold for at virke, uden problemer, sagt på godt Dansk, et kraftig signal uden forstyrrelse. Dette er sikkert grunden til, at nogle har problemer med at fange nogle af kanalerne.

For fuldpakken ligger de 2 digitale mux på meget høje UHF frekvenser. Der er generelt mere dæmpning på de høje UHF frekvenser, og det ses da også tydeligt hos undertegnet, hvor DR1 mux på 306 Mhz ligger på 100 % signal, mens mux på 778 Mhz ligger på 60 % signal styrke, på CD boksen er tallene henholdsvis 130 og 95, mit TV kort skulle direkte ind i vægen(uden om lidt ekstra fordeling) for at fange de 2 mux, det er ellers indtil nu gået uden problemer med den ekstra fordeling. Jeg vil håbe at de på hovedstationen kan justeres lidt op, men der er nok nogle af os, der skal til at ha forstærker på igen, for at få det til at virke.

Pixelering på DR1 stort set hele tiden (Små konstante "firkanter" rundt omkring). Måske, men jeg syntes den er mere gal på TV2, jeg blev ellers så glad i går da jeg scannet på PC, for båndbredden er for DRs vedkommende gået fra 4-5 Mbit til 8,2 og for TV2 fra 4,3 til 6,6 Mbit, men billedkvaliteten er gået den anden vej, TV2 er direkte sløret og den høje båndbrede giver ikke mindre Pixelering som man ellers skulle forvente. Så hvor vi før fra Canal Digital fik et super skarpt billede med lidt pixelering, får vi i dag et sløret billede med mindst ligeså meget Pixelering. Øv, tydeligvis får vi nu signalet fra Stofa, men jeg kan ikke lige gennemskue hvordan det lykkes for dem at ødelægge signalet så meget, mest af alt ligner det en dårlig konvertering af DVB-T signalet, men så burde tekster ikke være indebrændte på TV2 og hvad vil man gøre næste onsdag. En anden mulighed er, at Stofa rent faktisk har fået deres udstyr ud til bl.a. DR og TV2, men at deres udstyr(encoder) er alt for dårligt
Høj bitrate er ikke altid lig med god billedkvalitet, hvis udstyret er for gammelt som Yousee lære os om her. (Advarsel Det er lang og tung læsning)

http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=6012&zoneid=19

Jeg er lidt hurtigt gået igennem kanaler flere gange, og der er ikke andre kanaler der direkte skriger med dårligere billedkvalitet, eller i hvert fald så meget dårligere billede kvalitet.

Og så er der fejl på nip(eller hvad det var den hed)plan for mux på 426 Mhz, her henviser alle programpladser til GVD lokal TV, det betyder at man bl.a. ikke kan se ”Das Erste HD” på plads 51 eller Discovery HD Showcase på plads 100, det virker fint på eksterne bokse som CD boks eller Bluetinum, men ikke på TV med indbygget tuner som Panasonic, LG og Sony.

Manglende tekst TV på DR1 er også rigtig.

Til gengæld har jeg program info på TV2 HD

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Ingen program info på TV2 HD
den: January 5, 2012, 13:59

Hej Carsten. Udover din sidste linie, hvad har det så alt sammen at gøre med manglende EPG på TV2 HD? :-)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Ingen program info på TV2 HD
den: January 5, 2012, 14:48

Ikke andet end det er blevet skrevet i den forkert tråd ;) , jeg har klippet indhold over i den rigtige tråd 8-) .

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.055 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.