Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: VPN Passthrough ikke tilgængelig
GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg VPN Passthrough ikke tilgængelig
den: August 9, 2014, 13:01

Som i kan se i linket her

http://screenshots.portforward.com/routers/Cisco/EPC3925/Security_VPN_Passthrough.htm

så mangler vi en opsætning (faktisk flere) som er blevet fjernet (lukket af i opsætningen) af enten GVD eller deres leverandør.

Kan ikke engang se om PPTP er enabled eller disabled

Undskyld men er der ikke snart en kyndig IT person hos GVD der kan tage hovedet ud af r**** og få øjnene op for at der er andre kunder i deres regi end gennemsnitlige hr og fru. danmark som ikke forstår IT og får lavet en firmware der tilgodeser folk som faktisk kan finde ud af hvad de laver enten i form af en firmware hvor ingen indstillinger mangler, og kun de kritiske for at vi kan blive på GVD net er lukket af og hvor indstillinger ikke bliver nulstillet af opdateringer eller en bridge mode så den bare fungere som et modem, og så er det op til kunden at have en router efter cisco boksen!?

Hvad er grunden for at indstillingerne for IPsec og PPTP er slået fra? Giv mig en fyldestgørende begrundelse for det tak, for jeg kan ikke se der er ene eneste grund til at slå det fra.

Kan ikke passe at fordi man har valgt GVD for at få hastigheden, at man sidder med håndjern på hænder og fødder, og når man spørger om hjælp fra support så er deres eneste svar: "Det kan ikke lade sig gøre". Fairuse, fastlåst router firmware og support der knap nok kender forskel på patch og seriel kabel. Det er lidt som at gå 10 år tilbage i tiden på alt andet end internet hastigheden. Du havde nemmere ved at lave det du ville med et 56k modem for pokker!

Jeg sidder pt. og skal lave en VPN tunnel til min iPad så når jeg er ude så kan jeg tilgå mit netværk som jeg sad fysisk på det, hvilket virker så længe jeg kun kalder den fra mit lokale netværk, og så ryger pointen med VPN.

KOM NU IN I KAMPEN GVD! Kan det virkelig passe at i som den eneste udbyder jeg har haft gennem de sidste 10 år ikke forstår at lave en bridge mode til jeres router?

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.022 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.