Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2 3
Forfatter Emne: CANAL9
RonnieDuva-
l
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg CANAL9
den: September 11, 2011, 14:14

Nu ved jeg godt at der er mange medlemmer som ikke vil have Canal9, og foretrækker bridge-kanalerne (tyske)

Men jeg havde nu håbet på at kunne se AaB-FC Nordsjælland, som kun vises på canal9. Så tænkte jeg, at jeg bare kunne købe Canal9 som ekstra-kanal for en 10'er om måned. Men det viser sig så at det ikke er muligt.. Synes det er rigtig ærgerligt at vi ikke kan få fuldt udbytte af CanalDigital.

Så må jeg bare streame kampen på nettet. Hvis det er muligt.

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: CANAL9
den: September 12, 2011, 17:57

Jeg tror ikke GVD har noget problem med at du kunne vælge Canal9 som ekstrakanal, men ejeren/udbyderen af har - Canal 9 udbydes ikke som a-la-carte kanal, d.v.s. at den ikke må individuelt vælges af den enkelte bruger - den må kun distribueres i pakker. DK4 er samme skure, så hut jeg visker - den vil producenten bag DK4 heller ikke have ud som a-la-carte kanal. Til at starte med havde 24Jordnyske det samme, men de kom på andre tanker...

Så peg fingre af udbyderen af Canal 9- personligt håber jeg YouSee bliver næste leverandøer, næste gang en sådan skal vælges...

/Rexman

bramsen
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: CANAL9
den: September 13, 2011, 10:58

hej herinde nu så jeg lige at canal 9 IKKE kommer til at sende fodbold fra superligaen efter 2011, så derfor vil jeg opfordre folk til IKKE at stemme canal 9 ind i gvd da det er en meget dyr kanal, som jeg personligt ikke syntes sender noget der er værd at se.

Rexman
Beginner
Indlæg: 49
Indlæg Re: CANAL9
den: September 13, 2011, 17:29

Jeg vil gerne opfordre alle til ikke at se Superliga ... det er alt for dyrt. ;)

Men ja, Canal9 er en kanal med skrammel.. så meget desto bedre hvis det var en a-la-carte kanal....

/Rexman

peter
Beginner
Indlæg: 26
Indlæg Re: CANAL9
den: September 14, 2011, 11:24

ja jeg vil opfordre alle til og stemme tv2 sport ud, den er sgu fordyr, dem der vil have den kan vel få den igemmen deres boks.

Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: CANAL9
den: September 14, 2011, 17:35

Peter - tror ikke bare du kan få TV2 Sport på Boxer uden at skal modtage en masse andre kanaler, som vi sikkert har i forvejen.

Men igen viser det sig, at størstedelen af de folk der skriver i forum at sport er for mærkelige individer.

Lad os stemme 3+ og TV2 Sport ind. Så ud med TV2. Den fåes jo på Boxer

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: CANAL9
den: September 15, 2011, 12:20

Citat fra Backstage den September 14, 2011, 17:35
Peter - tror ikke bare du kan få TV2 Sport på Boxer uden at skal modtage en masse andre kanaler, som vi sikkert har i forvejen.

Men igen viser det sig, at størstedelen af de folk der skriver i forum at sport er for mærkelige individer.

Lad os stemme 3+ og TV2 Sport ind. Så ud med TV2. Den fåes jo på Boxer

Hej Backstage

Da du ikke har sat nogle smile på, er det svært og se om du virkelig mener det du skriver, eller det blot er sjov. Men man er ikke et ”mærkelige individer”, blot fordi man ikke vil betale dyrt for, eller gider se sport, ligesom man selvfølgelig heller ikke er et ”mærkelige individer”, fordi man ikke har andet end sport i hovedet. Men hvis der endeligt er nogle, der har haft travlt med at skrive og brokke sig, og sjælden på en pæn måde, er det sports fanatikerne, som ikke kan undvære en enkelt kamp, som i denne tråd, hvilket er ynkeligt efter min mening. Det skal bemærkes at, stemmeprocent på TV2sport typisk kun er på omkring 50%.

Også var det vist ikke Boxer det handlet om(eller blev forslået), men vores egen Family løsning fra Canal Digital, som jo fint ville kunne bruges til dette, TV2 er jo en af de program leverandør det tillader enkelt kanal salg af deres programmer, så hvis TV2sport ikke var med i stor pakke, kunne den bare købes separat.

Men det er på tide, at vi får en mere holdbar løsning, hvor alle kan blive tilfredse, som jeg har skrevet før, indfører Yousee i dette efterår nemlig den perfekte løsning. Alle skal selvfølgelig ha grundpakken, men herefter er der næsten frit valg, hvordan man vil sammensætte sine kanaler, det kræver selvfølge kort og cam modul til tv eller boks, men vil være fint til de små familier eller dem der ikke ser meget tv, til de støre familier med mange tv i huset findes stadig stor pakke, hvor man frit uden brug af kort kan se alle tv kanaler.

Jeg er egentligt meget tilfreds med Canal Digital, men de må snart komme ud af start holderne, for de kan ikke blive med at blot tjene penge på HD versioner af eks. kanal 5 og 6, når nu de uden meromkostninger er med andresteder som eks. Yousee. Jeg forventer at HD versionerne blot automatisk følger med næste år, når GVD får sin nye programpakke, og så vil det være oplagt, at CD i stedet kan tjene sine penge på individuel pakker, til dem der ønsker det.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: CANAL9
den: September 21, 2011, 10:22

Jo flere kanaler vi kan få som fritvalgs kanaler jo bedre. Tv2sport og kanal 9 er som det fremgår af afstemningslisten nogle af de meget dyre kanaler. Så kan de komme som tilvalg vil det jo være super. Det samme gælder jo også tv3 kanalerne og nu tv2. Jo mere fritvalg i jo bedre i min verden.
Men i og med Canal Digital's kabeltv afd. var meget tæt på at blive overtaget af Stofa så sker der jo så ikke så meget nyt der. Det må vi håbe bliver bedre. Ellers kan vi så bruge det kommende år til at finde en ny udbyder.

MVH
Allan
Suppleant til bestyrelsen

Backstage
Advanced
Indlæg: 64
Indlæg Re: CANAL9
den: September 25, 2011, 09:47

Mig bekendt så er den handel mellem Stofa og Canal Digital gået i vasken.

bruiser
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: CANAL9
den: October 4, 2011, 10:34

Så kommer der lands kamp på fredag, og ved i hvilken kanal den kommer på? hmm ja canal 9 satme sur r..

Sider: [1] 2 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.192 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.