Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2] 3
Forfatter Emne: Nye Priser ?
carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: November 28, 2013, 15:49

Citat fra rvl den November 27, 2013, 21:13
Det kan vel ikke passe, at grundpakken stiger med ca. 500 kr på årsbasis? De fleste kanaler i den pakke er enten gratis eller ganske billige, selv om jeg ser, at TV3 er kommet med. Det er godt nok hampert, hvis TV3 skal udløse en stigning af den kaliber.

Det er ikke helt rigtigt, men det er ikke let at gøre alle tilfredse.
Nye kanaler i grundpakken er 24Nordjyske, TV3 og Kanal 5. TV3 og Kanal5 fås til en fordelagtig pris når de ligger i grundpakken, der ud over er der TV2, TV2Charlie og DK4, specielt TV2 tager nu godt fat, med de andre er også steget i pris.
Kan det fås billigere, nej det kan det ikke, eks. koster Boxer mini pakke, som er næsten identisk, 199 kr. om måneden, hos Boxer er Charlie blot byttet ud med News og DK4 er byttet med Kanal4. Pakken er efter min mening, meget konkurrence dygtig mod Boxer, parabol marked og Fiber, og den ligner til forveksling YouSee pakke, og det er der nok en god grund til, blot vinder GVD ved kun at koste 149 kr. om måneden eller 1788 kr. om året mod YouSee der koster 209 kr. om måned eller 2508 kr. om året. Og så har GVD lige TV2Charlie og 24Nordjyske med, det har YouSee ikke, GVD’s grundpakke er stadig formidabel god.

Mellem pakken er efter min mening den der giver mindst valuta, også i forhold til eks. YouSee, primært er TV3+ flyttet op i fuldpakke, og i stedet er 6’er og TV2film + TV2Fri kommet til, jeg syntes personligt at det er ærgerligt, at TV3+ lige er flyttet op i fuld pakke, for selv om man ikke lige er super fodbold fan, var det da fint nok at man lige kunne følge med en gang i mellem, jeg tror ikke jeg er den eneste der mener dette, der ud over var der jo også en del nye gode film og serier, hvilket står i modsætning til hvad 6’er sender. TV3+ plejer i de forskellige undersøgelser også at være lige så populær som TV3, så jeg forstår ikke helt hvor den er flyttet, den er også med i YouSee mellem pakke, men fair nok er den også 50 kr. dyre om måneden.

Til gengæld er der fuld skrue på fuld pakke, her siges god dag til en del nye kanaler: Viasat sport 2, Eurosport2, TLC, Disney XD, Viasat oplevelse pakken med Viasat Explore , Golf, History, Nature, Crime, Playboy TV og til sidste den franske kultur kanal Mezzo, der primært sender klassiske koncerter, men kan jo undre sig over, hvorfor den er havnet her, eller i det hele taget er med, for det er jo en meget smal kanal, og jeg tror ikke lige den har samme målgruppe som de fleste andre kanaler i fuldpakke. Små 6000 kr. er godt nok meget, også for undertegnet der ikke er sports interesseret, så det bliver nok mellem pakken frem over, jeg kommer til at mangle TV3+ lidt, men ikke så meget som Zulu, som er ellers var den største grund til jeg havde fuld pakke. Men for de mange medlemmer der går op i sport, er fuld pakke guld vær. Jeg er enig i, at det er en meget stor stigning, men set i lyset af alle de nye kanaler + de resterende er steget meget, bl.a. koster TV3sport1 nu, ifølge liste prisen, alene over 500kr., er den stadig et rigtigt godt familie bud, hvor man ikke skal tænke på kort o.s.v.
For os andre, er det en god mulighed, at man nu kan nøjes med kun en tilvalgs kanal, jeg havde dog bedre set, at kortafgift på 26 kr. pr måned eller 312 kr. + betalings gebyr var blevet fjernet, det er jo trods alt 312 kr. til ingen ting, andet end en ren penge maskine for Stofa.

bruiser
Advanced
Indlæg: 56
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: November 28, 2013, 16:00

Nå jeg har valgt fuldpakken. men har delt min regning over.

san
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: November 29, 2013, 15:25

På et eller andet tidspunkt må loftet vel også være nået. Nu er prisen på TV via GVD mere end fordoblet på 5 år(det kan jo bemærkes er den samme periode hvor vi taler finanskrise og stort set ingen inflation). Så kan man komme med en hel masse forklaringer om pakker og andet godt, faktum er at der før pakkernes tid kun var "fuldpakken". den er så nu steget fra små 3000 i 2009 og til 6000 i 2014!!!! Der er ikke mange andre steder hvor man kan "prale" med prisstigninger i samme tempo. Det kan vel efterhånden overvejes hvad fuldpakken må koste og så må kanaludvalget selv i fuldpakken jo sættes efter det. Det virker også lidt påfaldende, at i år kunne mange nok have været fristet af mellempakken, og så wupti så røg TV3+ lige i fuldpakken. Men et opfordring vil da være at se på om ikke selv fuldpakken bør have et økonomisk loft, de nuværende prisforhøjelser er da i hvert fald uholdbare i længden.

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 3, 2013, 12:40

Hej San

Som en udfordring til den opgave som bestyrelsen har fået om at skal fritvalg, må vi desværre fortælle, at det koster.

Vi kan ikke rigtig gøre så meget mod de stigende priser. Kontigentet til foreningen har faktisk været det samme i flere år, så det er ikke her synderen er.
Synderen skal findes hos ejerne af TV-selskaberne, som har skruet priserne urimeligt meget op. Og vi kan intet gøre.

Vi kan kun håbe på at prisen snart vil være nedadgående igen.

Mvh.

Lars H

san
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 3, 2013, 14:56

Jeg er for så vidt ikke i tvivl om at det er TV selskaberne der skruer priserne op. Men uden at skulle få storhedsvanvid over GVD's indflydelse, så stopper det jo heller ikke før de får en eller andet form for modspil. De senere år har tv-selskaberne jo stort set uden undtagelse lanceret nye tv kanaler som de knap nok selv ved hvad de skal bruge til. Uden at træde nogen over tæerne har f.eks. viasat vel ikke mere indhold på tv3 puls end det nok kunne sendes på tv3 og tv3+, og man kunne nævne mange andre både fra Canal digital, TV2 og DR. Jeg er også nok med på, at vi stemmer om kanalerne, budskabet fra min side vil bare være, at så længe vi bare "ukritisk" tager nye kanaler ind i pakkerne, vil TV selskaberne jo kunne blive ved med at lancere nye, mere eller mindre ligegyldige kanaler.

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 3, 2013, 19:37

Hej San

I bund og grund er det jo medlemmerne din opsang skal gå til. Det er jo medlemmerne som med deres stemmer fortæller os hvad man ønsker.

Vi har jo ud fra undersøgelsen lavet kanalplanen, så den er tilpasset med ønskerne fra medlemmerne.

Ønsker man fra medlemmernes side at man i bestyrelsen arbejder en anden vej, så er det jo yderst vigtig at fortælle det. Vi har blot fulgt den beslutning som er taget tidligere at arbejde mod fritvalg. At priserne er blevet højere kan vi ikke komme udenom. Alt andet lige tjener selskaberne jo ikke det samme, som hvis vi forhandlede på 9000 medlemmers vegne. Det er jo ren købmandskab.

Mvh.

Lars H

Jeasy
Newbie
Indlæg: 1
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 4, 2013, 01:50

Jeg er personligt uforstående overfor, hvorfor TV3, Kanal 5 og 24 Nordjyske er valgt ind i grundpakken. At kanalerne prismæssigt får grundpakken til at stige er reelt nok. De har blot i mine øjne ingen berettigelse i grundpakken.
Prisudviklingen fra "standardpakken" over til mit skift til grundpakken har jeg fulgt med interesse på min Betalingsservice de sidste fem års tid.
De første år efter omlægning var priserne stabile på grundpakken. Derefter er det kun gået ind vej - op og atter op. /J.E.

GVD tv pakkepriser 2009-2014
2009: standardpakke – kr. 2.865
2010: Grundpakke – kr. 980
2011: Grundpakke – kr. 980
2012: Grundpakke – kr. 996
2013: Grundpakke – kr. 1.296
2014: Grundpakke – kr. 1.788

peter
Beginner
Indlæg: 26
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 4, 2013, 07:10

kan heller ikke se hvad Kanal 5 TV3 og 24 Nordjyske, gør i grundpakken,
mener da at den skal holdes fri for de dyre genudsendelse kanaler.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 4, 2013, 10:17

Kanal 5 + TV3 er med i grundpakken for at kunne tilbyde fritvalg af Viasat og SBS kanaler allerede fra grundpakken jf. tidligere information

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: Nye Priser ?
den: December 4, 2013, 12:06

Det er helt korrekt Petey

Det er krav fra TV-selskaberne, at disse kanaler ligger i grundpakken, for at man overhovedet kan modtage fritvalg allerede fra grundpakken.

Alternativ vil være at ALT der hedder fritvalg, leje af video og andre tjenester forsvinder og man skal satse på blot at kunne leverer et rent signal ud. Der vil så igen være udfordringer, som kunne være rettigheder til at modtage kanalerne og sende dem ud i HD. Det kan sikkert godt lykkedes ved nogle, men slet ikke som vi har i dag og endnu bedre i det nye år, hvor antallet af HD-kanaler stiger.

Mvh.

Lars H

Sider: 1 [2] 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.085 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.