Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Hastighed
xkjaer
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Hastighed
den: December 21, 2013, 20:49

Hej..

Er der nogen som har prøvet at tilslutte disse netadaptere hvor man flytter sit internet fra f.eks. stuen til 1 sal via de netadaptere man kan få alle steder efterhånden.

Jeg har testet min forbindelse ved at sætte et netkabel direkte i routeren og her for jeg en 30/5 forbindelse.

Når jeg tilslutter min computer til en netadapter oven på i kontoret så er forbindelsen kun 10/5 er der nogen som har erfaring med denne opsætning og kan man tweeke noget til at opnå den høje hastighed via netadaptere.. jeg syntes at huske at jeg har haft forbindelsen på over 20/5 tidligere via disse netadaptere.. jeg har endda købt nye netadaptere med høj hastighed for at se om det kunne få hastigheden op på næsten 30/5 men det ændrede ikke noget.

Jeg håber nogen har svaret eller løsningen på dette problem.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hastighed
den: December 21, 2013, 22:44

Er lidt i tvivl om hvad du mener med netadapter (er en strømforsyning i min verden)? Er det de her powerline adaptere og hvad de ellers hedder, til at køre netværk via din elinstallation?

xkjaer
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Hastighed
den: December 22, 2013, 07:09

Jeps.. powerline adaptere :-)

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hastighed
den: December 22, 2013, 09:14

Hehe, var også ret overbevist om at det var dem, men skulle lige være sikker så det ikke kom til at virke som tågesnak :-)
I så fald er min erfaring at det er et mirakel overhovedet at få brugbart stabilt signal igennem. Det stiller meget store krav til kvaliteten af din el-installation. Hastigheden har været elendig på de sæt jeg har prøvet, og laaaaaangt fra den "lovede". Der er så mange faktorer der spiller ind, selv det at tænde/slukke for andet udstyr tilkoblet din elinstallation kan påvirke signalet. Det bedste "hastighedstweak" jeg fandt var at sørge for der ikke var andet udstyr koblet på den gruppe adapterne sad på - ikke just smart i daglig brug :-)
Nu bor jeg i et hus med en aldrende el-installation, det er næppe noget der gør noget godt heller.
På de bedste dage kunne netværket bruges til lidt surf, men eks. videostreaming var helt og aldeles umuligt.

Erkendte at det eneste holdbare var at få etableret nogle netværksstik i huset istedet. De par tusinde var godt givet ud, og jeg har nu gigabit mellem alle kablede enheder i huset, og fuld udnyttelse af båndbredden ud af huset.

xkjaer
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: Hastighed
den: December 23, 2013, 06:18

Ja, det er nok vores el-installationer der er problemet her også.. Da den her række af rækkehuse er fra starten af 7+'erne.. så det er nok forklaringen på det ustabilile net med svingende hastigheder.

God jul

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Hastighed
den: December 23, 2013, 09:43

Dette er måske en løsning for dig http://www.computerworld.dk/art/199957/test-faa-bedre-traadloest-netvaerk-med-smart-boks

Mvh. Bjarne

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Hastighed
den: December 25, 2013, 11:11

Citat fra bjarne den December 23, 2013, 09:43
Dette er måske en løsning for dig http://www.computerworld.dk/art/199957/test-faa-bedre-traadloest-netvaerk-med-smart-boks

Den er temmelig dyr og 2 år gammel, anbefaler denne:

http://www.conradelektronik.dk/CONRAD-WLAN-REPEATER-TIL-STIKD%26Aring;SE.htm?websale8=conrad-dk&pi=986922

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.124 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.