Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Hurtige spørgsmål til GVD
carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Hurtige spørgsmål til GVD
den: November 22, 2011, 14:28

Hurtige spørgsmål til GVD, bestyrelse eller kontor, nogle kikker forhåbentlig med. da er en masse der står i det uviste :? :
1. På den udleveret kanal liste er det en masse kanaler der har fået HD efter sig, bl.a. 6’eren, men det mangler på kanal 5, hvor det efter min mening er meget mere vigtigt, da den nærmest sender i ægte HD 24/7 håber det bare er en fejl ;) .
2. Samme spørgsmål går sig gældende om på Eurosport ;) .
3. Til gengælde er der HD efter MTV, MTV Danmark(som vi har nu) og MTV HD er 2 forskellige kanaler, hvad for en vi får vi :o , eller er det begge 2 :D .
4. Jeg var selv mødt op for at høre noget om hvad Stofa ville, der var også en repræsentant, men han sagde intet, og ingen vidste noget om frit valgs kanaler eller vores MIX med HD som det hedder, det vi har nu, det var for dårligt. Da der inden den 12. december, skal tages stilling om hvilke pakke man vil have, vil jeg kraftigt opfordre bestyrelsen til at finde ud af hvor vi står lige nu, for falder 3 HD kanaler ud(kanal 5, 6’eren og Eurosport og det burde de) er HD MIX pakken lige pludselig ikke så meget vær, det er også vigtigt at vide om Zulu eller nogle af de andre programmer i fuldpakke bliver frit valgs kanaler, for undertegnet er Zulu den eneste reale kanal jeg vil bruge i fuldpakke, hvorfor mellempakken med tilvalg kunne være en oplagt mulighed, men bliver den ikke pris eller program justeret, vil man føle sig snydt.
5. Der er rigtig gået HD i den :D , og det er fint, men bliver man ved med også at sende SD Mpeg2 versionen af de forskellige kanaler, jeg håber i følger ”storbror” eller (lederen) ”Yousee” for her vil man for at tilgodese ældre udstyr også sende en SD Mepg2 version af de fleste HD kanaler som eks DR1 og TV2. Det skal bemærkes at YouSee laver en HD LCN liste hvor man selvfølgelig viser de HD kanaler der nu findes og en SD LCN liste som udelukkende bygger på Mpeg2, man skiller det ad, ved at bruge forskellige netværks numre.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.034 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.