Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2 3
Forfatter Emne: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
moveng
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: May 1, 2014, 14:10

Jeg oplever ofte at mit trådløse netværk er ustabilt og/eller langsomt, uanset om jeg befinder mig 2 eller 20 meter fra routeren og uanset om der er mure imellem eller ej.
Jeg har kablet netværk i huset og bruger derfor kun Wi-Fi til tablet og smartphone og det er disse enheder der ofte meddeler at netværket er ustabilt.

Er det et kendt problem med den router og kan man evt. gøre noget ved det?
Den har jo ingen ekstern antenne, så jeg kan ikke se hvordan denne vender, hvis det kunne have en betydning. Routeren er placeret ca midt i huset, højt oppe på en væg, hvor den hænger med kablerne stikkende ud til venstre. Vil det evt hjælpe at dreje den?

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: May 1, 2014, 16:05

Har du checket om den kanal du kører på evt. også bruges af andre accesspoints i nærheden eller nogle der ligger tæt på?

moveng
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: May 1, 2014, 17:40

Ja det skulle jeg selvf ha nævnt før. Jeg har chekket kanalen med appen Wifi Analyzer og kanal 11 som jeg kører på ser ikke ud til at kollidere med naboernes net. Appen siger kanalen er det bedste valg

Steen-
Andersen
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: May 2, 2014, 15:14

Jeg oplever selv at forbindelsen er ustabil. Jeg tror det er noget med routerens Wi-Fi at gøre, da det virke fint med kabel ligesom ved dig. Jeg tror man bliver nød til at købe en ny router der fungerer som trådløs forbindelse.

moveng
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: May 3, 2014, 01:01

Okay. En anden router er vel lidt omstændig at sætte op til GVDnet og det skulle da heller ikke være nødvendigt, da vi jo allerede betaler for et produkt der burde fungere ordenligt.

Hmm, jeg har vist et gammelt access point liggende. Måske man skulle prøve at sætte det til igen. Det er fra tiden før GVD kunne levere trådløst net.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: May 3, 2014, 02:16

Vil da anbefale dig at prøve dit gamle accesspoint, koblet gennem DMZ. Nye AP kører også pænt hurtigt i AC mode (1300 mb) mens jeg aldrig har fået GVDs WiFi over 144 mb.

eliminator-
.dk
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: June 19, 2014, 22:27

Mit er også ustabilt, og har været det hele tiden. Har fået byttet Cisco'en , men desværre uden forbedring. Endvidere har jeg prøvet at skifte kanal nogle gange.

Jeg skal flere gange om ugen genstarte min router, da der pludselig ikke er wifi længere. Så virker det igen et stykke tid.

På kabel har jeg ikke observeret problemer, men desværre har jeg ingen enheder, som er oplagt til kabelbrug.

Synes det ville være på sin plads at finde en anden type router.

( et familiemedlem der bor få huse fra mig døjer med NØJAGTIGT de samme problemer, så ikke en tilfældighed )

Træls hvis yderste konsekvens skulle være at gå tilbage til mit tidligere bredbånd på max. 10 MB , men det virkede trods alt hver gang. Alternativt kunne man vælge en af de nye 4G/LTE routere, men her kender jeg heller ikke stabiliteten 100%.

.......... Men allerhelst ville jeg bevare min gode 60/12 forbindelse, bare det ville køre stabilt.

thomsen83
Newbie
Indlæg: 20
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: June 24, 2014, 22:25

Den Cisco router som medfølger vores kære internet er ikke de materialer værd den er lavet af. Hvis man googler modellen så regner det med klager over netop WIFIen som Cisco har opgivet at fixe i dem.

Jeg oplever ikke min som værende ustabil, men signalstyrken er bare usandsynligt ringe på den, og det nytter absolut intet at skrue op, skifte kanal eller noget i den retning.. Routeren er bare ELENDIG på alt andet end kablet forbindelser. Jeg har smidt en router i røven på den, og fået GVDnet til at forwarde ALT til den nye.. Det er desværre nødvendigt for at opnå en stabil forbindelse her i huset.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: June 24, 2014, 22:50

Kan desværre kun tilslutte mig. Har sat en extender op 2 meter fra routeren. der er ikke engang fuldt signal mellem de to enheder, så tror pokker det har kørt ringe før. Extenderen er der super forbindelse til, men det nytter jo ikke rigtigt. Skidt at man selv skal skaffe udstyr for at få det man betaler for i forvejen. Nogen der har præsentet foreningen for problemet?

staun
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: Ustabilt Wi-Fi med Cisco EPC3925 kabelrouter
den: August 24, 2014, 12:45

Hej alle,
Jeg sidder ligesom jer med dårligt signal og den kan ikke engang dække hele huset (og jeg bor altså ikke i et slot...) Har et par gamle Cisco WRT160nV2 liggende og de banker lige igennem mure m.m. Så jeg også har dækning i vores garage.

Har prøvet at koble en på, men så kan jeg ikke få mine port forwardninger til at virke. Har selv kontrollen over GVDNET routeren (sådan da der er stadig en masse jeg ikke kan ændre på).

Har fundet nogle guides på nettet der fortæller jeg skal sætte GVDNET Routeren i brigde mode, men den mulighed er ikke i den.

Hvad har I gjort for at for port forwarding til at virke gennem to routere?

Sider: [1] 2 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.328 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.