Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2
Forfatter Emne: TV2 efter 11.januar 2012
O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg TV2 efter 11.januar 2012
den: September 4, 2011, 00:56

Da jeg har fået tilbud fra GVD om gratis gentilslutning vil jeg gerne vide om TV2 og TV2HD næste år også placeres i den lille pakke ? På forhånd tak for svar.

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 4, 2011, 09:45

Hej, der er bestyrelsesmøde på mandag så skal jeg høre. Men problemet ligger så vidt jeg ved i at TV3 ikke vil tillade at der ligger betalingskanaler i den mindste pakke med mindre at de selv ligger der. Men det er selvfølgelig noget som bestyrelsen arbejder på skulle kunne lade sig gøre.
Om TV2HD vides det vist ikke endnu om det er en kanal som TV2 vil opkræve ekstra penge for.
Men alt i alt sørger jeg for at der bliver taget hånd om dit spørgsmål på vores møde mandag den 5/9-2011.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 4, 2011, 16:56

Jeg mener absolut ikke, at man skal til at tage specielt hensyn til TV2.
Det kommer nok bag på nogle, men TV2 bliver en betalings kanal, og så skal de konkurrer på lige vilkår, som alle de andre, det vil sige ud af grundpakken, som forsat kun skal bestå af gratis kanaler.
Jeg ved godt at TV3 har sneget sig ind i grundpakken nogle steder, men det er under alt kritik.

Til oplysning kommer TV2 til at koste ca. 250 kr. om året, og da Danmark er et meget stort kabel land, og mindre grad parabol land, sammen med at kun få får deres signal direkte via egen antenne,
regner TV2 sikkert bare med at komme oven i prisen ved de forskellige leverandør som eks. Yousee og GVD. Dette gør det jo sandsynligvis også, men ved GVD kan det jo meget let betyde, at vi så skal sige farvel til noget andet, hvis prisloftet på 3500 kr. skal bibeholdes, og er det i orden?

Jeg har dog mest ondt af dem med egen antenne, her skal der måske først investeres i udstyr til at kunne modtage Boxer signal. Prisen for TV2 er stadig ca. 250 kr. om året, men indtil videre skal Boxer ha små 800 kr. i kort afgift, hvilket betyder at TV2 kommer til at koste over 1000 kr. om året.
Jeg syntes det er vanvittig, et er, at TV2 ikke kan få nok penge til at lave TV for(de må jo bare skære ned), men noget andet er, at vi har nogle politiker, som er dumme nok til at gå med til det, og nu blot indføre endnu en skjult afgift, og det er jo komisk, at det er de samme partier, som i 1988 ønsket konkurrence med DR, der nu igen gør DR til den eneste 100 % landsdækkende TV station. For TV2 mister seere, ingen tvivl om dette. Jeg tvivler på, at der er ret mange af de 400.000 seere med egen antenne der vil gi over 1000 kr. for at se TV2, men det er jo ikke alene dem det går ud over, man anslår at der findes ca. 1. million seere der på et eller andet tidspunkt bruger DVB-T signalet eks. i fritidshuset, campingvognen o.s.v., alle disse seere mister man også, så selv om de store antennesystemer som Yousee ligger TV2 i grundpakken(det har de lige besluttet at gøre), så mister TV2 stadig marked og dækning, og jeg frygter at de derfor hurtigt hæver prisen, måske til det dobbelte, når nu reklame indtægterne begynder at svigte.
Det groteske er, at hvis TV2 blot lige skruet ned for den dobbeltdækning man laver, i forbindelse med store begivenheder som eks. kongelige begivenheder eller deres helt hysterisk dækning af valget, smed et par dyre studieværter/journalist ud, plus lige droppet en alligevel ligegyldig dansk produceret søndags serie, ja så behøvet de ikke ekstra penge. Alle andre skal spare, hvorfor ikke TV2?
Alene at man laver en egen reklame, til flere millioner, for at promovere sig selv som den bedste valg kanal, er vanvittig. Pointen er, at TV2 slet ikke får reklame kroner nok i kassen under sådan nogle begivenheder/produktioner, uden anden støtte er de derfor for dyre at lave, og så skal TV2 skal lade være.

Det er DR pligt at gøre/dække disse ting(der ad public service), og det gør de udmærket, at TV2 altid skal overgå, med flere værter, støre produktioner eller mere sendetid er fint nok, hvis man har råd til det, men de har de ikke!, og så skal de lade være.

Jeg ser i det daglige pænt meget TV2, og vil da heller ikke ret gerne undvære den, men jeg er træt af deres grådighed, og kunne godt ønske at andre som undertegnet, havde løst til at boykotte den fra 1. januar. Dette bliver jo desværre sikkert kun drømmetænkning, men den skal i hvert fald ikke have lov til at snige sig ind i grundpakken. TV2 skal lære på den håre måde, at det er en dårlig beslutning man har taget, og beslutningen om at blive en betalings kanal, er slutning en for ærer, hvor man i Danmark, var den eneste 100 % landsdækkende reklame kanal.
Efter 1. januar er TV2 i samme kategori gruppe som TV3, kanal5 o.s.v, dermed ikke mere landsdækkende, og når nok kun ca. 75 % af den Danske befolkning. For GVD’s vedkommende, skal der vel også stemmes om kanalen, som der bliver om de andre betalings kanaler.
I så mange andre lande, går det den anden vej, her får man flere ”Free view” eller ”free to air” kanaler, de kommer frem, fordi det med den digitale teknik, er muligt at sende langt flere kanaler i luften, end man tidligere har gjort, men kanalerne må og skal leve af sig selv, det vil sige indtægt fra reklamer, og det kan de. Ærgerligt at vi i Danmark er så dumme at vi vil betale så meget for at se TV.

Og lige for en god ordens skyld, HD udgaven følger gratis med, TV2 tager i hvert fald ikke ekstra for den, men nogle som eks Boxer vil nok ikke kunne levere denne, jeg går ikke ud fra, at det er et problem for Canal Digital, men man ved jo ikke hvor grådige det er, og om de kunne finde på at lægge den i deres HD pakke, således at den koster ekstra, men det må vi jo forhåbentlig høre mere om.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 4, 2011, 17:57

Hej carstenb. Boxer skal have 199,- i kortafgift+19,-kr./måned for TV2 alenekanal, ialt 427,-kr pr år. Men Boxer kan ikke vise TV2HD, de har for lidt båndbredde til HD kanaler. Derfor ville jeg gerne prøve GVD igen. Men ikke hvis TV2 bliver placeret i den store pakke.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 5, 2011, 11:18

Hej O.Svendsen

Det med at prisen nu er blevet officielt fremsat af Boxer, var lige smuttet forbi mig(men det er jo også nyt fra i fredags), selv om det ikke er så galt som ventet, er det stadig galt, at man skal til at betale for noget, der indtil nu har været gratis. En del medlemmer med eks. fritidshuse kommer også til at betale dobbelt.

Og så interessere det mig egentligt ikke, hvad et tidligere medlem pludselig kræver, med at TV2 skal være i grundpakken, for at du vil komme tilbage, lige nu har jeg en stemme, mens du slet ingen har, flertallet bestemmer selvfølgelig altid.

Jeg er godt klar over, at TV2 er en meget populær kanal, men åbner man for TV2, hvor skal man så stoppe, eks. er TV3 kommet med rigtigt mange steder, bl.a. hos Yousee, Stofa og Århus antenneforening(for at gi noget merværdi i grundpakken), så den skal vel også med, når det nu er Danmarks næst mest sete reklame kanal, eller?

Yousee grundpakke indeholder i dag 3 betalings kanaler nemlig, TV3, Kanal 5 og DK4 og fra 1. januar også TV2, en spænede sammensætning, som er fremkommet via div. undersøgelser. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg syntes GVD’s grundpakke er til grin, at betale næsten 1000 kr. for nogle kanaler der kan fanges frit i luften, plus nogle nabolands kanaler, men nogen ønsker dette og fint nok, diskussionen burde mere gå på, om det var på tiden at få lavet en grundpakke med "lidt guf i", således den vil blive et godt alternativ til kun ”luft” tv og DR programmer.

Det er fint at Allan vil rende med denne

Men jeg kan godt give dig de svar du burde få, og det er:

1. Da TV2 er blevet en betalings kanal, skal der stemmes om den på generalforsamlingen, lige som der skal stemmes om alle andre, derfor kan du ikke få svar, før generalforsamlingen er overstået, det er dog nok meget usandsynligt, at den ikke er med næste år.
2. Bestyrelsen og foreningen har efter mange medlemmers ønske, lavet en lille pakke uden betalings kanaler, skal der laves dispensation for dette, vil vi spørge generalforsamlingen.

Da du er et af de medlemmer, der har sprunget fra GVD, og så alligevel lejet med satellit tv fra CD, kunne jeg forstille mig, at du vil være mod at TV3 kommer med i grundpakken, som ellers giver god mening, har jeg ret?

I stedet at hvert eneste medlems egoistiske ønsker nu igen vælter frem, bør vi få indført en løsning som dækker de fleste, og igen skal vi kikke mod Yousee, som er trendsætter inde for kable tv. I dette efterår indfører de nemlig den perfekte løsning. Alle skal selvfølgelig ha grundpakken, men herefter er der næsten frit valg, hvordan man vil sammensætte sine kanaler, det kræver selvfølge kort og cam modul til tv eller boks, men vil være fint til de små familier eller dem der ikke ser meget tv, til de støre familier med mange tv i huset findes stadig stor pakke, hvor man frit uden brug af kort kan se alle tv kanaler.
Sådan en løsning vil jeg hellere snakke om, og bede bestyrelsen om at gå i gang med.
Og det skal lige hurtigt bemærkes, at det er ud fra ovennævnte ønske, at jeg vil holde fast i, at grundpakken skal være uden betalings kanaler.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 15, 2011, 12:15

Hej Allen

Hvor bliver dit svar af?

Selv om jeg måske tog ordrene ud af din mund, forventer jeg stadig et svar her, og det tror jeg også andre sidder og venter på.
Også selv om du ikke kan give et endeligt svar, er det vel på sin plads, at skrive hvad man forventer, eller?

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 17, 2011, 23:52

Citat fra carstenb den September 5, 2011, 11:18

Og så interessere det mig egentligt ikke, hvad et tidligere medlem pludselig kræver, med at TV2 skal være i grundpakken, for at du vil komme tilbage, lige nu har jeg en stemme, mens du slet ingen har, flertallet bestemmer selvfølgelig altid.

Tak for svarene.
Iøvrigt rager det mig usandsynligt lidt, hvad et nuværende medlem egentlig mener om kanaludbudet pro contra.
Jeg har fået svar på mit spørgsmål og i tilgift hvordan klimaet er i GVD, fred være med det.
BTW. Der åbnes for HD næste år på DVB-T når der startes på DVB-T2 :D

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 18, 2011, 12:15

Citat fra O.Svendsen den September 17, 2011, 23:52

Citat fra carstenb den September 5, 2011, 11:18

Og så interessere det mig egentligt ikke, hvad et tidligere medlem pludselig kræver, med at TV2 skal være i grundpakken, for at du vil komme tilbage, lige nu har jeg en stemme, mens du slet ingen har, flertallet bestemmer selvfølgelig altid.

Tak for svarene.
Iøvrigt rager det mig usandsynligt lidt, hvad et nuværende medlem egentlig mener om kanaludbudet pro contra.
Jeg har fået svar på mit spørgsmål og i tilgift hvordan klimaet er i GVD, fred være med det.
BTW. Der åbnes for HD næste år på DVB-T når der startes på DVB-T2 :D

Hej O.Svendsen

Så er du nok blevet fornærmet, det er ærgerligt, men det er der ikke noget at gøre ved, når man selv starter med at stille krav, for at komme tilbage. Vi skal da ikke pludselig til at ændre det hele for din skyld :? . Jeg har argumenteret og en holdning om at TV2 ikke skal forskelsbehandles, og stemmer herefter. Men jeg er jo kun en ud af ca. 8000 medlemmer og bøjer mig selvfølgelig for flertallet, men egentligt er det underordnet for mig, da vores familie med stor sandsynlighed stadig vil ha stor pakke. Hvad der er af kanaler i den store pakke er til gengæld ikke uvæsentligt, og her vil jeg til enhver tid til konstaterer, at vi p.t. har en rigtigt god pakke og sammensætning til prisen :D , men det er jo som det hele fungerer lige nu, ikke muligt at gøre alle tilfredse ;) .

Forhåbentligt kan du lige se igennem din fornærmethed ;) , og svare på hvad for et svar du har fået, og hvor du har fået det fra, for jeg finder det under al kritik, hvis du har fået et privat svar. Vi bør se svaret her i forummet. Men det er jo selvfølgelig ikke dit problem, men mere et GVD problem.

Også god fornøjelse med Boxer, hvordan tror du selv billedkvaliteten bliver?, der er jo ikke tale om, at de åbner endnu et Mux, men presser alle deres SD kanaler fra 3 Mux til 2 Mux, og da både billede og lydkvaliteten allerede er under al kritik, bliver det med 100 % sikkerhed ikke bedre.
Der er en lille chance for, at det nye DVB-T2 mux kan blive af hæderlig kvalitet, men lad os nu se hvor mange kanaler man presser ind i det. Men jeg er sikker på, at satellit og kabel version stadig vil være klasse bedre, akkurat som det er i dag, når vi snakker HD kanaler.

Som en side bemærkning, er det ærgerligt, at mux1 ændres fra et super Mux, med hensyn til billedkvalitet(på grund af høj bitrate) til Mpeg4, med middel kvalitet på grund af for mange kanaler.
HD kanalerne bliver jo ”kun næsten HD” som det hedder, og der er stor mulighed for, at Boxer ligger sig op af dette. Så god billedkvalitet via luft og DVB-T er en sagablot fra nytår :( .

Sammen med, at vi ikke skal til at ofre nye modtager ”kasser” og kort til hvert TV, men blot kan forsætte med at bruge det vi har, er det stadig meget attraktivt, og dejligt let, af få tv via GVD, og det er jeg og alle andre medlemmer glade for :D .

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 21, 2011, 10:17

Citat fra carstenb den September 15, 2011, 12:15
Hej Allen
Hvor bliver dit svar af?
Selv om jeg måske tog ordrene ud af din mund, forventer jeg stadig et svar her, og det tror jeg også andre sidder og venter på.
Også selv om du ikke kan give et endeligt svar, er det vel på sin plads, at skrive hvad man forventer, eller?

Hej Carstenb, Ja du svarede jo sådan set det som jeg vil skrive også, og derfor valgte jeg ikke at skrive videre. Men nu ser det jo ud til at der kommer liv i forum igen.

Som der næves ovenfor er prisen på pakke 1 høj nok i forvejen og derfor kan der være problemer med at få TV2 i den billige pakke, men det kommer jo så an på den pris vi får forhandlet med TV2. Personligt synes jeg ikke at TV2 skal i pakke 1, men nu har jeg ikke Pakke 1 så jeg håber der dukker pakke 1 folk op til Generalforsamlingen.
Tv2HD vil så komme med som du også nævner det.

Det kan dog også være at vi kan se noget ud fra den spørgeskemaer som blev sendt ud i medlemsbladet.
Såfremt at folket kun ønsker at pakke1 må koste det den koster nu, ja så ryger Tv2 alt andet lige ud af pakke1.
Men det ved vi nok mere om når resultaterne er klar.

Husk er er åbenthus på lørdag den 24/9-2011 hvor i kan komme og snakke med bestyrrelsen og evt stille jeres spørgsmål der.
MVH
Allan
Suppleant til bestyrelsen.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: TV2 efter 11.januar 2012
den: September 23, 2011, 23:07

Hej carstenb
Jeg er ikke fornærmet, spørgsmålet gik oprindeligt på hvor TV2 bliver placeret.
Da man ikke vil have betalingskanaler i den lille pakke, giver svaret sig selv.

Jeg har i mellemtiden taget imod gentilslutning til GVD og det er sq noget helt andet end for 3 år siden :-)

Glæder mig til at diskutere på forum, der sker da ikke det helt vilde længere:-)

Jeg har selvfølgelig startet med at måle BR på kanalerne, 12,7 Mb på HD og 3-4 Mb på SD.
Rigtig flot på HD, men lala på på S D kanalerne. Som carstenb også har påpeget.

Sider: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.084 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.