Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: connect problemer med BF3
kaas
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg connect problemer med BF3
den: November 8, 2011, 18:06

Hej

Er der andre som også har problemer med at connecte til online Battlefield 3 servere via cisco routeren og har en evt løsning? Jeg har forsøgt at disable UPNP og åbne div. porte men det hjælper ikke. Når jeg vælger en server, som jeg gerne vil spille på står den bare og forsøger at connecte i evigheder.

Håber der er der kan hjælpe med løsningen :-)

mvh
Brian

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: connect problemer med BF3
den: November 8, 2011, 19:14

Der står rundt om på nettet at der er flere der har problemer med at forbinde, så måske har de bare problemer med at få tilpasset serverne til den mængde spillere som gerne vil på. Hvis du har mulighed så prøv midt på dagen, hvis du ikke allerede har gjort det... Ellers ingen ide da jeg ikke har spillet.

kaas
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: connect problemer med BF3
den: November 8, 2011, 21:04

Tak for dit svar Allan.siig. Jeg har prøvet på alle tider af døgnet, så tror ikke det drejer sig om mængden af spillere på serverne. Håber der er andre som har en god ide.

Bachski
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: connect problemer med BF3
den: November 9, 2011, 07:44

Hej jeg har samme problem som dig. Prøvede dog sent igår tirsdag, hvor det hele virkede. Jeg har haft kontakt med dice, og de vidste godt der var noget i vejen med serverne. Og de arbejder på sagen sammen med ea var svaret.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.046 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.