Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Mix med HD
Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 29, 2011, 13:04

Hej Carsten

Så vidt jeg ved, så kommer Kanal 5 kun som SD, da man ikke kunne forhandle sig frem til HD med udbyderen. Men vi har da lov at håbe der sker ændringer.

Som der blev nævnt af Stofa-manden og bestyrelsen, så bliver der ikke pillet i udvalget på Mix med HD - derfor vil man den vej kunne se både Kanal 5 og 6'eren i HD ad den vej.

TV2 Zulu kan også vælges som fritvalgskanal.

Eneste grund til at jeg vælger den store pakke er sportskanalerne og derfor vil fravælge boksen, er jeg ikke vil betale tæt på 5000,00 for at se tv.

Vi er alle forskellige - nogle af kan lide sport og andre ikke. Derfor tror jeg ikke at alle vælger at følge min måd at skippe boksen, men vælge mellempakken og så boksen.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Mix med HD
den: December 10, 2011, 13:05

Det var også lige præcis min point.

MIX HD pakken er ikke så nedgraderet endda, det er kun 6’erne, der er dobbelt, om end nogle af de kanaler man har haft som tilvalg nu også er med i de 3 pakkerne som eks. TV2News og film.
Det kommer ikke bag på under tegnet at Kanal 5 HD og Eurosport HD ikke er med, da det nok er de stærkeste kanaler der er tilbage i HD MIX pakken, og den vil man jo stadig forsøge at sælge, det er jo sikkert også derfor man har tvunget Zulu ud i fuldpakke.
HD MIX pakken koster stadig kun halvdelen af fuld pakke, men er man til sport er der ingen tvivl om at fuldpakken er nødvendig, men det vær at bemærke, at det er nogle noget anderledes kanaler, der kan kommer via HD MIX, og bl.a. kan 6’erne HD og Zulu kan følge med.
Men jeg mener ikke valget er så let endda, men det er også fordi der er for mange ubekendte, vi kender stadig ikke hvad der 100 % kan vælges fremover, hverken Canal Digital eller GVD har noget helt præcis information nogle steder, Stofa blander sig på et tidspunkt, hvad betyder det?, omlægning af kodning fra Conax til Irdeto, i så fald skav jeg have nye CAM moduler + bokse(har 2 CD bokse, den vi lånte og en PWR), betaler Stofa dem, hvis ikke bliver det er dyr affære, også er det billigere blot at bruge det ukodet signal fra fuldpakke, og blive nød til at undvære nogle HD kanaler og andre kanaler.
For jeg er fuldstændig enig med dig i, at vi ikke vil bruge 5000 kr. på TV, man skal huske på, at pakkeskift heller ikke er gratis, så fortryder jeg eks. på grund af overstående med Stofa, koster det 450 kr. at komme tilbage fuld pakke, og så er pengene virkelig ved at være smidt ud.
Derfor er jeg ind til videre, kommet til den konklusion, jeg lige vil se tiden af, og så bliver beslutning taget i foråret, viser det sig så, HD MIX er bedste bud, må vi lige gi de 150 kr. ekstra for normalpris på pakkeskift til mellem pakke. HD bosk og pakke er det let at komme af med.

Og så er jeg, som afsluttende bemærkning, glad for, at det ikke er fra AN-TV antenneforening at jeg får signal, da deres fuld pakke stiger til 5148 kr. pr år, uha det er vandvittigt, og hvor er der meget ligegyldigt fyld i deres fuldpakke.

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.048 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.