Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Fusion
lahono
Beginner
Indlæg: 31
Indlæg Fusion
den: October 6, 2013, 13:02

Jeg kan forstå at ANTV gerne vil fusionere med GVD:

http://nordjyske.dk/nyheder/udspil-til-tv-fusion-i-aalborg/1330a476-3829-4556-a86d-3293a175718c/112/1513

Det må mere være i ANTV's interesse end i GVD's interesse, så her er det vigtigt at GVD stiller store krav og ikke bare lader sig opsluge...

F.eks. er GVDs mellempakke meget mere interessant end ANTV's mellempakke. GVD's mellempakke har mange flere af de dyre og interessante kanaler end ANTV, f eks. Kanal 4 og 5, TV2 News, Animal, Discovery mfl.

Det må være GVD's pakker der i højere grad overlever end det skal være ANTV's pakker.

For GVD's kunder vil et skifte til ANTV's pakker kun opleves som en tilbagegang og noget dårligt.

Mvh
Lars Hoffmeyer Novrup
Skalborg

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Fusion
den: October 7, 2013, 09:05

AnTv har altid været interesseret i at, overtage GVD. og har prøvet det før.
Den største trussel mod GVD kommer nok, fra bredbånd nord, som jo er villig til, at bruge millioner, på at rende foreningen overende.

Mvh. Bjarne

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Fusion
den: October 29, 2013, 11:08

Jeg er fuldstændig enig.

Vi her i GVD har fået renoveret vores net, så det er klar til fremtiden, samtidig har vi stadig en del penge stående på bank konto, og det er vist mere end man kan sige om AN-TV, godt nok har AN opslugt andre foreninger, men det var skrantende foreninger, der ellers var klar til at lukke ned. Hvis GVD skal sammenlægges med AN, skal hver medlemmer helt klart have nogen penge tilbage, som et gangs beløb, vi skal ikke til at betale for de andre har fejlet.

Jeg er også enig i, at vi har meget bedre TV pakker her i GVD, og jeg håber at man lige bliver det sidste skud skrabere, og virkelig laver det som man starte med, fra starten, nemlig at fuld pakke bliver en rendyrket sportspakke, og at Zulu og TV3plus lige bliver flyttet ned i mellem pakke(zulu og TV3plus har aldrig sendt sport eller vært særlig dyre), for hvis ellers man retter sig efter udbyder Viasat og SBS, og ligger TV3 og kanal 5 i grundpakke, får man dem til ca. halv pris, og derved vil mellem pakke stor set ikke stige i pris, der er så efterfølgende mulighed for de sidste nye sports kanaler kan komme med i fuld pakke, jeg tror det er bedste og lettest for alle, selv om fuld pakke bliver dyr, omvendt vil vi som ikke lige er sport idioter, ikke betale dyrt for Zulu, men dem der vil følge sit favorit hold, har tilsyneladende ingen begrænsning i hvad man vil betale.

Jeg er også enig i, at bredbånd nord er den største konkurrent, men jeg mener faktisk også vi har et problem med Stofa, og jeg ser faktisk dette som et lige så stort problem, for Stofa har ikke gjort andet end at sætte priser højt op, se bare hvor meget tv pakkerne steg sidste år da Stofa overtog levering, efterfølgende har Stofa ikke leveret hvad de har lovet bl.a. web tv, men kræver at GVD i stedet skal investere et million beløb for at Stofa kan sælge sine ydelser til nogle få medlemmer, selvfølge går den ikke, men da jeg læste artiklen, faldt logikken lige pludselig, der er selvfølgelig en bagrund med at Stofa ikke lige vil til levere til GVD, men næste alle andre, og det er jo at ”besværlige” GVD skal lægges under AN, så Stofa kan komme til at sælge deres internet og deres dårlig sammen satte pakker, der gør at mange vælger grund eller mellem pakke, og så vælger tillægs kanaler, som hvis nogen skulle være i tvivl, sælges dyt, alene kortgebyr er næsten 500 kr., før man er i gang.

Min personlige holdning er, at GVD skal gøre det man er god til, nemlig at lave nogle gode billige TV pakker og en super Internetforbindelse, det betyder (desværre)væk med at hvad der hedder tilvalgs kanaler, og div. Indholds tjenester som ”start for fra” og bio. GVD har allerede nye og flotte paraboler der i dag bliver brugt til analog TV, tilbage i den digital tv start, var det for dyrt med udstyr til hovedstation, men tiderne har ændret sig, og i dag er det muligt at investerer i digitalt udstyr, og derved selv tage signalerne ned, alternativ kan man gøre som i Klarup og finde andre der kan levere eller bruge den nye sammenslutning af antenneforeningers og bruge deres levering http://digitalt.tv/antenneorganisationen-a2012-har-etableret-et-landsdaekkende-fibernet/

Når nu at verden går mod streaming, tror jeg faktisk ikke de mindre antenneforeninger får det så svært endda, som eks. Stofa ellers gerne vil fortælle, indholds tjenester og alverdens tv kanaler er ikke fremtiden, som kabel tv nødvendigvis skal levere, vi kan allerede nu få alverdens film og serie, og sport følger godt efter, via div. tjenester fra internet. Når en del mindre foreninger de senere år er bukket under, senest Pandrup, skyldes i stor grad at de sovet i timen og ligeså stille og rolig lade Stofa malke foreninger for deres penge. Som jeg har skrevet før, betaler Stofa ikke noget for at de kan bruge forenings kabler til div. levering som internet, start forfra o.s.v., det betyder at der ikke bliver investeret i kabel nette, det er noget forening selv skal gøre, og hvis man ikke er opmærksom på at inddrive en mængde penge til dette formål, går det galt. Problemet er så, at hvis man faktisk gør dette, ja så bliver det lige pludselig dyrt med internet fra Stofa, fordi foreningens grundpris skal lægges oven i prisen fra Stofa.

I kraft at GVD har sit egent internet, går en del af prisen fra GVD internet allerede til reparationer og div. nødvendige opgradering, derfor klare GVD sig faktisk rigtig godt i forhold til dem som har Stofanet, og derfor er den samlet pris ved GVD faktisk meget konkurrence dygtig, men omvendt skal den blive bedre ved i kraft af billigere TV pakker. Bliver vi ved med at hænge på alt det ligegyldige indhold Stofa vil sælge os, bliver vores pris blot dyre og dyre.

I kraft at alle snart skal kommunikere med det offentlige via internet, har en del uafhængig antenneforening faktisk lavet en mini internet produkt til kun 99 kr. til dem der ellers ikke har haft brug for internet endnu, her syntes jeg godt at GVD kunne være med, Stofa går jo lige den anden vej, ikke nogen produkter til under 189 kr.

Så for at komme tilbage til overskriften, nej en sammenlægning med AN vil for de fleste af os, være et tilbage slag og vil stik mod hvad der bliver lovet, på sigt betyde at det hele bliver dyre, med mindre Stofa bliver smidt på porten af AN, men det tvivler jeg meget stærkt på vil ske.

Mere inspiration kan man finde på FDA sider, specielt i det seneste blad, er der meget skriver om antenneforeninger, som selv overtager leveringen igen.

http://issuu.com/fdadinbrancheorganisation

O.Svendsen
Pro
Indlæg: 161
Indlæg Re: Fusion
den: November 9, 2013, 01:10

Min mening er at kanalpakker bliver stadig mere uinteressante. Vi vil have valgfriheden og helst via nettet. Derfor skal GVD satse på et super internet. Streaming er fremtiden, konventionel TV dør lige så hurtigt som musik på CD/DVD.
GVD er opgraderet med ny teknologi og kan sagtens klare fremtiden. Det kniber nok med ANTV.
Streaming i 4k bliver en realitet 2014 , hvem sagde Netflix.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.037 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.