Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Hjælp til små spikelags.
ElizabethB
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Hjælp til små spikelags.
den: January 12, 2015, 21:31

Jeg har siden søndag eftermiddag døjet med at mit internet er begyndt at komme med små spikelags.. Det kan ikke mærkes når jeg sidder og surfer normalt på internettet, men det kan specielt mærkes når jeg sidder i spil som Counter-Strike:Global Offensive.. Jeg sidder med routeren Cisco EPC3925 .. Jeg har prøvet at genstarte routeren, haft slukket for den i 30 minutter også. Genstartet PC, selvfølgelig. Haft resettet winsocket. Undersøgt pingtiderne til både nogle spilservere og f.eks google.com.. Aner ikke hvad problemet kan være, derfor spørger jeg til råds herinde, før jeg henvender mig på kontoret hos GVD :) .. Skal lige siges jeg sidder på Kabel, og ikke trådløs forbindelse.

Jeg havde ingen problemer i torsdags, og har ikke haft min PC tændt fra torsdag aften - søndag eftermiddag hvor disse problemer begyndte..

Jeg bor forresten i Grønnegården, nærmere betegnet på Dyrskuevej :)

rsjacobsen-
45
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Re: Hjælp til små spikelags.
den: June 29, 2015, 12:08

Hej Elizabeth

Jeg vil gerne høre om du fik løst dit problem, da jeg selv har haft disse problemer i et par måneder, som har gjort det svært/umuligt at spille diverse computer spil, som forgår online.

ElizabethB
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Hjælp til små spikelags.
den: June 29, 2015, 15:38

Hejsa.
Det eneste "svar" jeg har fundet på mit problem, er at jeg IKKE må have mit TV tændt når jeg sidder og spiller. Jeg har et LG Smart TV der er tilknyttet internettet via kabel. Har testet ifht hvis det er på trådløst også, og samme problem. Det går ind på en eller anden måde og ber om accept ved min stationære PC ifht internettet, og det er der mine spikelags kommmer. Jeg er ikke selv SÅ teknisk, men min kammerat der er IT-Supporter har kigget på det, og det var sådan han forklarede mig det..

PatrickRas-
P
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Hjælp til små spikelags.
den: July 31, 2015, 12:44

Har selv disse problemer og har haft dem i en måned nu. Jeg ringer ind idag og får styr på det. Har allerede bestilt fiber ved bredbåndnord. Dette stopper med det samme da nettet er næsten ubrugeligt til spil.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.051 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.