Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Kanalafstemning ?????
JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Kanalafstemning ?????
den: December 5, 2013, 13:07

Jeg stiller spørgsmåltegn ved den kanalafstemning som GVD foretog i efteråret.

Hvad var formålet med den?

Det er utroligt at medlemmerne i 3 antenneforeninger kan være enige om hvilke programmer der skal tilbydes og så til samme pris.
Se Nordjyske i dag.
http://www.nordjyske.dk/e-avis/historisk-tv-pakkeloesning/e0251b8c-cd75-4fd0-94c2-f72d82da5ac8/135/1515
AALBORG: For første gang kommer der fælles indhold i tv-pakkerne hos de tre store antenneforeninger i Aalborg-området.

Det er resultatet af en ny aftale, hvor AN-TV, GVD og NTA er gået sammen og har forhandlet en fælles aftale på plads med programleverandørerne. Aftalen dækker 65.000 husstande i Aalborg-området.

Helt konkret betyder det, at 24NORDJYSKE rykker ind i alle grundpakker. Hidtil har kun AN-TV tilbudt den regionale tv-kanal fra grundpakken. Alle grundpakker vil fremover også være forsynet med TV3 og Kanal 5, ligesom man vil kunne se TV2 Charlie.

Også i mellem- og fuldpakken vil der være et nyt udbud efter nytår.
Prisstigning på vej
Den fælles front mellem de tre foreninger kan dog ikke forhindre, at prisen stiger.

I GVD Antenneforening koster grundpakken 108 kr. om måneden nu. Efter nytår stiger prisen til 149 kr. Hos AN-TV stiger grundpakken fra 129 til 149 kr. om måneden.

Prisstigning på Viasats kanaler, TV2s kanaler og SBS-kanalerne er en medvirkende årsag, og også Copy Dan har sat prisen op. Over 20 procent af pakkeprisen i pakke 3 kan henføres til Copy Dan afgifter. Dertil kommer, at der også er lagt en ny frivalgsordning også er indregnet i samtlige pakker.

- Samarbejde i de tre foreninger har bestemt ikke medført prisstigninger. Stigningerne kommer sig selv år efter år, men de i kraft af samarbejdet blevet mindsket for 2014, siger Ole Davidsen, formand for AN-TV.

Han håber, at det fælles fodslag mellem de tre antenneforeninger kan udvikle sig til mere.

- Det vil være klogt, hvis de tre foreninger kan øge samarbejdet endnu mere, fordi vi er i en voldsom konkurrence fra elselskaberne, siger han med særlig tanke på Bredbånd Nord og Sydenergi.

Sidstnævnte ejer Stofa, der er programleverandør til de tre antenneforeninger i Aalborg-området, og en større volumen er en fordel, når der skal forhandle priser og vilkår med leverandørerne.

- Jeg så gerne, at vi finder ind i et endnu tættere samarbejde, der også kan omfatte andre ydelser. Men nu har vi markeret en start og kan drøfte, hvad vores rolle som antenneforeninger skal være i fremtiden, siger Ole Davidsen.
Vi er forskellige
Nørre Tranders Antenneforening er den mindste af foreningerne.

Foreningen tæller 6000 medlemmer, og formand Leo Andersen kan klart se fordelene ved at være sammen med de to større foreninger, når der skal forhandles. Men Leo Andersen mener, at NTA skal vedblive at være en selvstændig forening.

- Vi er forskellige som foreninger. For eksempel på den måde vi håndterer medlemmerne, men der er også forskellige ejerforhold, som gør det uoverskueligt at slå det hele sammen til én forening, mener Leo Andersen.

GVD Antenneforening har for nylig markeret på sin generalforsamling, at uafhængighed af de store programudbydere er afgørende. Men foreningen er indstillet på et tættere samarbejde med AN-TV og NTA:

- Vi er i udgangspunktet enige om at samarbejde og glæder os til at bruge 2014 på at afdække mulighederne for en fremtid sammen, siger forretningsfører Kristian Engh Lundgreen.

Aftalen om fælles tv-indhold berører ikke bredbåndsløsninger og andre ordninger i de tre foreninger.

Det lugter langt væk af at de 3 antenneforeninger bliver slået sammen og at Stofa (læs SYDENERGI som ejer Stofa) kommer til at stå for driften.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Kanalafstemning ?????
den: December 5, 2013, 14:04
vestergaar-
d
Beginner
Indlæg: 27
Indlæg Re: Kanalafstemning ?????
den: December 6, 2013, 03:09

Lugter? Det stinker sq da langt væk. Spiegelhauer hvor er du?

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Kanalafstemning ?????
den: December 6, 2013, 03:30

Citat fra vestergaard den December 6, 2013, 03:09
Lugter? Det stinker sq da langt væk. Spiegelhauer hvor er du?

Det er op til dig. Han kommer, hvis der er noget kød på sagen.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.042 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.