Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: 1 [2] 3
Forfatter Emne: HdHomeRun mangler HD kanaler
Rafn
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 17, 2012, 09:01

Citat fra kaj den January 16, 2012, 13:19
Godt så - nu er jeg nået lige så langt som Rafn ovenfor.

Hej Kaj.
Du skal vælge fanebladet advanced i HdHumerun set up, og fjerne fluebenet "Remove channels not found in channel scan" anden gang du scanner.

Når du så har søgt med både QAM64 og QAM265 (og trykket ok) kan du finde alle kanalerne i WMC.

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 30, 2012, 20:08

Tak for svaret, rafn. Dét flueben havde jeg overset. Nu er alle kanalerne der vist i WMC.

Henrik-S
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: April 17, 2012, 22:35

Efter at min HD Homerun har stået stille siden kanalomlægningen, skulle jeg lige indstille de nye kanaler, men den finder intet.
Kan én af Jer ikke lige ridse opsætning op, jeg har søgt både QAM64+QAM256, men uden held.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: April 21, 2012, 09:38

Det eneste nye er, at der nu skal søges med 256QAM.

Det vil sige at der skal søges med Symbolrate 6952, 256QAM og start på 306 MHz slut på 778Mhz hvis man har stor pakke, dog med den lille detalje, at der på 386 MHz brugs 64 QAM, og på 346 MHz bruges 64 QAM og 6900 symbol rate.
Se evt. QAM plan for frekvenser der skal søges på.

Ja det er lidt forvirrende, men hvis din boks/TV/modtage udstyr kan søge på auto indstilling (NIT tabel) kan både Canal Digital kabel tv og Stofa søgning bruges, og så er det meget let.

CD= Frekvens: 386 MHz, Netværks-ID: 70, Modulation: 64 QAM, Symbol rate: 6952

Stofa= Frekvens: 346 MHz, Netværks-ID: 70, Modulation: 64 QAM, Symbol rate: 6900

Dermed burde de problemer enkelte produkter/mærker har haft, med den skæve symbol rate som Canal Digital har brugt, og der stadg bruges, været ryddet af vejen, for hvis modtager blot kan finde ud af at læse kendt NIT tabel, er det egentligt under ordnet hvordan kanalerne/div. MUX efterfølgende sendes.

fskjoett
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: June 9, 2012, 22:17

Hvis nogen har brug for en opdateret config fil til HDHomeRun, er i velkomne til at downloade "Digital Channels.xml" fra dette link:

https://www.box.com/s/62c79306f6f7a68b070f

FIlen skal placeres i c:\programdata\silicondust\hdhomerun mappen inden man starter "HD Homerun Setup" programmet op, det skulle give den komplette kanal liste, inkl både QAM256 og QAM64 kanalerne. Den kan kopieres mellem flere computere så man sparer den tid det tager at lave scanningen med både 256 og 64 :-).

Held og lykke!

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: June 10, 2012, 20:42

Citat fra fskjoett den June 9, 2012, 22:17
Hvis nogen har brug for en opdateret config fil til HDHomeRun, er i velkomne til at downloade "Digital Channels.xml" fra dette link:

Genialt træk - mange tak. Hvilken pakke er listen til?

fskjoett
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: June 11, 2012, 09:04

Xml filen er principielt til alle pakker, den indeholder alle de tilgængelige kanaler på nuværende tidspunkt.

Når kryptering bliver genindført i Juli vil du være begrænset til den pakke du har købt (såfremt de har nået at montere skille-filter på dit kabel). Har de ikke det, vil jeg tro du kan se alt der er i den store pakke som sendes ukrypteret indtil filteret er monteret.

De øvrige kanaler vil blot holde op med at vise billedet, og brokke sig over kryptering (lige som "voksen" kanalerne gør i øjeblikket).

fskjoett
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: October 2, 2012, 22:33

digital channels.xml er opdateret per 1.10.2012

https://www.box.com/s/t3fq9q5arv6ehymhzi86

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: February 1, 2013, 00:32

Så er den gal igen. Jeg fandt ingen kanaler på 256QAM/6952, tre kanaler på 64QAM/6900 og en del på 256QAM/6900.

Nu mangler jeg nogle SD-udgaver af kanaler, synes jeg. Er der et "område", jeg mangler at scanne? Hvordan sendes kanalerne nu? Og hvor finder man den oplysning?

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: February 1, 2013, 00:32

Så er den gal igen. Jeg fandt ingen kanaler på 256QAM/6952, tre kanaler på 64QAM/6900 og en del på 256QAM/6900.

Nu mangler jeg nogle SD-udgaver af kanaler, synes jeg. Er der et "område", jeg mangler at scanne? Hvordan sendes kanalerne nu? Og hvor finder man den oplysning?

Sider: 1 [2] 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.036 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.