Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: First << 6 7 8 [9]
Forfatter Emne: Problemer med billede efter omlægningen
t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 14, 2012, 18:03

Interessant nok at det er dækket af forsikringen - de plejer sgu ikke at give ved dørene og jeg kunne sagtens høre et forsikringsselskab sige noget i retning af "almindeligt slid og nedbrydning"

Men godt for dig at der kom styr på det.

Gad godt vide den egentlige pris, hvor man selv lavede gravearbejdet - jeg er nemlig enormt træt af hvor man i sin tid har valgt at føre antennekablet ind i vores hus. Kunne det omgøres for relativt få penge så en central fordeling fra loftet kunne opnås, var det absolut værd at overveje.

Måske man bare skal kontakte StepTech og høre :-)

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 19, 2012, 08:34

Hej,

Jeg havde også problemer med HD kanaler efter omlægningen. Jeg talte med dem ude i GVD butikken og jeg købte et nyt antenne stik af dem. Jeg har nu skiftet stikket og problerne er forsvundet. :-)

Trix
Newbie
Indlæg: 9
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 31, 2012, 19:57

Jeg oplever, som så mange andre, også problemer med billedkvaliteten efter omlægningen, og mit tv er det sidste nye.
Der har været meget skriveri omkring hvor fejlen er; hos GVD, Abonnenten mm. Det der undrer mig er, hvis det min installation/kabler/modtager/?/?/?/?/?/?, der er noget galt med, hvorfor er problemet der så ikke konstant. Det leverer vel signalet med samme styrke hele tiden?! Jeg kan have perioder, hvor de kanaler(6'eren, Zulu, kanal 9, Tv2sport og 3Puls) går fint igennem, især om eftermiddagen, for så at være totalt useeligt om aftenen. Nogen der kan komme med en forklaring?

Sider: First << 6 7 8 [9]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.481 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.