Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
MortenThom-
sen
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: December 26, 2014, 10:23

Jeg har brug for "true bridge" til min egen router, er der nogen som ved om det er muligt.
Kan ikke bruge dmz, da jeg får interne adresser.
I bund og grund vil jeg have min globale ip på min egen router.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: December 26, 2014, 10:44

Ring til kontoret efter nytår, det kan de hjælpe dig med.

Mvh. Bjarne

MortenThom-
sen
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: December 26, 2014, 11:49

Super, tak.
Jeg har "skøjtet" lidt rundt herinde og syntes jeg kan læse der er andre der ikke har haft så meget held med det.
men det er måske blevet løst.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: December 26, 2014, 12:25

Man kan deaktivere dit trådløse internet, så du kan bruge dit eget AP.
Om det kan løse dit problem ved jeg ikke.

Mvh. Bjarne

Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: January 9, 2015, 13:31

Det er det samme jeg har efterspurgt, ville være så skønt med sin egen router direkte på modem.
Så længe den "uduelige" CIsco router er bundet til den globale IP burde det kun være DMZ der giver adgang uden at skulle port forward da der kun burde være 1 enhed der kan have den globale IP. Hvis GVD kan slå hele router delen fra burde det kunne lade sig gøre.

thun
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: January 9, 2015, 19:29

Har snakket med GVD i dag om det, og hvis alt går efter planen, så skal vi have nyt modem indenfor de næste par måneder med langt bedre WiFi og mulighed for bridge mode, da det nuværende modem ikke understøtter det 100% som de gerne vil have det til, så der er håb forude ;-)

RonnieDuva-
l
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: April 8, 2015, 19:30

Nu er der gået et par måneder, og jeg har stadig intet hørt om nyt modem/router..

Har du, thun?

Cykle
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: April 11, 2015, 09:14

De sku først komme til års skiftet........

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Kan man få cisco routeren til kun at virke som modem
den: May 31, 2015, 13:45

ind til videre kan i gøre som jeg.

I min Cisco boks har jeg sat en ip under DMZ som ligger uden for DHCP scopet på Cisco boksen.

Applications & Gaming ==> DMZ ==> DMZ Host IP Address (Statisk IP uden for DHCP scope, så som 192.168.1.200 som jeg bruger)

I min egen router har jeg så sat følgende op under "WAN Setup" på mit DD-WRT firmware på min router. I skulle kunne finde lignende muligheder på jeres router

WAN IP Address 192.168.1.200
Subnet Mask 255.255.255.0
Gateway 192.168.1.1
Static DNS 1 193.33.190.2
Static DNS 2 193.33.190.3
Static DNS 3 77.243.47.186
GVD DNS - kopier fra jeres Cisco boks som findes under "Status ==> Gateway da jeg ikke ved om vi har andre DNS for forskellige omrp

Mit lokal netværk på min egen router har jeg så bare sat op med
Router IP: 192.168.2.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
Local DNS: 192.168.2.1 (kan ignoreres hvis i ikke har lokal DNS)
DHCP Range 192.168.2.100-149 (default er 50 leases)

Mit setup ser visuelt sådan her ud:
Billede: http://www.geekgarage.dk/DMZ-GVD.PNG

Det gør at jeg både kan køre VPN og diverse servers, dog selvfølgelig med dobbelt NAT på netværket osv, men det er til at leve med og giver ingen problem da jeg ikke har VoIP telefoni.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.033 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.