Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Bedre sikkerhed på trådløst netværk
rvl
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Bedre sikkerhed på trådløst netværk
den: September 16, 2015, 17:02

Det er vi selvfølgelig glade for, men det havde godt nok været rart at blive adviseret på forhånd. Jeg har haft genstartet computeren flere gange og spildt flere timer, for en fejlmeddelelse fra Windows om noget med sikkerhedsindstillinger går hen over hovedet på mig. Hvad om I lige havde givet et praj på forhånd, allerhelst pr. mail? I har jo alle emailadresser!

Jeg er nu spændt på, om denne omlægning giver mere stabil forbindelse. Jeg ryger af og på hele tiden, nat som dag. Naboen ligeså, men de er ikke trådløse, så det er nok et andet problem end de nye sikkerhedsindstillinger, desværre. Det kunne være rart, om det også blev løst. Vi bor i Gug, Ledavej, ulige numre. Har andre problemer?

* * *
Ja, og nu kom så den ønskede mail om ændringerne - men jo flere timer efter, at jeg blev smidt totalt af nettet. Som sagt - giv os et varsel i bedre tid en anden gang, tak!

JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Re: Bedre sikkerhed på trådløst netværk
den: September 17, 2015, 13:52

Ville være rart at man som bruger selv kunne omdøbe brugernavn og kode på det trådløse netværk = bedre sikkerhed på trådløs netværk.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.04 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.