Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Hvilke HD kanaler er tilgængeligt?
thomas
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Hvilke HD kanaler er tilgængeligt?
den: October 8, 2011, 21:39

Jeg er netop flyttet i hus i Gug og har fået den store pakke hos GVD, har fint signal men kan ikke lige finde en oversigt iver hvilke HD kanaler der er? Jeg har lavet kanalsøgning og har en masse som min medieoptager siger er kodet, fx kanal 5 hd og 6'eren hd.

Har været igennem kanaloversigten men syntes ikke lige at have fundet svaret. Er disse kanaler blot en del af ekstra udbuddet gennem Canal Digital? Har været vandt til Yousee hvor de Hd spejl var tilgængelig hvir vi havde den alm kanal i SD... Men er det ikke sådan hos GVD?

Mvh
Thomas

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Hvilke HD kanaler er tilgængeligt?
den: October 10, 2011, 13:35

hmmm, som jeg husker det fra mit eget tv, så er DR HD og 3+HD ikke kodet
Discovery HD, NG HD, Kanal 5 HD og Kanal 6 HD kræver et dekoder kort fra Canal Digital. Måske også BBC HD, men er ikke sikker.

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: Hvilke HD kanaler er tilgængeligt?
den: October 11, 2011, 20:30

Rigtigt. Derudover er SVT1 HD, SVT2 HD, og 2 tyske (ZDF og ARD) også frie HD kanaler.

Eurosport HD, Discovery HD, National Geographic HD, Animal Planet HD, Kanal 5 og 6 HD, BBC HD er HD kanaler der følger med hvis du tilvælger den primærpakke vi kan få fra CD (Mix med HD hedder den) - efter den kan tilvælges bl.a. en yderligere HD pakke. Du kan se den her:

http://kabeltv.canaldigital.dk/Kabel-tv-familymix/tv-produkter/Kabel-tv-med-agte-valgfrihed/Kabel-tv-med-agte-valgfrihed/Kabel-tv-med-agte-valgfrihed11/

Koster 49 kr pr md (og der er ingen kortafgift) - bemærk at 3+HD står i pakken, men den har GVD ukrypteret på nettet, så se bort fra den.

/Rexman

thomas
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Hvilke HD kanaler er tilgængeligt?
den: October 11, 2011, 22:02

Ok det var lidt af en skam. Nu har jeg 2 x optager der ikke har kort mulighed så det er ikke ret interessant at jeg ikke kan optage fra de HD kanaler. Syntes også i forvejen at det er dyrt for det fjernsyn vi gerne vil have, da der er mange kanaler som vi sagtens ville undvære mod lavere pris :-/

Havde håbet at GVD havde set lyset med at HD kanaler er sidestillet med SD kanaler så man ikke skal betale ekstra for det :-/

Thomas

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.066 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.