Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Kanal PDF til os med "gammelt" Samsung TV?
carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Kanal PDF til os med "gammelt" Samsung TV?
den: January 5, 2012, 13:24

Det handler så også om, at producenten har respekt for sine købere, og hvis man fra starten ikke har gjort arbejdet godt nok, og det har man ikke, så efterfølgende vil rette evt. problemer eller uhensigtmæsigheder.
Bl.a. Samsung har slet ikke været gode nok til hvad der i fag sproget hedder at tilpasse lokale forhold. Parallelimport og indkøb i udland er der ikke noget at gøre ved, men produkter der er købt i Danmark skal selvfølgelig virke og være tilpasset lokale forhold.

Havde I stedet købt Panasonic eller lillebror til Samsung, LG havde de selvfølgelig heller ikke kendt CD som udbyder, men har åbne menuer, således alle ting kan tastes ind, så de nemt kan komme til at fungere under ukendte forhold, det burde vel være logik at sådan skal det være.

Retfærdigvis har digital signaler og DVB-C tuner ikke været uden problemer for nogle producenter.

Også er det ikke rigtigt, at det bare altid har virket for Stofa, det var primært Sony som var fremme med DVB-C tunere, alle modeller fra 2007-2008 skulle ha en firmware update for at apparaterne har kunnet fungere fejlfrit under Stofa, bl.a. byttet de om på kanalerne og kunne ikke huske de digitale kanaler.
Forskellen er bare, at Sony selvfølgelig yder denne service, mens Samsung ikke gør, eller gider, men henviser til at købe nyt. Respektløs.
Der er skudt meget på CD, men man skal lige huske på, at i tidernes morgen, var CD signalet kun beregnet for deres egne bokse, når vi nu tydeligvis får signalet fra Stofa, kan det godt undre, at man ikke lige har ændret denne symbol rate, som giver problemer, men der er jo nok lettet sagt end gjort.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Kanal PDF til os med "gammelt" Samsung TV?
den: January 5, 2012, 17:13

Jeg kan modtage alle kanaler i den lille pakke fejlfrit og uden pixeleringer med et Samsung 7005, UNDTAGEN kanalerne på 346 MHz )-:
Her ligger bl.a. Den digitale prøvekanal. Symbolraten er 6900 på denne ene frekvens, men der er intet at gøre. Det er sq for ringe, at et TV til 15000,-kr. ikke kan tune det ind. Og der er heller ingen mulighed for at søge manuelt på denne ene frekvens uden at rydde hele kanallisten. Sur røv, hvad er grunden til at den ene frekvens skal have SR 6900 ?

På Samsung 4 serien kan jeg godt lægge alle kanaler ind, dog manuelt een af gangen.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Kanal PDF til os med "gammelt" Samsung TV?
den: January 5, 2012, 19:06

Jeg kan ikke hjælpe med brugervenligheden på Samsung(jeg nægter generelt at have noget med det mærke at gøre, jeg har andet at bruge min tid på, men det du efterlyser, kan man på de fleste andre TV), men af de ca. 15 tv jeg kender, er der ingen der kan finde ud af at håndtere kanalerne på 346 Mhz uden en manuel søgning, dette er ikke godt nok af GVD, derudover fungere 426 Mhz med bl.a. ARD HD heller ikke, nogle TV står og fjerner en kanal for igen at sætte den ind, GVD kanal ændre navn til ”AVIT”, for at ændre tilbage sekunder efter, andre starter godt nok på ARD men flytter til GVD eller En Canal plus kodet kanal, noget er også galt her.
Med hensyn til 346 Mhz og 6900 symbolrate, kunne jeg forstille mig, at man så småt er ved at gøre klar til at noget Stofa udstyr(Zaptor) kan bruges i GVD, i QAM plan kan man se at det er ” Sekundær homechannel” primær er stadig 386 Mhz og den man at vi kunne bruge 306 Mhz tror jeg er over.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Kanal PDF til os med "gammelt" Samsung TV?
den: January 5, 2012, 20:10

Jeg har Sony EX720 på 2.salen, det håndterer samtlige kanaler perfekt, med kun een autosøgning.

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.052 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.