Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: First << 4 5 6 [7] 8 9
Forfatter Emne: Problemer med billede efter omlægningen
carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 16:20

Citat fra allan.siig den January 10, 2012, 13:42
Sad så også og så tv igår og havde også problemer med pixelering. Så jeg skal i gennem min installation, men der er så også nogle gamle kabler og samlinger.
Men det var nu træls i går.

Jeg vil vente med at købe nyt, hvis du ikke lige er 100 % sikker på, at det er noget gamle skidt du har, og kan se, at dit signal er alt for lavt, måske på grund af for mange fordelinger.

GVD har stadig ikke taget ansvar eller kommer med noget info om disse udfald, og lige præcis det med at man ikke erkender og informere om fejl, er noget af det værste. Jeg skrev eks. om at enkelte kanaler ikke kunne fanges at TV med indbygget tuner(på grund af nit tabel fejl), eks ARD HD, denne fejl er jo rettet fredag, så alt har bare ikke været i orden fra starten, og hvorfor er billedkvaliteten på specielt TV2, og DR2 i mindre grad DR1, blevet så ring, er det fordi vi nu for signalet fra bandit firmaet Stofa, og er det sådan, så må de amatører få indkøbt noget bedre teknik. Men i stedet drukner den reale kritik i, at man bare kan købe rigtig udstyr, jeg har haft rigtig udstyr i de sidste 20 år, der er ikke noget at komme efter i min installation, og alligevel opleves de omtale fejl.

Til oplysning er det meste kabel SAT2H som var det rigtige gode kabel for 20 år side, for et par nye stræk, det nye 7mm Comega, fordeling og afslutnings dåser er de nye Comega, der er ikke noget at komme efter, men nu er jeg jo så heller ikke specielt hårdt ramt, men de fejl jeg har observeret, er jeg 100 % sikker komme ude/andet sted fra. Jeg kan ikke gøre det bedre, men det kan GVD.

Så i stedet for at du køber dig fattig, i nye virkningsløse kabler, skub til kontor og service firma, og få dem til at løse de rigtige problemer, nye kabler gør ikke TV2 skarp eller fjerner pixlinger på bl.a. DR2 og TV2. Det fjernes først når signal leverandør(Stofa) får rigtig teknik eller justeres den rigtig, det samme kan siges om de udfald der er lige nu.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 19:24

Hej Carsten. Jeg ved jeg har en dårlig samling på loftet, så derfor ville jeg starte med at få kigget på det. Jeg har kun 2 tv så det er begrænset hvad jeg skal trække af nye kabler, så for mit vedkommende er det til at holde til. Nu er jeg jo så suppleant til bestyrelsen, og info fra mødet mandag aften var at det som der også står i mailen og på forsiden af gvd, er at det alt andet lige er medlemmerne installationer.
Så jeg synes da det er lidt skidt at høre, fra en der tilsyneladende ved hvad han snakker om sige at han også har problemer.
Jeg ved at driftlederen Kristian har ferie i denne uge, men der selvfølgelig andre kompetente mennesker der kan se på problemet.
Men en god grundt til at jeg vil ordne min installation er så jeg lige som dig kan sige, at min installation er god og det derfor må være signalet uden for der er problemer med.
Men nu må vi se, skal lige have skaffet mig de 20m kabel jeg skal bruge samt stik.
Men det er nu træls at det gode i de nye pakker og kanaler drukner i at vi har dårligt signal. øv

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 20:06

Til orientering er den nye kodede TV2 kanal fra Boxer (kanal 36) også meget ringere end den gamle ukodede. Meget sløret på srore TV.

lar
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 21:56

Vi har en helt ny GVD installation, fra september 2011, og skærmede kabler frem til de to fladskærme vi har i huset, begge to fra 2011. Indtil i går havde vi intet at udsætte på signalkvalitet, men her til aften er særligt DR2 fuldstændig håbløst dårlig!

Det kan simpelthen ikke passe, at problemet er opstået fra vores boks og frem til fjernsynet. Og det kan da slet ikke passe, at vi skal betale 299,- for at få en teknikker ud og konstatere at vores installation burde være så ny, at problemet må ligge foran vores installation.

Vi kommer fra et område med Stofa leveret TV - helt fantastisk dårlig kvalitet!! Nederen at vi nu igen skal trækkes med så dårlig en service.

Hvis dette virkelig er niveauet fremover har GVD net mistet en TV kunde.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 22:01

Og det kan da slet ikke passe, at vi skal betale 299,- for at få en teknikker ud og konstatere at vores installation burde være så ny, at problemet må ligge foran vores installation.

Normal procedure plejer at være, findes der ingen fejl i den interne installation, betaler foreningen besøget, jeg ser ingen steder at det er blevet ændret .

Mvh. Bjarne

Mvh. Bjarne

lar
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 22:08

tak for korrektionen - det havde jeg overset. Men heller ikke mere end rimeligt, synes jeg.

MVH

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 22:36

Citat fra lar den January 10, 2012, 21:56
Vi kommer fra et område med Stofa leveret TV - helt fantastisk dårlig kvalitet!! Nederen at vi nu igen skal trækkes med så dårlig en service.

Endelig et fornuftigt menneske, der andet sted har set, hvor dårlig Stofa er teknisk og fungere.

Gud hvor er det træls, at vi har fået dem som leverandør, forhåbentlig bliver de sparket ud hurtigt.

DR2 er helt fjollet her til aften(ikke til at holde ud at se på), så det er bare ikke dig der er ramt, men hvor er info om problemer, Stofa har jo tydeligvis ingen kvalitets kontrol på deres signaler ellers havde det jo nok været fikset. Vi havde aldrig oplevet noget lignende med Canal digital.

JS
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 10, 2012, 23:06

ja, der skal jo altid findes en syndebuk. Jeg kørte for mange år siden for en større radio/tv forretning og her var det også radioforretningens, Sonys, Samsungs, problem når kunder havde problemer. Det var aldrig fordi at kundens antennekabler var sat sammen med samlemuffer eller tyggegummi og ej heller fordi antennekablet lå i en døråbning osv. osv., men det er da godt at det ikke er det samme GVD (Stofa) signal vi for jeg kan høre at jeres ikke er i top.

JL
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 11, 2012, 12:23

Hvor er det dejligt at se, at man ikke er den eneste, der har problemer... så er der forhåbentlig kortere vej til en løsning.

Der er nok ingen tvivl om at kravene til kvalitet af kabler og samlinger i egen installation er steget ved kanalomlægningen, men inden vi nu alle minutiøst skal til at gennemgå vores installation og måske ud og købe nyt, kunne jeg rigtigt godt tænke mig, om der ikke er nogle kompetente med-medlemmer eller måske ligefrem GVD-Support selv, som kunne kaste lidt lys over situationen og kvantificere det lidt.

Jeg ved godt, at det ikke er entydigt og simpelt, men er det ikke muligt at give nogle tal for, hvilken signalstyrke og signalkvalitet man får leveret, og hvor meget tab der så er plads til? Det skal så suppleres med en anvisnisning til, hvordan man kan måle hver enkelt udtag selv. Kan det gøres simpelt omend besværligt ved at bære et TV rundt og checke velvalgte kanaler, eller kunne foreningen måske ligefrem tilbyde udlejning af måleapparatur?

PMKolind
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Problemer med billede efter omlægningen
den: January 11, 2012, 15:08

Jeg har nu i næsten to timer, forgæves at komme gennem til GVD... Jeg har lige installeret Triple skærmet 7mm kabel rundt i huset, købt mig en professionel forstærker og lige lidt har det hjulpet... Hvordan F... (undskyld sproget) får man fat i GVD?

Sider: First << 4 5 6 [7] 8 9
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.169 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.