Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Ubegrænset forbrug ?
rasmusj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Ubegrænset forbrug ?
den: December 27, 2011, 18:24

@pc-tossen, så har du vist nok ikke prøvet at streame film fra f.eks. Netflix eller lign. services, 1 film fra Netflix i HD kommer nemt op på 4-5GB og der skal ikke så meget til at nå de 500GB. Det er latterligt at sætte en grænse når abb. er så fandens dyrt.

/RasmusJ

Jess
Newbie
Indlæg: 2
Indlæg Re: Ubegrænset forbrug ?
den: January 11, 2012, 18:31

der os osse den der spiller online og henter sine spil online i stedet for og tag ud og købe dem, det tager rigtigt meget af ens forbrug, det må da være muligt og blive lidt mere fleksible med det "fair-use" som efter min mening godt kunne fjernes.

rasmusj
Newbie
Indlæg: 10
Indlæg Re: Ubegrænset forbrug ?
den: January 18, 2012, 23:40

Citat fra pc-tossen den December 23, 2011, 11:22
Hvad er problemet med fair use grænsen på 500GB? Det fleste har mere end rigeligt med de 500 GB og hvis ikke du ligefrem downloader "kopi" software og film, så når du vel næppe op på den mængde date, medmindre du benytter den som erhverv!

Du kan sagtens komme op og bruge denne mængde data ved streaming af film f.eks. En film i HD format fra Netflix fylder i omegnen af 4-8 GB. Og ser du en del film på denne måden så kan det lynhurtigt forsvinde. Så den holder ikke helt.

/RasmusJ

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.092 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.