Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
rungsvej
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: August 12, 2015, 10:10

Kommer det også til at gælde os GVD kunder ?

http://www.business.dk/digital/stofa-dropper-tv-pakkerne

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: August 12, 2015, 10:52

Ja. Fra nytår.

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 17, 2015, 12:57

Hmmm... det lover ikke godt for dem der har et mediacenter eller fx en harddiskoptager. Udover at man tilsyneladende skal have en Stofa tv box for overhovedet at kunne vælge om man vil have fast pakke eller bruge MitTV. Flg spørgsmål melder sig:

1. Skal man have en Stofa box for at være kunde eller kan man få fast pakke over sit eksisterende "dumme" coax kabel.
2. Hvis man skal have en Stofa box, skal bærelinien så være gennem Stofa eller kan en vilkårlig internetforbindelse anvendes. Og hvis den skal være igennem Stofa, koster bærelinien så ekstra, hvis man ikke samtidig tager et Stofa internet abonnement?
3. Hvis man skal have en Stofa box, er der så coax out på den så man sende det uforfalskede tv-signal (fast pakke) til en ekstern tuner såsom HD Homerun?

Har nogen indblik i overstående må I meget gerne dele ud af jeres viden.

Mvh.

Thomas

JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 17, 2015, 13:50

2. Man skal have internet igennem GVD for at kunne bruge de smart-tv funktioner som boksen giver adgang til , og det koster ekstra pt. ud over prisen for smart-tv.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 17, 2015, 16:18

En bærelinie til boxen ser ud til at være gratis.

1/0,5 Mbit uden trådløst netværk** 0 DKK

Mvh. Bjarne

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 18, 2015, 21:22

JJS: Jeg ønsker for så vidt ikke adgang til nogen smart tv funktioner. Jeg ønsker ikke en ekstra boks og fjernbetjening. Men som jeg forstår det, vil jeg blive påduttet en fra årsskiftet, hvis jeg overhovedet vil kunne se TV med et signal fra GVD?

bjarne: Tak for info.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 19, 2015, 15:31

Sådan forstår jeg det ikke

Har du i dag alene abonnement på kabel-tv gennem foreningen vil der ikke for dig ske ændringer. Du vil forsat skulle kontakte foreningens lokale kontor, hvor vores dygtige medarbejdere vil hjælpe dig med at få signal på fjernsynet igen, hvis uheldet er ude. Det tekniske signal på digitalt tv vil forsat være leveret af Stofa

Mvh. Bjarne

t33j4y
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 19, 2015, 18:56

Hej Bjarne - min udlægning er baseret på det der står i artiklen der linkes til, i første indlæg:

»Når man modtager sin Stofa TV-boks, vælger man i opsætningsguiden, om man ønsker en almindelig TV-pakke eller Stofa MitTV, der afregnes per forbrug. Herefter indtaster man sine kreditkortoplysninger og får adgang til alle TV-kanaler. Når man har set tre-fem minutter, bliver man spurgt, om man vil købe adgang til kanalen i 30 dage, og man kan se prisen og den kode, der skal tastes ind. Gør man det, får man straks adgang til kanalen i 30 dage fra det tidspunkt,« forklarer Ole Fruekilde Madsen.

Nick
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 19, 2015, 20:39

Hej

Jeg bestilte Stofa MitTV i forgårs og havde en længere snak med to forskellige stofa medarbejdere, som begge fortalte det samme (så er vi vist så tæt på sandheden som muligt :))

Du fortsætter med din tv-pakke hos gvd fuldstændig som i dag. Hvis du ønsker ekstra tv-kanaler fra Stofa, har du 2 muligheder:
1) Bestil deres 'SmartTV'. Så får du en tv-boks leveret (eller kan købe den) og skal betale 75,- pr md fra 1/1-16 og får alle services som start-forfra, pause osv osv. Derudover kan du bruge deres FritValg løsning, hvor du kan tilkøbe enkelt kanaler ekstra oveni den tv-pakke du har fra GVD
2) Bestilt et stofa CI-card (er gratis lige nu at oprette og INGEN månedlige gebyrer (heller ikke 1/1-16)!!!). Så får du ikke adgange til alle de services listet ovenfor, som kræver tv-boksen. TIl gengæld kan du stadig vælge FritValg og dermed de kanaler ekstra, som du ønsker.

Jeg har selv valgt løsning 2, da jeg ikke ønsker deres tv-boks, og derudover ser meget lidt tv. Så jeg laver min tv-pakke hos gvd om til den mindste, og bestiller så de få ekstra kanaler jeg vil have via FritValg. Det er gratis bortset fra prisen på de ekstra kanaler.

Nick
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg Re: Gode nyheder - Stofa giver frit valg..
den: September 19, 2015, 20:43

Glemte lige at nævne, at for du kan tilvælge SmartTV eller FritValg ved Stofa, så skal man have en tv-pakke hos GVD.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.114 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.