Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Ekstra router efter Jensen routeren
bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Ekstra router efter Jensen routeren
den: January 2, 2012, 12:04

Hej og Godt Nytår

Det afhænger vel af hvordan man ser på det, for mig at se kan man spare 25 kr./md. ved at fravlælge trådløs, en mulighed man ikke har mange andre steder. :-)

Mvh. Bjarne

9200sv
Newbie
Indlæg: 16
Indlæg Re: Ekstra router efter Jensen routeren
den: January 2, 2012, 23:40

GODT nytår til alle her på GVD forum.

Jeg mangler stadig et klart svar om jeg blot kan koble en trådløs router i halen på min Jensen Router.

Jeg eftersøger ikke en masse moralske svar på om det er godt eller skidt at skulle betale 25,00 kr/md for at have en trådløs boks fra GVD. Eller om det er nemmere eller sværere.

Personligt synes jeg det er ren åger at tage 25,00 kr. pr. måned.
Det er samme slags "tyveri" som TDC brugte da man "lånte" deres telefonapparater.

I MANGE år har jeg haft et D-link Access Point efter min router. Men nu vil jeg gerne have såvel trådløst net - som GIGAbit router i mit hus. Og JEG synes den bedste og helt sikkert billigste løsning er den med at købe en GIGAbit router på tilbud (f.eks. D-link DIR 655). MEN vil blot være sikker på det spiller sammen med alle GVDs restriktioner.
Og her var det jeg håbede at forum var til hjælp!!

Men ellers - tak for alle svarene!

Hilsen
Carsten

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Ekstra router efter Jensen routeren
den: January 3, 2012, 10:19

Du kan jo prøve at koble den på. Jeg har personlig ikke haft problemer med at koble min dlink 655 på da jeg havde en af de gamle routere. Nu har jeg den ny hvor det trådløse er gratis/indregnet i prisen. det er kun den laveste hastighed at du kan se at det koster 25,- Grunden til dette er den øgede support på de trådløse produkter.
Men du må have 6/1eren til 149, i de nye modems med indbygget router er der også indbygget trådløst, så der slipper man for de 2 af boksene hvis man vil gøre trådløs.
Men som sagt så har jeg personligt ikke haft problemmer med at smide min router på. Men hvis du vil have et klart svar hvorfor ringer du så ikke til kontoret eller møder op dernede?

9200sv
Newbie
Indlæg: 16
Indlæg Re: Ekstra router efter Jensen routeren
den: August 21, 2012, 10:17

Hejsa alle GVD eksperter.

SÅ er jeg på banen igen. Nu har j eg købt en TP-LINK TL-WR1043ND Gigabit router. FUlgt vejledningen på TP-LINKS hjemmeside om hvordan man sætter den op som et Access Punkt. Og kan sagtens få trådløs kontakt til routeren fra diverse enheder. MEN MEN - der mangler lige det sidste - nemlig hullet gennem GVD routeren og ud til det store internet. Der er sat et netkabel i mellem to LAN posrte på de to routere. Dette virkede fint sammen med mit gamle Access Punkt (Som ikke var en router!) Skal jeg gøre noget specielt for at få det til at virke? Er der nogen der har gode råd?

SÅDAN: Jeg skulle bare lige ind på TP-LINK routeren og ændre en IP adresse, så spiller det nu!!

:D

Venlig hilsen
Carsten

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.211 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.