Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2
Forfatter Emne: Mix med HD
Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Mix med HD
den: November 24, 2011, 12:51

Spændende hvor mange af os medlemmer der har kort fra Canal Digital (nu Stofa) der fortsætter med at have kort fra derfra.

I mine øjne bliver Mix med HD mindre attraktiv at have og jeg ser ingen grunde til at betale kr. 588,00 mere for det.
Selv HD-pakken bliver bliver smallere end nu, hvor TV2 Film HD kommer i fuldpakken.

Stofa skal virkelig komme ud af starthullerne, hvis jeg skal fortsætte.. Der skal virkelig komme guf i pakkerne, hvis jeg bliver som kunde hos dem.

Hvad synes I andre?? Er jeg helt gal på den?

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 25, 2011, 17:49

Enig - vores programkort ryger også til foråret - eneste kanal jeg bliver træt af at miste er History Channel - men den er ikke 49 kr/md værd.

Til gengæld er jeg meget træt af nu at skulle betale til repeat-kanalen TV2 News... en stor løkke af ligegyldige nyheder... - som jeg ganske gratis kan få resume af på DR Update... æv. :o(

Rexman

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 26, 2011, 21:17

Jeg tror også vores kort og boks ryger, og kan kun tilslutte mig Rexman, TV2News er simpelthen bare spild af kanal plads i mine øjne, især når den koster penge og DRUpdate er gratis.

bramsen
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 27, 2011, 12:17

Sjovt

Sjovt jeg regnede med at gå den anden vej altså gå ned til mellem pakken hos gvd og så have mix ved stofa. Så skal jeg bare have Zulu og TV2 sport hd ( hvis det bliver muligt) nogen der ved det. Så kan jeg jo nøjes med mellem pakke. Men er det en helt håbløs ordning. Jeg syntes det er meget forvirrende med man har noget hos gvd og noget hos candal digital (stofa)

san
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 27, 2011, 21:20

Jeg har haft samme tanke med mellempakke + zulu og tv2 sport. Synes måske nok prisen her i foreningen er ved at være i overkanten. Vel vidende at der er kommet mange kanaler til og sket mange andre ting er vi også gået fra at give 1800 kr/år for 4 år siden til 4200 nu, den prisforøgelse er der godt nok ikke ret mange andre ting ude i "virkeligheden" der kan prale med.

bramsen
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 27, 2011, 21:27

Jeg har haft snakket med candal digital (stofa) idag de viste ikke om de kunne tilbyde TV2 sport da den jo er delvis Viasat kanal.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 27, 2011, 22:10

Ja, jeg kan kun tilslutte mig de indlæg omkring TV2news, men det kommer nok ikke bag på nogen. Desværre er der for mange, der tror man bliver klogere af at følge med på TV2News, men der er alt for meget ligegyldig fyld og for få guldkorn, til at det er noget der er vær at bruge tid på. Som baggrundstapet kan News måske, mens man laver noget andet, være fin, men personlige vil jeg hellere ha noget musik kørende, som den nye VH1 Danmark, det er fedt at vi endelig får denne kanal.

Med hensyn til "Mix med HD" er der er dog stadig nogle ubekendte faktorer, bl.a. har vi stadig ikke fået svar om vi får Kanal 5 i HD, jeg frygter desværre at den ikke kommer som HD, og det er ærgerligt, specielt når YouSee har den i HD i deres grundpakke. I det hele taget er jeg ikke så imponeret over hvordan man har sammensat pakkerne. Egentligt skulle man ha holdt sig fra betalings kanaler i grundpakken, men når man nu gør det, på grund af TV2, så skulle det ikke bare være kanaler for aldersgruppen fra 50 år og op, men brede underholdnings kanaler som kanal 5 og TV3. Ved specielt TV3(som er Danmarks 3. største kanal) vil man kunne konkurrere meget mere mod Boxer, da Boxer ikke har TV3. Problemet er at GVDs grundpakken er alt for lig med hvad Boxer kan gøre, det er også derfor de fleste andre store kabel systemer har smidt TV3 i grund pakken. At så GVD kan holde prisen under 1000 kr. er flot, men giver sammentidig det spørgsmål, hvordan det kan lade sig gøre, enten har prisen for grundpakken været for høj, de sidste år, eller så er der andre(læs medlemmer med fuld pakke)der betaler.
Da det egentligt kun for alvor er TV2Zulu jeg har brug for i fuldpakke, kunne mellem pakke plus "Mix med HD" være interessant for undertegnet, hvis ellers Zulu fremadrettet kunne vælges som tilvalgs kanal, akkurat som I andre spørger om. Realt er det kun 6'eren HD der i øjeblikket er til forskel i forhold til det vi har lige nu.
Hvis ikke "Mix med HD" bliver ændret, må 6'eren HD stadig også være med, det betyder at der skal sendes en fri version for fuld pakke og en kodet version som kan fanges med "Mix med HD", det skal blive spænende at se hvor mange af fuld pakke kanalerne der frit kan til vælges i mellem pakke via "Mix med HD" eller hvad Stofa i fremtiden omdøber det til. Eneste 2 kanaler vi allerede ved, ikke spiller med er, Canal 9 og TV3puls, de andre som Zulu og TV2sport burde der ikke være problemer med, og i så fald kan man med "Mix med HD" ende ud med en bedre kanal pakke end fuld pakke, selvfølgelig underforstået at man ikke gider en kanal som den alt for dyre Canal 9.
Dette er selvfølge det optimale, og sådan som det burde være, men spørgsmålet er, om vi lever i en drømme verden, jeg håber at nogle fra bestyrelsen eller kontor snart vil blande sig, og hvert i faldt vil jeg spørge dem direkte, det er bare utroligt det er nødvendigt.
GVD, Kontor og bestyrelse er bare alt for dårlig til at informere rigtigt, jeg håber ikke det er fordi, de ikke har sat sig rigtig ind i sagerne, men man kunne godt fristet til at tro det. :(

bramsen
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 28, 2011, 13:18

Fint indlæg carstenb

Jeg tror desværre ikke TV2 sport hd kommer via stofa da den jo er halv Viasat kanal. Hvis den kan det er mellem pakken og mix med hd den helt klare løsning for mig.

Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 28, 2011, 23:01

Hvorfor ikke bare tjekke hvad der ligger i HD-pakken - der er ingen TV2 sport deri.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Mix med HD
den: November 29, 2011, 10:47

Stofa har altid været gode venner med VIASAT, og solgt deres kanaler, bl.a. var det via Stofa vi fik TV1000 før i tiden, så det er nødvendigvis ikke noget problem med TV2sport, andet end TV2sport er dyre end de fleste andre kanaler.
Problemet er, at GVD har lavet et speciel aftale med VIASAT, som gør at vi p.t. ikke kan få andre VIASAT kanaler(via Canal Digital), spørgsmålet er om det ændre sig pr. 4/1 og efter Stofa kommer til.
Men til dig Backstage, så handler det jo om hvad man frem over kan komme til at vælge, situationen er jo nu en anden, i det udleveret materiale står der at ”HD med MIX” fungere fra mellempakken, hvilket også giver god mening, spørgsmålet er så hvor mange kanaler fra fuldpakke man har mulighed for at til vælge(betale for hvis over 2), jeg har før spurgt om TV2Zulu, men jeg havde overset at den faktisk er nævnt. Det er derfor spænende om Kanal 5 i mellem pakke leveres som HD eller som nævnt på nuværende tidspunkt kun i SD, og om 6’eren stadig også findes i ”HD MIX”, gør den det, kan vi ekstra bestille TV2zulu og så er det for undertegnet og vores familie at være bedre at gå fra fuld pakke til mellem og beholde ”MIX med HD” da vi bruger de ekstra kanaler meget, og vil mangle dem, mens vi lever fint uden Canal 9 og TV2sport.
Så selv om jeg godt kan følge dig, og selv i første omgang har tænkt det samme, er det ikke sikkert den ender sådan(afbestille HD med MIX).

Sider: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.111 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.