Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Youtube
Bufas
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Youtube
den: November 5, 2011, 21:38

Hej,

siden jeg for 14 dage siden skiftede til det nye Cisco EPC3925 har jeg haft problemer med Youtube. Det gælder både ved 720p, 480p og 360p. Nogle videoer afvikles fint, men de fleste stopper og loader konstant. Problemet gælder både kablet direkte i router og trådløst.

Har 10/1 forbindelse, og hastighedstest på http://borger.itst.dk/verktojer/bredbaandsmaaleren viser dl 9775 og ul 1026, både kablet og trådløst.

Hvad er jeres erfaring med Youtube?

HN9200
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Youtube
den: November 6, 2011, 14:25

Du kan få et bedre og billigere produkt hos Fullrate.. Jeg har skiftet og har BESTEMT ikke fortrudt.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 95
Indlæg Re: Youtube
den: November 7, 2011, 16:04

Jeg har ingen problemer med videoer på youtube. Fullrate er ikke konkurrence på de hurtigere forbindelser, men på de små er de.
Jeg er fuldt tilfreds med min forbindelse.
Men er det kun youtube der er problemet eller er det også video fra andre steder ?
Prøv at skriv de problemstilling til kontoret, måske kan de sige at der er problemer med at få youtube højt nok op i prioriteten eller noget andet.

Men det kunne jo også hjælpe hvis du skrev hvor du bor så de relevante personer i området kan svare, stedet for folk som ikke har gvdnet svarer...

MVH
Allan
På valg til GVD's bestyrelse den 21/11-2011

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Youtube
den: November 8, 2011, 11:51

er det de samme videoer hver gang?
VIdeoerne ligger på forskellige servere og rammer man nogle der ligger på den forkerte side af "dammen" oplever jeg det samme.

Bufas
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Youtube
den: November 9, 2011, 18:22

Problemet er løst :D
Jeg har fået skiftet afleveringspunktet/signalsplitteren, super god og hurtig service fra GVD.

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Youtube
den: May 10, 2013, 13:03

Jeg har problemer med videoer fra youtube - jeg trode, at det var relateret til Stofa's youtube problem, men det er nu løst og jeg har stadig problemet... :-(
Langt de fleste videoer stopper efter nogle få sekunder...
Andre streaming sites som DR og Netflix virker fint...?!?

allan.siig
Advanced
Indlæg: 95
Indlæg Re: Youtube
den: May 13, 2013, 19:56

Hej Martin. Jeg oplever ikke problemer med Youtube HD. Men hvis du prøver at skrive en lidt bedre beskrivelse af dit problem så kan vi andre brugere jo se om vi kan genskabe det. Mit er testet i chrome og via kablet netværk.

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Youtube
den: May 15, 2013, 13:25

Jeg har prøvet
- fra Apple TV (via kabel)
- fra Apple Mac Book Air (via trådløs)
- fra iMac, (via trådløs)
- fra Lenovo Thinkpad (via kabel og trådløs)
- fra Dell bærbar (via trådløs)
- fra Dell server (via kabel)

Jeg har 100/10 Mbit Internet (måske nærmere 50/8...)

Når en video fra Youtube har kørt i nogle få sekunder så stopper den og går ikke igang igen...
Jeg håber der nogle som kan hjælpe...

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.031 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.