Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: WebTV kvalitet
Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg WebTV kvalitet
den: April 26, 2014, 22:15

Hvad er jeres oplevelser omkring kvaliteten på WebTV?
Jeg er slemt skuffet over kvaliteten på min Android tablet, det virker som om opløsningen og bitrate er ekstremt lav, også noget lavere end via WebTV på min Windows PC. Jeg mistænker lidt at Android app'en behandler enheden som telefon uagtet at det kan være tablets, og derved "holdes nede" i opløsning. Det er set før med andre streamingtjenester gennem tiden. Men der kan måske være andre årsager, Stofa er bare totalt umulige at snakke med om sagen og vil ikke hjælpe med info om hvad de tilbyder af opløsning og bitrate under optimale forhold så jeg har noget at gå ud fra. Andre med Android tablets (eller bare WebTV brugere i det hele taget) der vil dele erfaringer (og meget gerne screenshots)? Forbindelsen er så god som den kan være - tablet kører 65mbit via WIFI, link er stabilt og alt det der. Linien er 30/6 så der er ikke noget der begrænser der. En Speedtest viser at min tablet kan hive 20-25 mbit/s stabilt. Kvalitet er sat så højt den kan, og det starter rigtigt skidt ud - sikkert noget buffer der skal fyldes
http://i.imgur.com/IUMxUrD.png
- og så bliver kvaliteten bedre efter nogle sekunder, men langt fra god. Her er det når der er bedst:
http://i.imgur.com/ryaJ5Yj.png
http://i.imgur.com/dULvY2K.png

Hvad oplever i?
Evt. nogen der ved hvad man maksimalt kan opnå af opløsning og bitrate?

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: April 26, 2014, 22:51

Hvordan sletter man et indlæg ?

Mvh. Bjarne

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: April 27, 2014, 21:33

Kvaliteten er fin på Ipad

http://i.imgur.com/8yfQxPj.jpg

http://i.imgur.com/1d7NOio.jpg

http://i.imgur.com/m7S1AXO.jpg

Min Android telefon giver også fin billedkvalitet

Men det slår ikke billedkvaliteten fra Slingbox, som selvfølgelig ikke har noget med Stofa Web at gøre, men er en alternativ løsning, der også virker udenlands:

http://i.imgur.com/MBUMOva.jpg

http://i.imgur.com/iAC9Fe0.jpg

Jeg har en Asus tablet liggende . Vil lige prøve den af med Stofa Web når jeg får tid.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: April 28, 2014, 09:02

Perfekt, tak for info - jeg tror bestemt også de billeder jeg ser ville se fine nok ud på en telefon. Men det du viser fra din iPad er jo klasser over det jeg ser. Det ser også bedre ud en det jeg ser på min PC via browseren, men der er problemet også at man enten kan se det i et alt for lille vindue - som dog ser rigtig fint ud (men få dog lavet så man kan skalere bare en lille smule) - eller i fuldskærm. Og da jeg sidder ved en 25" skærm vil det hurtigt se skidt ud ved almindelig skærmafstand.
Er spændt på resultatet fra din Asus tablet, for det er lige netop det problem jeg før har ser med streaming tjenester og DLNA servere: Android enheder behandles over en kam som telefoner = opløsning sænkes, og iOS enheder har man helt styr på (ellers går verden jo under :) )
Hvis det også er fint må der være et eller andet hos mig - hvad så en det måtte være. Må evt. prøve at låne en iPad et sted og se om den kører fint på mit net også. Hvis ikke, ja så er der noget "funky" med mit WIFI selvom speedtest fra min tablet jo viser der rigtig fint hul igennem.

Slingbox er selvf. noget andet ja - der er du selv herre over kvaliteten :)
Men det ser sgu godt ud - det er jeg en smule misundelig over. Hvilken Slingbox løsning har du?

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: April 28, 2014, 12:50

Slingbox 350 og en LG harddiskrecorder med component ud.

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: April 29, 2014, 01:14

Nå, fik så Asus op at køre med Stofa WebTV. Lidt besværligt, da den er rootet med Cyanogenmod. Den første af slagsen iøvrigt, TF101, der er en gammel svend og hakker engang imellem.på højeste opløsning. Utroligt at det virker, da Stofa ellers skriver, at rootede enheder ikke tillades pga. DRM rettigheder.

http://i.imgur.com/KhfyUX6.png

http://i.imgur.com/6Hq3KqD.png

http://i.imgur.com/FyoOE9m.png

http://i.imgur.com/BML2cAG.png

Synes selv det ser fornuftigt ud på en Android enhed også.
Opstarten er sløret, men efter 5 sekunder skifter billedet karakter og bliver skarpt. Indstillingen huskes til næste opstart.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: April 29, 2014, 20:48

Tak for indsatsen. Jeg må konstatere at mit net eller min tablet åbenbart trækker ned et eller andet sted, selvom det ikke er målbart :(

Nå pyt, det altid godt med en undskyldning for at gå på gadgetshopping :)

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: May 3, 2014, 11:44

Nå, kan da lige slutte af med at fortælle at indkøbet af en ny tablet løste problemet. Så er gadget-genet da også lige tilfredsstillet for en stund, og webTV er nu en brugbar løsning for mig :)
Tak for hjælpen med fejlsøgning!

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: May 3, 2014, 21:22

Nysgerrig. Hvad købte du?

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: WebTV kvalitet
den: May 5, 2014, 09:38

Sony Xperia Tablet Z2. Uden sammenligning den lækreste tablet på markedet pt. Tyndere og lettere end iPad air og med en skærm, der trods lavere opløsning end Samsung Galaxy Pro, er fuldstændig fantastisk at kigge på, og den performer perfekt uanset hvad jeg kaster efter den.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.062 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.