Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2] 3 4
Forfatter Emne: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 17, 2014, 23:59

Kan jeg desværre ikke, har selv været udsat for det samme, dog ikke i det omfang, som der gives udtryk for her i forum.
Nedsat hastighed på grund af dos angreb, er noget alle internetudbydere kan blive udsat for, men ikke alle fortæller det.
:-)

Mvh. Bjarne

staun
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 08:55

Bor i Svenstrup, så det er lidt mere end et stenkast vil jeg mene og jeg har ikke mærket til nogen udfald, så det kom lidt bag på mig da jeg læste nyheden om DDos angrebet.

Så vi skal også lige være lidt fair over for GVDNet. Jeg er sikker på de gør hvad de kan.
(Har ingen relationer til GVDNet udover min linie..)

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 14:43

Bjarne hvis du siger du ikke har mærket det i det omfang som vi beskriver, så ligger der en anden prioritet på din forbindelse og måske andres i GVD's omgangskreds, det er jo den eneste forklaring på hvorfor vi andre mærker nedbrud når du ikke gør og den forklaring holder endnu mere stik når nu din "nabo" siger har mærket det hele. så når vi andres linje er skruet ned for at fordele den resterende båndbredde der er tilbage under angreb, mellem kunder, så ligger din og måske nogle andre kunders forbindelse i en anden prioritets gruppe som kun bliver skruet ned i yderste tilfælde.

og staun, siger ikke de ikke gør hvad de kan, siger at den kompetence de ligger for dagen skriger langt væk af inkompetence og er amatøragtigt. 4 dage med det samme problem er så langt ude at det er sørgeligt. Ja andre udbydere har også nedbrud, men ikke nok med at de har en facebook side så man kan få en simpel opdatering hvis forbindelsen ryger til deres interne system, så er det som regel løst inden for 4 timer, og ved at skrive løst, mener jeg 100% løst, ikke som i GVD løst hvor samme problem kommer igen og igen og igen...og igen...inden for relativ kort tid. Har aldrig i mit liv oplevet at et problem holder ved i så lang tid hos en ISP. og nu har jeg været ved min del af udbydere da jeg skifter når der er en der har et bedre tilbud. Hvis de ikke selv kan løse det så må de jo betale sig fra det hos GlobalConnect og få noge rigtige professionelle til at se på det, det er trods alt der hovedlinjen kommer fra. Det tyder jo bare på at GVD ikke har det udstyr der skal til for at stoppe den trafik og det er helt fair, for det er vanvittigt dyrt. Men så må man sku bede om hjælp fra leverandøren som jeg kan sige med garanti har det udstyr der skal til.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 16:03

Rasmus den eneste forskel der er på min og din forbindelse er, at jeg lader GVD om opsætningen af min router.
Og så er det ellers slut herfra.

Mvh. Bjarne

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 16:42

ouch, der ramte jeg da vidst lige plet, og tydeligt at du er i GVD inderkredsen for ellers ville du ikke vide at jeg har en anden router på efter GVDs Cisco boks og har DMZ sat op ind til min egen router, og ellers ville man da ikke forsvare en virksomhed som du har gjort helt ud til ekstremer og prøve at minimere et problem til næsten ingen ting, selv om det er et stort og seriøst problem.

Kan godt forstå det er slut Bjarne, man skal jo passe på med hvad man siger og viser når man har fordele i forhold til andre kunder ;) Kunne jo være de andre kunder blev sure.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 18:04

Bjarne er æresmedlem sammen med Niels C. og har været med fra starten, næsten.
Med deraf følgende frit abonnement, al respekt for det. Han tager stadig gerne ud til medlemmerne og hjælper med opsætning, bare der er kaffe på kanden.
Så jo, Bjarne har selvfølgelig stadig insiderviden i GVD da han er frivillig hjælper i sit otium.

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 22:29

Jamen det er da super for Bjarne og Niels C. har jeg ikke noget problem med, det jeg har et problem med er at man har skygklapperne på og prøver at negligerer et stort problem som mange er ramt af, og som GVD selv skriver på drift siden er et igangværende problem.

Noget andet der bekymre mig er da at en person som har adgang til den information omkring mig, hvad andet information omkring mig har han adgang til, og evt. bruger i en debat på et offentligt forum fremadrettet, fordi han ikke har noget argument som er brugbart. Det er yderst uprofessionelt! At fortælle jeg har en router på efter GVDs cisco boks er jeg som sådan ligeglad med, det er princippet i at han henter information omkring min opsætning og bruger det på et offentligt tilgængeligt forum for at pointere at han er en god kunde der lader GVD stå for alt hans opsætning, hvorimod jeg ikke vil lade GVD give mig "håndjern" på fordi de vælger at låse en masse funktioner som er vigtig for de fleste med bare lidt kendskab til netværk.

Men skønt at se linjen har været stabil idag, lad os håbe det fortsætter, og håber for de andre der har klaget her inde også har fået deres linje tilbage :)

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 18, 2014, 22:29

dobbelt post

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 19, 2014, 08:42

Du kan være ganske rolig Rasmus, hverken GVD eller andre, kan se hvad der er bag din router, men man kan vælge, enten standard, eller selv at konfigurere sin router, og ud fra dine indlæg, er det jo logik hvad du har valgt. :-)

Mvh. Bjarne

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedsat hastighed/forbindelse af internet
den: November 19, 2014, 09:03

hahaha nej jeg er sku godt klar over at i ikke kan se hvad der er bag min router ingen grund til at tale ned til mig, er som sagt CCNA certificeret og arbejder med netværks sikkerhed til daglig.

Men du må meget gerne fortælle mig hvor jeg kan vælge hvordan cisco boksen skal konfigureres ud over selvbetjening hvor jeg kan få lov at vælge krypteringsform på WiFi. Det er hvad jeg har bedt om fra dag 1. at jeg selv kan få lov at konfigurer min cisco boks, og det har jeg fået et blankt nej til.

Det jeg referer til, som jeg syntes er foruroligende er at du tager info som ligger i GVD regi og poster det på et offentligt forum! Hvad bliver det næste at du poster, mine personlige oplysninger?, For du har jo tydeligvis adgang til information omkring min linje og måske mere ellers ville du ikke vide at jeg et halvt år efter min sidste mail med support stadig køre med min egen router efter GVDs cisco boks, for jeg har ikke skrevet på noget tidspunkt at jeg køre med mit eget udstyr. så det er der kun en vej du kan have fået den information, og det er enten fra en medarbejder eller fordi du selv har adgang. Vi skal lige være enige om at du poster en konstatering at forskellen mellem din og min linje er at du lader GVD konfigurer din router, du skrev det ikke som et spørgsmål, men som en konstatering, og det vil sige at du har adgang til noget internt information, som er fint med mig, så længe du holder det internt. Som jeg sagde tidligere er jeg ligeglad med at du fortæller til hele verdenen at jeg køre med min egen router, jeg kan bare blive urolig for hvad det næste bliver som kommer fra GVD internt og bliver postet på det her eller andre offentlig tilgængeligt foras omkring mig eller andre kunder.

Sider: 1 [2] 3 4
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.156 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.