Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Internettet meget ustabilt
rasmusj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Internettet meget ustabilt
den: October 15, 2011, 18:28

Hej,

Ny tilflytter ude på Dannerhøj i Visse. Har en 50/4Mbit forbindelse gennem GVD og den "nye" Cisco router sat op af GVD. Problemet er bare at dækningen på denne router er rent ud sagt elendigt og da jeg er en Mac bruger investerede jeg i en AirPort Express og dækningen blev tidobbelt :)

Nogen der oplever det samme?

Nu er bare problemet det at Internettet er meget ustabilt, alt fra hastigheder mellem 5Mbit til 20Mbit oplever jeg. Og inden nogen begynder at flame med at det har med WiFi at gøre, nej. Jeg har koblet Mac'en op direkte gennem routeren og tilgår dermed de teoretiske 1GBit :)

Men alligevel svinger hastigheden gevaldigt.

Og her i aften, Lørdag d. 15/10/2011 så ligger hastigheden mellem 1Mbit-5Mbit. Jeg har altså en 50Mbit forbindelse. Jeg ved godt atudbydere oprerer med "overhead" og er selv vandt til det fra mit tidl. arbejdsliv.

Men altså sølle 5Mbit når det skal være en 50Mbit forbindelse?

/RasmusJ, Visse.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Internettet meget ustabilt
den: October 15, 2011, 19:12

Hej Rasmus, nu var nettet jo nede fra torsdag aften til fredag morgen så om den ustabilitet du oplever er følge virkninger af det, er jo ikke til at sige.
Men jeg oplever også at dækning på wifi via Cisco routeren fra GVD er utrolig dårlig, men jeg lever med det da den kan dække hvor jeg behovet.
Men ring til kontoret eller skriv dem en mail så kan de teste din forbindelse indtil huset for at se om det er der problemerne er.

MVH
Allan

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Internettet meget ustabilt
den: October 15, 2011, 23:15

http://speedtest.ookla.com/result/1400223621.png
Her kører det fint.
Mvh. Bjarne.

Mvh. Bjarne

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.033 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.