Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 2 [3] 4
Forfatter Emne: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 19, 2014, 12:31

Rasmus jeg har ingen anelse om at du benytter egen router, men går blot ud fra, at du som en del andre, med IT viden har valgt, at få "customer acces" til din router, et eller andet sted, har jeg læst, at man ringer til kontoret, for at få adgang, men hvor lidt eller meget ved jeg ikke

Mvh. Bjarne

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 19, 2014, 16:25

Det her er direkte fra GVD support den 25 Februar 2014:
"Det er desværre ikke muligt at slå disse ting fra i vores modem, dette er låst på firmware niveau og vi kan desværre ikke ændre på dette."

Har haft kontat til GVD pr. telefon efterfølgende en del gange og det er samme svar jeg får der
Har bedt dem om at få sat min cisco box i bridge mode, hvilket jeg har fået svar på de ikke kan fordi firmwaren er låst. At lave en DMZ zone er helt forkert men den eneste løsning som systemet fungerer. Den Customer Access du snakker om lyder til er det jeg har ledt efter, men har fået at vide ikke eksisterer. Så nu undre det mig endnu mere, gad vide om det også er en af fordelene ved at være æres medlem.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 19, 2014, 16:39

Jeg har ikke Customer Acces jeg klarer mig fint med standardopsætningen.

Fundet under support.

Fremgangsmåde
Hvis du har Cisco EPC3925 kabelrouteren, har du ikke direkte adgang til din router og kan derfor ikke selv åbne portene. Cisco EPC3925 har som standard aktiveret UPnP. Hvis du ønsker at åbne porte eller deaktivere UPnP med en Cisco EPC3925 kabelrouter, skal du skrive en mail til support@adm.gvd.dk. Her giver man sin accept på, at man ikke kan få support til de ændringer man laver i routeren og følgerne heraf. Husk at oplyse Internet kundenummer og adresse i mailen

Mvh. Bjarne

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 19, 2014, 19:47

Customer acces giver KUN adgang til NAT setup, der er intet fancy i det overhovedet. Og iøvrigt meget lidt relevant i forhold til tråden, med mindre Bjarnes pointe er at det skulle give mulighed for at lave noget rod så ens linie bliver ustabil og forårsage at GVD's DNS servers ikke svarer og den slags ... Den er vist langt ude.

At du ikke har behov for at opsætte NAT regler er fair nok - men det er vi nogen der har, lad nu være med at gøre det til noget farligt.

VintageSin
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 20, 2014, 17:22

Nu vil jeg lige til slut sige : jeg har intet imod folk her eller andre der har "fordele" fordi de er æresmedlem eller andet hos gvd. Men Bjarne, når jeg siger jeg har set dig op til flere gange forsvare gvdnet , at du tilmed gør det her, hvor det ikke handler om hvor hurtig netforbindelse man har, da Ddos går ind og påvirker selve gvds server og ikke direkte ens hastighed til nettet, så synes jeg det er lidt til grin. ja undskyld mig, men jeg har kun cisco modem sat op og andet er ikke forlangt af mig ej heller bedre løsninger og jeg blev ramt af dette problem samt mange andre. 4 dage med det samme angreb. Det er lige lovlig meget. Desuden ingen kompensation. Det er ikke første gang jeg hører ting om gvd, men har aldrig udtalt mig om noget, da det har virket fint nok (udover de opdateringer osv. når nettet røg engang imellem), så fair du har ros til et firma der betaler ting for dig og hjælper så snart der er noget, men vi er en del andre der lider under at der ikke sørges for ordentligt sikkerhed for et produkt man betaler for.

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 20, 2014, 17:36

Nu sider jeg så på min tablet med mobil net, igen fordi linjen er nede og har været det de sidste 30 minutter... Nu må GVD fandme snart tage sig sammen og få nogle professionelle på banen. Ved det her kommer på næste beboer møde at vi som bor i boligforening faktisk et tvunget til GVD eller ingenting da ADSL er mere ustabilt. Så må boligselskabet sku sørge for der kommer andre udbydere på banen til deres blokke. Så nu bliver der ringet til Hasseris imorgen så der kan blive startet en debat op i foreningen, det her fis vil jeg sku ikke finde mig i mere! Det er jo direkte til grin!

Prioritet nummer et i min fritid er at kæmpe for GVD får sparket så vi kan få nogle seriøse folk på banen! Hurra for beboer hjemmeside!

UPDATE: det blev så lige over 1 time uden net.

kikkiak
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 20, 2014, 17:56

Gvd ordbog......Nedsat fremkommelighed = ingen internet. Trist nu er det 4 ud af 5 dage, der er ged i nettet.....! Håber det fungerer til juleferien :-B

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 20, 2014, 18:46

Ønsker man en mere relevant info direkte fra kunderne og ellers bare snak om dårlige og gerne gode oplevelser omkring GVD så har jeg oprettet en Facebook gruppe, søg "GVDs Kunder" ansøg om at blive medlem og læs beskrivelsen. Jeg har lavet den som lukket gruppe så vi ikke spammer vores FB venner når vi skriver der inde. Men alle kan godkende nye medlemmer. Planen er den primært skal bruges til at dele info hvis man har nedbrud, udfald eller andre mærkelige fejl og specielt hvis vi slet ikke kan komme i kontakt med drift info. Søger hjælpe admins så vi hurtigt kan få pinned opslag der indeholder vigtig info da jeg ikke kan sidde online i gruppen 24/7.

Gruppen er oprettet af mig personligt og jeg har ingen forbindelse til GVD ud over desværre at være tvunget til at være kunde hvis jeg vil have noget der ligner internet.

Slut fra mig i denne omgang gider ikke brokke mig over uduelige medarbejdere og en uduelig forening, For der sker jo intet ved det, det kører som altid, og det skal vi jo helst ikke ændre på kan jeg godt høre på det hele.

https://www.facebook.com/groups/gvdkunder/

Groenbaek
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 20, 2014, 22:16

Jeg bor i Ferslev og har meget tit problemer med hastighed og nedbrud på internet forbindelsen, sidst her til aften, er der virkeligt ikke nogen der kan sørge for at bliver lidt mere stabilitet på vores net. Jeg må tit bruge mit mobilbredbånd istedet for men det er jo ikke derfor jeg er tilsluttet gvdnet. Jeg oplever tit her på siden at folk der klager bare bliver spist af med en forklaring om at det virker godt hos dig Bjarne er der forskel på det net du har i Dall Villaby og det vi har i Ferslev. Jeg har fået skiftet ruter og fået nyt axess til trådløs. Men får at vide at gvdnet ikke garanter for hastigheden på trådløs opkobling, men sjovt nok hjalp det på hastigheden efter jeg købte det nye axess og det bestyrker mig i at vores router ikke er af den bedste kvalitet, hvorfor bruger vi ikke det bedste udstyr jeg tænker router med trådløs opkobling der ikke giver særlig høj hastighed men det er den vi kan få hvis vi ikke køber en ekstra opkoblingspunkt. God aften Søren

bruiser
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 21, 2014, 09:19

Jeg har faktisk aldrig den hastighed som jeg betaler for, min ping er somme tider over 50. og det dæleme ikke nemt og spille på sin ps4, når den pinger så højt, tænkte på om jeg skal op på en 100/20 hastighed, men ville det hjælpe noget på spillet? Hvad kan man gøre ved det ping? For at vende tilbage til det ddos angreb, så har gvd jo smidt den kunde ud som var skyld i det, så GVD har vel gjort noget ved problemet.
Kunne nu være dejligt hvis der kom fiber til Svenstrup så var jeg også skiftet, da det næsten er umuligt og spille på GVD's net.

Sider: 1 2 [3] 4
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.911 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.