Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Hvordan logger vi på Routeren?
Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 21, 2016, 15:53

Yes. stofa/admin virker selvfølgelig ikke ved login hverken direkte på ip´en eller gennem "mine sider".

Hvordan finder man ud af hvilket login/password man skal bruge?

jacobi
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 21, 2016, 19:07

Det gad jeg også godt vide, har hængt i telefonen hele dagen, med stofa, uden at blive klogere, andet end, som de siger "hvad skal jeg også derinde" er ved at blive sindsyg af at sidde med det lort!!!

Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 21, 2016, 19:44

Ja..... Man blir jo næsten helt mundlam....

Må hellere få fat på Bredbånd Nord imorgen og høre hvordan deres virker. Savner kontrol over mit eget internet.

Jens N.
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 21, 2016, 21:31

Hej
Havde det samme problem. Ringede til Stofa support tidligere idag og fik løsningen.
Mit modem er Cisco EPC3925.
Løsningen er at lave reset på modem. Bagpå ligeover hvor coax kabel er skruet på, er der et lille hul. Tag eks en clips for at trykke ind på den lille knap der gemmer sig i hullet. Hold inde i ca 10 sekunder og alt begynder at blinke. Fjern clips og vent. Der kan godt gå op til 5 min. før modem har fundet på plads igen. Det synliggøres ved at de små lys dioder lyser fast igen.
Herefter kunne jeg logge på modem igen med det oplyste Username stofa og Password admin
HUSK når du er inde i softwaren på modem at ændre adgangs kode så det kun er dig der kan logge på dit modem.
I mit tilfælde havde jeg fået ny web adresse til modem, den gamle var 190.168.1.1 den nye er 192.168.87.1
Hvis du går på Stofa hjemmeside og logger ind på "Mine sider" kan du også ad denne vej komme til dit modem og derved kan du se din interne IP adresse om den også har ændret sig som min.

Jeg bruger port forwarding (opsætning inde i software på modem) og der var også ændringer der skulle udføres. Alt min opsætning med porte var nulstillet og der var kommet ny brugerflade. Der skulle indtastes igen.
Væsentlige ændringer :
- ny ip adresse 192.168.87.XX hvor det var 1 før istedet for nu 87 (XX er det jeg har givet til mit udstyr af IP adresse- kunne eks. være kamera)

På mit udstyr skulle der også laves følgende ændringer :
- IP adresse skulle være 192.168.87.XX istedet for 192.168.1.XX
- Standard Gateway skulle være 192.168.87.1 istedet for 192.168.1.1
- DNS skulle også ændre. Se under Connection "inde i" dit modem. Brug den der står efter DNS 1

Håber ovenstående giver mening og kan hjælpe jer. Mit virker perfekt igen og det var med super hjælp fra en Stofa supporter.

mvh
Jens N. A.
Frejlev

Jens N.
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 21, 2016, 21:42

lille rettelse
I mit tilfælde havde jeg fået ny web adresse til modem, den gamle var 190.168.1.1 den nye er 192.168.87.1
Det skulle selvfølgelig havde stået ved det gamle 192 og ikke 190

Jens

Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 22, 2016, 07:54

Har den nye Technicolor og nej reset virker ikke herpå.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 22, 2016, 16:29

Så de har lige lavet nyt internt subnet OG gjort så man ikke kan lave nye portforwards (nej reset virker heller ikke på min Techicolor).
Tak for info, Stofa, og super smart lavet ...

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 23, 2016, 18:10

En ny Hard reset (hold inde 30 sek) idag løste det.

Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 25, 2016, 14:05

Ahh... Må prøves.

Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Hvordan logger vi på Routeren?
den: January 25, 2016, 14:19

Så var der hul. Sjovt nok de ik resetter skidtet med software da de har været i dem alligevel.

Tak petey

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.033 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.