Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1] 2 3
Forfatter Emne: HdHomeRun mangler HD kanaler
Rafn
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg HdHomeRun mangler HD kanaler
den: November 24, 2011, 20:11

Hej
Jeg har sat en HdHomerun dobbelt DVB-C på mit antenne signal og har scannet for kanaler.
Da jeg ikke kan se kodet kanaler på HdHomeRun havde jeg ikke forventet at se andre HD kanaler end de ukodet HD kanaler, men af en eller anden grund kan den kun finde TV3+ HD og alle de ukodet ikke HD kanaler. Er der en der kan forklare mig hvorfor TV3+ HD ikke opfører sig som de andre HD kanaler, og måske give mig et hint til hvad der kan være galt?

Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: November 24, 2011, 20:19

Måske der kun er Mpeg2 i din boks.

Rafn
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: November 24, 2011, 21:01

Der skulle være Mpeg4 modtager i boxen, og jeg kan modtage TV3+ HD som også skulle være en Mpeg4 komprimeret kanal, så jeg kan ikke forestille mig at det er dekomprimeringen den er gal med.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: November 27, 2011, 22:25

HD kanalerne sendes typiske med QAM 256(SD QAM 64), plus flere andre som 24nordjyske, af en eller grund sender TV3plus med QAM 64, derfor kan den findes, spørg mig ikke hvorfor, men jeg bruger en pænt gammel version af DVBVIEWER som ikke direkte understøtter søgning med QAM256, dette kan dog ændres i ini filen, og så virker det hele perfekt, dette er sikkert også dit problem.

Rafn
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: December 2, 2011, 08:22

Citat fra carstenb den November 27, 2011, 22:25
HD kanalerne sendes typiske med QAM 256

Du har helt ret. Når jeg søger med QAM256 modulation finder jeg 5 ukrypteret kanaler mere med det medfølgende software. Nu skal jeg bare finde ud af hvordan jeg får WMC7 til at finde dem.

Tak for hjælpen

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 10, 2012, 11:33

Hej, jeg låner lige denne tråd.

Efter kanalomlægningen kan jeg ikke finde en eneste kanal med min HDHomeRun - heller ikke DVB-T... :-/ Det giver jo ingen mening!

Jeg har opdateret til nyeste firmware - 20111025.
Jeg har fjernet alle andre enheder, så det kun er HDHomeRun'en, der sidder til antennestikket.
HDHomeRun Config siger, at der er 95-100% signalstyrke, men signal quality og symbol quality forbliver på 0%.
Når jeg scanner med HDHomeRun Setup, finder den ingen kanaler. Overhovedet!
Modulation og symbol rate i HDHomeRun Setup passer med http://www.gvd.dk/wp-content/uploads/2012_GVD_Kundekanalnogle_revD.pdf

Hvad gør jeg galt?

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 10, 2012, 16:21

Den er bare ikke rigtig, der skal søges med 256 QAM på alt, på nær på 346 Mhz hvor der skal søges med 64 QAM og symbolerate 6900

http://www.gvd.dk/wp-content/uploads/QAM-plan-2012.pdf

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 10, 2012, 16:46

Citat fra carstenb den January 10, 2012, 16:21
Den er bare ikke rigtig

Grrr! Flot dér gvd!

Ok, tak for hintet, det må jeg til at lege med i aften.

Som et lille ekstra mysterium er vores lille billige køkken-tv også holdt op med at kunne finde digitale kanaler, hverken fra kabel eller luft. Og dér er jeg ikke sikker på, at jeg kan stille på hverken QAM eller symbolrate... Det undrer mig, at jeg ikke finder DVB-T kanaler. Dem har gvd vel - trods alt - ikke kunnet ødelægge? (Eller? I en anden tråd kan jeg se, at andre også mangler dem. Nå skidt) Det store Sony i stuen er indtil videre det eneste, der kan tune alle kanaler.

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 10, 2012, 22:06

Ok, det hjalp.Mange tak! :-)

Nu mangler der bare nogle få kanaler - fx. SVT1. Det er lidt underligt, for SVT1 blev godt nok fundet i scanningen i HDHomeRun Setup. Men det gider jeg ikke gøre noget ved nu - alle de vigtiste kanaler er der vist. (Med mindre der er nogen, der lige har løsningen...?)

Værre er det, at der mangler programguidedata på nogle kanaler i WMC. Jeg har været inde og redigere alle kanalerne manuelt (redigér kanal - redigér oversigter) og fundet data på dem, hvor det kunne lade sig gøre, men der er nogle stykker, hvor der tilsyneladende mangler oversigter i WMC. Det drejer sig blandt andet om Canal9, DR HD, DR K...

Er der en vej rundt om det? (Bortset fra det add-on, der kræver et ontv.dk abonnement..)

kaj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: HdHomeRun mangler HD kanaler
den: January 16, 2012, 13:19

Godt så - nu er jeg nået lige så langt som Rafn ovenfor.

Problemet lige nu er at få WMC til at finde de fem ekstra kanaler OG beholde de gamle nogle-og-halvtres. For hvis jeg scanner i HDHomeRun Setup med QAM256 og gemmer, kan jeg kun se de fem ny kanaler i WMC. De gamle (på QAM64) er væk. Hvordan får man begge QAMmer med over i WMC på én gang?

Sider: [1] 2 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.036 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.