Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Kvaliteten hos GVD
RonnieDuva-
l
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Kvaliteten hos GVD
den: November 25, 2011, 17:58

Hvordan synes I kvaliteten på TV og Internet er hos GVD?

Da man ikke kan få fiber til Svenstrup, så overvejer jeg seriøst at skifte til TDC hometrio Extra med viasat-pakke inkl. 20/1 internet og telefoni. Selvom det vil koste 1500 kr mere om året, så er jeg rimelig sikker på at det er ret godt givet ud.
For kvaliteten er yderst ringe her hos mig. Jeg har valgt Discovery Science som en af mine mix-kanaler, men mindst 2-3 gange i timen hakker det voldsomt og skifter til hollandske undertekster. Man er nødt til at vente 3-4 minutter før det kommer til at køre igen. Regner nu ikke med at det er opsætningen hjemme hos mig den er gal med, for jeg kender en som har nøjagtig det samme problem under GVD. Og desuden virker alle andre kanaler fint.
Jeg har 25/2 Mbit internet her. Hvilket jeg er for det meste glad for. Kan i det mindste se streamet tv, downloade store filer i maksimal hastighed. Men når det gælder online gaming, så er mildest talt noget lort. Man kan ikke engang spille Fifa på playstation uden det hakker, uanset hvem man spiller mod. Selvom playstationen er forbundet til routeren med kablet. Mine venner som jeg spiller mod, oplever kun problemet når det er mig de spiller mod. Så problemet må altså ligge hos GVD.
279 kr om måneden for det rustne internet, av for den da.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Kvaliteten hos GVD
den: November 26, 2011, 21:10

Hej Ronnie, der står rundt om på Nettet at EA har problemer med deres spilservere men at de arbejder på det, så det har vist ikke noget med GVD at gøre. Jeg er godt tilfreds med tv kvaliteten dog kan de kanaler jeg får igennem boxen godt være lidt træls engang imellem, men ikke noget der generer.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Kvaliteten hos GVD
den: November 27, 2011, 01:16

Hej, jeg havde TDC hometrio før jeg kom tilbage til GVD. TDC havde adskillige daglange nedbrud, landsdækkende. Derfor gad jeg ikke mere. Kvaliteten var ok, svarer til Boxer, dvs. noget reduceret bitrate, men ingen pixelering.

http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1274258458

Billedkvalit'et er perfekt her, men har kun grundpakken.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.03 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.