Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Små nedbrud
jlb
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Små nedbrud
den: August 3, 2015, 11:42

Igennem længere tid har jeg oplevet mange små "nedbrud". Nettet er borte i kort tid, ofte flere gange efter hinanden. Det er måske mest om morgenen/formiddagen. Er der nogen der har en forklaring?
jlb

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Små nedbrud
den: December 27, 2015, 10:37

Hej Jib og velkommen til spøgelses forummet hvor du aldrig ser skyggen af en GVD ansvarlig.
Du vil aldrig få en forklaring eller en GVD ansvarlig til at indrømme at der er fejl i deres system. Alle som en fra GVD har strudse syndromet, lige så snart der er noget i vejen skyder de skylden på kunden i første omgang og er kunden kompetent nok til at bevise de er nogle inkompetente fjolser så stikker de hovedet i jorden og lader som om du ikke eksisterer.

Jeg har siddet uden internet siden 23 december og kan hverken tjekke netbank eller noget hjemme fra, og ringer man til deres vagt telefon så er det et krav at dig og 2 SAMMENHÆNGENDE adresser skal have nedbrud ellers så skider GVD dig et lang stykke, kan du sparke GVD på porten så gør det.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.028 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.