Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: First << 5 6 7 [8] 9
Forfatter Emne: Problemer med billede efter omlægningen
bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 11, 2012, 16:59

Citat fra PMKolind den January 11, 2012, 15:08
Jeg har nu i næsten to timer, forgæves at komme gennem til GVD... Jeg har lige installeret Triple skærmet 7mm kabel rundt i huset, købt mig en professionel forstærker og lige lidt har det hjulpet... Hvordan F... (undskyld sproget) får man fat i GVD?

Send en mail og få dem til at ringe til dig

Mvh. Bjarne

frujensen
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 11, 2012, 18:01

Jeg undres - hvis der er vores installationer det er galt med - hvorfor er det så ikke ringe hele tiden? For vores vedkommende er det jo med 5-10 min. mellemrum udsendelsen pixilerer!
Det kan sagtens være at det er fordi jeg ikke har forstand på teknikken bag, men burde det ikke være skidt hele tiden, hvis installationen ikke er i orden?!

tbai
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 11, 2012, 18:37

Lige en update her fra Gug. Jeg fandt i dag ud af at min antenneforstærker var gået i stykker. Har købt en ny ude i GVD butikken og nu virker mit signal perfekt (næsten). Har dog stadig lidt pixelering men det er ikke så tit, før kunne jeg slet ikke se nogle af kanalerne fra fuldpakken (sort skærm). Så der er måske noget om at ihvertfald nogle af problemerne er pga. af vores egen installation.

Bachski
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 11, 2012, 18:55

Vi har det også her i Svenstrup.

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 12, 2012, 20:02

Nåja, jeg er da glad for at de nu har taget problemet alvorligt (måske har bestyrelsen også selv problemer) ;o)

driftsstatus.
11/01/12 14:04

Påbegyndt

Digital TV

Vi oplever i øjeblikket problemer med små udfald på enkelte digitale kanaler. Udfaldene forekommer omkring en gang i kvarteret med et sekunds varighed. Vi har i de sidste dage fejlsøgt vores del af det digitale spejl, uden at kunne finde fejlen. Problemet er derfor fejlmeldt til underleverandøren af de digitale kanaler. Vi arbejder naturligvis på at løse problemet hurtigst muligt.

Hmm tjah, man nødes til at undre hvorfor de ikke har taget os avorligt før nu...

/Rexman

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 13, 2012, 13:29

Citat fra JS den January 10, 2012, 23:06
ja, der skal jo altid findes en syndebuk. Jeg kørte for mange år siden for en større radio/tv forretning og her var det også radioforretningens, Sonys, Samsungs, problem når kunder havde problemer. Det var aldrig fordi at kundens antennekabler var sat sammen med samlemuffer eller tyggegummi og ej heller fordi antennekablet lå i en døråbning osv. osv., men det er da godt at det ikke er det samme GVD (Stofa) signal vi for jeg kan høre at jeres ikke er i top.

Jeg forstår ikke hvad du mener/skriver :? , men lige præcis Sony og Samsung modeller fra 2007 og 8 har jo været problem børn med hensyn til DVB-C modtagelse. Man havde simpel hen ikke gjort forarbejdet godt nok, DVB-C tuner og kabel modtagelse var jo også det største salgs argument for de mærker, da andre mærker bankede dem med hensyn til billedkvalitet.

Selvfølge er og bliver der lavet alt muligt fusk med antenne installationen. Før ombygningen af GVD, var der dog en meget stor chance for at fejlen virkelig var GVD. Efter ombygningen er chancen meget lille, og havde det været i alle mulige andre situationer havde jeg også skudt på folks egen installationer, det har jeg vist også gjort ved så mange andre lejligheder. Jeg er gammel antenne mand, så jeg ved måske mere hvordan en antenne installation skal se ud, end en radiosælger(sorry, intet personligt i dette, men en tilfældig sælger i Elgiganten eller Fona ved typisk intet om antenneteknik), og jeg ved min er i orden, minus stikledning, som jeg ikke har nogen mulighed for at tjekke.

Det vil jo også være mærkeligt at på samme dag, bliver der lavet et antal forkerte samlinger, eller ledninger ødeligt i døråbninger.

Jeg er dog også opmærksom på, at nye signaler typer og andre sende frekvenser kan kræve bedre installationer, kabler o.s.v. så at det virket før omlægning, og ikke efter, er ikke nødvendigvis en fejl, men blot nye skrappere krav, fordi der sendes mere og mere, dette er ikke alene GVD problem, men også et problem ved de andre store udbyder, onsdags omlægning er ikke eks. gået uden problemer for mange ved Yousee.

De omtalte fejl, jeg holder fast i, udfald på enkelte kanaler og dårlig billede på primært TV2 og DR2. Fejlen ligger med meget stor sikkerhed ikke ved os selv, eller i vores ny renoveret kabelnet, men i hovedstation eller ved leverandør.

Og nu er det også officielt meldt ud
Lidt dårligt billede på SD version af TV2 kan jo så også næsten være ligegyldig, da vi har fået den i flot HD version.

TorfinnK
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 13, 2012, 17:56

Lidt update, det var mig der startede tråden.
Jeg var forbi GVD mandag eftermiddag for at købe et antennekabel jeg var sikker på var som GVD mener det skal være. Jeg fik et kabel, men teknikeren spurgte om ikke han skulle komme forbi og måle signalet. OK sa jeg og han kom forbi tirsdag formiddag og konstaterede at signalet ude på vejen var 72 db, mens det i mit antennestik var 32 db. Det skal være minimum 65 db i antennestikket iflg. ham. Han tilbyder at ringe til StepTech, det er dem der haver service på kablerne i bakken.

Steptech kom forbi ved 4 tiden samme dag og han målte at der var problemer med kabelet (stikledningen) fra vejen og ind i huset. Han mener kabelet bør udskiftes og jeg får ham til at bestille udskiftning. Det kommer jeg så til at betale.

Onsdag eftermiddag ringer Steptech tilbage om at kablet bliver udskiftet fredag.

Fredag morgen står de klar med skovl her ude og graver nyt kabel ned og fredag eftermiddag kommer Steptech og slutter kabelet til stikdåsen inde i stuen.

Nå står alle frekvenser med signalstyrke Høj og der er ingen error korrektion.

Så min konklusion er, servicen hos GVD er da ikke så dårlig enda.
Mit kabel har nok været dårlig før omlægningen, men efter omlægningen kom det under den grænse hvor TV'et kunne klare og fejl korrigere signalet.

Et tips, tjek det analog signal, er det dårligt (sne på skærmen), få GVD til at måle det, skal som sagt være minimum 65 dB.

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 14, 2012, 00:45

Citat fra TorfinnK den January 13, 2012, 17:56

Steptech kom forbi ved 4 tiden samme dag og han målte at der var problemer med kabelet (stikledningen) fra vejen og ind i huset. Han mener kabelet bør udskiftes og jeg får ham til at bestille udskiftning. Det kommer jeg så til at betale.

Af nysgerrighed - hvad koster det?

TorfinnK
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 14, 2012, 09:29

Jeg ved ikke hvad regningen kommer på, men det er dækket af husforsikringen, dog med en egenandel på 2880.-

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 14, 2012, 11:44

En god historie, der er helt klart nok nogle af de over 30 år gamle stikledninger der trænger til at blive skiftet.
Utroligt at det har kunnet funger med så lidt signal, hvis du bare havde kikket analogt, var det nok gået op for dig, at der var noget galt, det er altid det første jeg gør, så lang tid vi har muligheden, og ser det ikke pænt ud, virker resten selvfølge heller ikke.

Sider: First << 5 6 7 [8] 9
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.141 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.