Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Router opsætning
GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Router opsætning
den: April 25, 2014, 23:38

Er der nogen fra GVD der kan give mig en forklaring på hvorfor vi som kunder bliver behandlet som børn når det kommer til vores router?
Nu er der nok nogle der tænker at jeg er helt fra snøvsen, men lad mig forklare.

Alle de udbydere jeg har været ved tidligere har alle ladet mig ændre indstillinger i min router, så som hvilken type kryptering jeg vil bruge på mit WLAN, hvad mit SSID skal være, hvilken kode jeg vil have, hvor min DHCP range skal ligge eller om jeg vil bruge statisk, Hvilken privat IP adresse jeg vil bruge, MAC filtrering, QoS setting og jeg kunne blive ved.

Det jeg slet ikke forstår er den argumentation der bliver brugt fra dem jeg har snakket med hos GVD, er at det er fordi der ikke er ret mange der kan finde ud af at sætte det korrekt op, når det kommer til WiFi, helt fair den godtager jeg for det giver jeg dem helt ret i, for det inkludere nemlig dem selv.

WPA-Personal og TKIP? Helt ærligt, det kan enhver med internet og google finde ud af at bryde igennem, og endda uden besvær. Så jeres argumentation falder noget så hårdt til jorden.

Så jeg spurgt om de kunne låse min boks op så jeg selv kunne få lov at sætte mit netværk op som jeg vil have det (det er trods alt mit PRIVATE netværk og har intet med dem at gøre), men det fik jeg et blankt nej til for det var der ikke nogen mulighed for i firmwaren.

Her vil jeg så lige indskyde at firmwaren godt kan men det højest sandsynligt er kompetencerne der mangler, og hvis det ikker er kompetencerne der mangler så er det nok viljen, hvad ved jeg.

Men fair tænkte jeg, så jeg spurgte om man kunne få sit modem/router sat i bridge mode, så jeg kunne smide mit eget udstyr efter. Nope, det kunne man så heller ikke.

Ja jeg er godt klar over jeg "bare" kan smide mit eget udstyr efter og lade min egen router styre det hele, men nå nej det kan jeg ikke fordi IGEN GVD ikke tillader at ændre indstillingerne og jeg skal ikke have halvdelen af mit netværk styret af GVD's opsætninger og den anden halvdel styret af min router fordi GVD er diktatorisk.

Kan det virkelig passe at i som den eneste udbyder jeg har haft, ikke kan finde ud af at lave en bridge mode firmware på jeres ellers så nye Cisco udstyr?

GeekGarage
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Router opsætning
den: August 9, 2014, 11:24

Er der virkelig ikke en medarbejder der gider svare på hvorfor man ikke har en simpel firmware man som kunde kan vælge, så kun modem delen er aktiv i vores routere, det er trods alt Cisco udstyr så jeg ved det kan lade sig gøre. Nu sidder jeg igen igen og har problemer med at lave VPN via PPTP protokollen til mit netværk fordi GVD helt diktatorisk har lukket for indstillingerne.

Samtidig har i STADIG IKKE RETTET Wi-Fi kryptering fejlen. i bruger en usikker standart og I UDSÆTTER MIT NETVÆRK FOR FARE!!!! Få det nu rettet for pokker eller åben op for vores indstillinger så vi selv kan vælge!!!

Sidste mail korrespondance jeg havde med jer lovede i at den ville blive rettet i næste opdatering som var lige omkring hjørnet. Det er nu 4 mdr. siden. Man skulle ikke tro det var professionelle mennesker der stod bag driften, for det virker ikke sådan!

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.087 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.