Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Mail på iPad
PeterChr
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Mail på iPad
den: December 24, 2014, 15:07

Hej,

Jeg sidder med mine forældres iPad og har sat deres mail op.. Det hele fungere og vi kan både sende og modtage mails. Problemet er at efter nogle dage er der ingen mails i indbakken på iPaden, selvom de stadig er på mail, hvis vi tjekker mailen fra Outlook på computeren..

Er der nogen der kan hjælpe mig, så det er muligt at se alle mails på iPaden, som er på mailkontoen???

Jeg mindes at der engang var et knap man kunne trykke på, hvor man kunne vælge mellem 50, 100, 1000 seneste mails eller dem alle. Kan simpelthen ikke finde den knap længere.. Er den fjernet i iOS8?

Venlig hilsen
Peter

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Mail på iPad
den: December 24, 2014, 23:18

Du skal ind i opsætningen af din mail i Outlook på computeren, der vælger du flere indstillinger, og sætter den til at gemme en copi på serveren.

Mvh. Bjarne

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Mail på iPad
den: December 25, 2014, 13:46

...Eller sørg for at bruge IMAP og ikke POP3. Det er en fordel når man Checker mails fra flere enheder da alle emails ligger på serveren hvor POP3 pr default sletter den når først en enhed har hentet den...

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.035 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.