Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2
Forfatter Emne: Nedbrud
O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Nedbrud
den: September 12, 2014, 23:08

Formoder det var et DoS angreb?
Igen igen

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Nedbrud
den: September 12, 2014, 23:14

Læs driftstatus. HW fejl denne gang

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Nedbrud
den: September 12, 2014, 23:21

Citat fra Petey den September 12, 2014, 23:14
Læs driftstatus. HW fejl denne gang

Var skrevet før denne statusmelding.
Men HW fejl accepteres selvfølgelig.

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedbrud
den: September 13, 2014, 00:06

Kunne være rart med en driftstatus man kan se når GVD net er nede og der er andre forstyrrelser :) evt en lille Facebook side eller ligende eller noget så simpelt som twitter.

Nu har jeg f.eks ikke været hjemme i godt 3 uger men har lavet VPN der hjem til. Pludselig døde forbindelsen bare og så gik den store jagt på information. Først google om i havde sekundær driftinfo sites, så facebook, så hoved nummeret, og så nødnummeret hvor jeg endelig får besked på at der er drift forstyrrelser på internettet. Problematikken her er dog bare at der ingen ETA er eller nogen form for brugbar information. Helt fint man ikke kan sige hvad problemet er hvis man ikke har fundet fejlen, men da jeg sidder godt 40 km fra min lejlighed og ikke lige har mulighed for at se status på mit modem og egen router der hjemme så var jeg praktisk talt blændet.
Så håber stærkt i vil overveje at lave en simple info "tavle" uden for eget interne system så vi ikke sidder i denne situation igen. Det tager trods alt under 60 sekunder at smide en twitter eller facebook besked op, og mon ikke der var tid til det i de timer internettet var nede?

Mvh Rasmus Johnsen

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 14, 2014, 17:34

Undskyld mig, men er man så forstokket i GVD's ledelse at man skider højt og flot på kunderne fordi "sådan har vi altid gjort og det skal der ikke laves om på!"-mentaliteten.

Nu sad jeg IGEN IGEN IGEN (idag den 14/11-2014) og ikke kunne få information pga DDoS angrebet ramte blandt andet jeres egen web-server. Det er yderst AMATØRAGTIG! Få nu en EKSTERN drift side så vi ikke skal sidde timer uden information, fordi vi ikke kan komme igennem på jeres web, IP telefoner eller jeres vagt telefon fordi det er inden for åbningstiden af det normale kontor og uden for vagt telefonens.

Fatter simpelt hen ikke hvor i finder jeres IT folk men det her er dybt latterligt. Jeg måtte vente på der kortvarigt blev hul igennem så jeg kunne se driften, for at se at det var et DDoS angreb, for så senere hvor jeg stadig havde problemer, så at sagen var lukket som løst kl 14.31 så jeg måtte ringe til vagt telefonen da den nu var åbnet og gøre dem opmærksom på at det IKKE var løst.

Nu er der gået 4½ time siden jeg kom hjem og problemet er stadig ikke løst, selv om man bruger GlobalConnect som leverandør som tilbyder en DDoS protection som de selv roser op til skyerne om hvor god den er til at stoppe DDoS hurtigt... det gør den tydeligvis ikke!

Det er fandens at fiberen ikke kommer her i Aalborg inden for rimelig fremtid så vi kan slippe for amatører som jer og der imod få nogle ordentlige symmetriske hastigheder uden data begrænsninger og til en FORNUFTIG pris og UDEN ALLE DE FORBANDET NEDBRUD!!!.

I er en flok amatører der ALDRIG burde have gået ind i ISP branchen, men hvad gør man ikke for at overleve,

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 14, 2014, 17:44

Jeg giver dig ret i, at nedbrud pga. Ddos angreb er amatøragtigt. Det har jeg aldrig oplevet andre steder end hos GVD. Det er sket adskillige gange efterhånden og er pisseirriterende.
Godt jeg har en 4G opkobling som supplement.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 15, 2014, 13:01

Hej Rasmus
Det kan jo godt være, at du er ekspert, men det må da være i uforskammethed.
Også andre kan have nedbrud https://www.facebook.com/bredbaandnord?fref=ts
https://www.facebook.com/waoo.dk

Mvh. Bjarne

kikkiak
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 08:40

Hvordan går det med mail serveren ???

kikkiak
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 09:02

Mail serveren kører igen :) 1. simpel spørgsmål, bliver den også ramt når der "angribes".

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Nedbrud
den: November 17, 2014, 16:57

Hej Bjarne,

Du må meget undskylde hvis jeg stiller for store krav, som at jeg kan få noget information (som nemt kan løses med en simple facebook firma profil som er gratis)

Og ja jeg bliver skide uforskammet når man først beder om at de løser et simpelt problem ved nedbrud som information nu engang er, og den opgave kan de tydeligvis ikke løfte. Nu ved jeg godt det tager mere end 2 måneder fra min første besked (som ikke var uforskammet på nogen måder) til den næste (hvor jeg er direkte modbydelig ved at kalde GVD's IT folk for en flok amatører og latterliggøre GlobalConnects DDoS protection), men virkelig 2 måneder og intet er gjort for at informerer GVD kunder ved nedbrud på et system som ikke er deres eget??
Nu er jeg sjovt nok selv CCNA certificeret og har speciale i netværks sikkerhed, så ekspert vil jeg ikke sige men en ting eller to ved jeg da. og havde jeg opført mig sådan som GVD har over for deres kunder i den virksomhed jeg er hos så var jeg sku blevet fyrret, og tvivler på jeg skulle spørge om reference.

nu har vi så lige haft 3. nedbrud siden den 14-11-2014. bliver spændende hvornår GVD og GlobalConnect får styr på det, men sæt kryds i kalenderen når det er sket for så giver jeg kaffe så det kan fejres, det må sådan en begivenhed da være værdig.

Mvh. Rasmus

Sider: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.167 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.