Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: Nedbrud
bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 18:55

Citat fra kikkiak den November 17, 2014, 09:02
Mail serveren kører igen :) 1. simpel spørgsmål, bliver den også ramt når der "angribes".

Langt de fleste Ddos angreb rettes mod mailservere, og når det er tilfældet, berøres din internetforbindelse ikke.

Mvh. Bjarne

kikkiak
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 19:00

OK :)

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 19:04

Hej Rasmus

Du behøver ikke at undskylde, for alle har jo ret til at udtrykke sig som de vil, men hvis man overdriver, og bliver for højrøstet, så giver det som regel bagslag, for selv om det er et forum du giver dig til udtryk i, er det stadigvæk, en del af internettet, så det er mange gange bedre, at tælle til 10, inden man farer til tasterne :-)

Mvh. Bjarne

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 19:39

Der står under driftstatus at dette ddos angreb var rettet mod en bruger, ikke en mailserver.
Formodentlig en onlinespiller, der skulle ned med nakken, bare en teori.
Enhver kan jo købe et ddos angreb via kinesiske hjemmesider, så jeg vil mene at GVD snarest muligt skal betale det det koster for at sikre sig bedre. Ellers forsvinder abonnenterne hurtigere end en hest kan rende. Eet ddos angreb med en enkelt bruger rammer jo samtlige brugere på en fælles linje.

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 21:48

Hej Bjarne,

Nu var min "undskyldning" meget sarkastisk fremlagt, men den fangede du tydeligvis ikke ;) jeg undskylder ikke over for GVD eller nogen der skulle føle sig trådt på, for det her ER inkompetence af højeste kvalitet. De får største dumpekarakter jeg overhovedet kan finde frem til. Som ISP som GVD er over for os kunder MÅ DET IKKE SKE at fordi en enkelt bruger bliver angrebet så ligger det nettet ned for en stor del af deres kundebase eller gør det helt vanvittigt ustabilt, det er helt klart tegn på at enten så ved GVDs folk ikke hvad de laver og der ved ikke har styr på sikkerheden i deres eget net. Eller også har GlobalConnect et problem, hvilken en tror du der er mest sandsynligt når man kigger på kundebasen som GlobalConnect har? Nu har tidligere erfaringer med GVD og deres måde at pre-opsættte modems på, skreget af inkompetence når det kommer til sikkerheden, og dårlige undskyldninger når man prøver at få en snak med dem om det, ind til der bliver langet nogle helt konkrete facts over desken som it folk der bare følger lidt med burde have vidst. Nu vil jeg ikke hænge nogle specifikke medarbejdere ud så det jeg har til at ligge lader jeg være der hvor det er, i min mailbox. Men kan hilse at sige at det er et ret sørgeligt syn hvis jeg havde postet indholdet. Oven i det køre vi på 4. dagen med rigtig ustabilt internet og til tider ingen forbindelse er download hastigheder på 0,5-3 Mbit og jeg har nu for anden gang idag haft totalt udfald på min linje, heldigvis kun i omkring 10 minutter den her gang, så det var en af de hurtige omgange (HURRA!), men det er langt fra alle gangene de sidste 4 dage det har været sådan!

Det er super fedt at din linje bare køre, men nogen gange er man sku nød til at se lidt ud over sin egen næsetip, vi sidder jo ikke og bliver mere og mere sure uden grund. Og kommer den næste regning ikke uden fra trækkelse af de dage som der har været problemer bliver der i første omgang ringet til deres kontor, for at se om vi kan komme til enighed, og så må vi se hvad der sker der fra, det er i hvert fald slut med at betale for noget jeg ikke får fra deres side af!

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.035 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.