Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2]
Forfatter Emne: TV3+ HD
michael
Newbie
Indlæg: 5
Indlæg Re: TV3+ HD
den: September 16, 2013, 23:26

kunne man så ikke bare flytte de berørte kanaler til et andet frekvensområde. og så ligge fransk og norske i de berørte frekvensområder. ja bare en ide, virker lidt tåbelig at en kanal som TV3 hd ikke bare bliver flyttet til fordel for en anden kanal der måske ikke har så mange seer

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: TV3+ HD
den: September 17, 2013, 06:53

Citat fra rungsvej den September 16, 2013, 21:53
@lars.
Opponorer ikke mod at tv koster penge og lignende. Kun at i aldrig tager kunderne seriøst.
Det er da sjovt at 172 af ud 175 kanaler står knivskarpt, og når der så er problermer med de sidste 3 skal alle brugere stå på hovedet..
Men sjovt nok har problemet løst sig selv siden igen, men jeg har vist også flyttet en stol på terrassen .)

Hej Rungsvej

Og hvor står der i mine indlæg at jeg ikke tager jer seriøst?
I mine øjne ser det mere ud til at visse medlemmer ikke accepterer svaret jeg giver. Jeg tager det meget seriøst og kommer netop med et konkret forslag som i mange tilfælde løser problemet.

At du så ikke vil tro på svaret er så op til dig.
Jeg kommer blot med en løsning, som er langt billigere end at bestille en teknikker.

Det er lidt ligesom at købe en ny bil og så forvente at sælger fylder olie på hele tiden uden at røre en finger. Nogle gange skal man altså selv gøre noget. Specielt hvis man stadig har gamle antenneledninger.

Men fejlmeld det på kontoret, så kigger de på det. Og her lukker jeg diskussionen om dette emne for nu.

Mvh.

Lars Hjermitslev

thomsen83
Newbie
Indlæg: 20
Indlæg Re: TV3+ HD
den: September 22, 2013, 16:20

Citat fra Lars Hjermitslev den September 14, 2013, 16:32

Citat fra thomsen83 den September 13, 2013, 15:58
Ja mon ikke de liiige finder et eller andet!?

Håber ikke du er seriøs med dit svar her. Sådan drives foreningen altså ikke.
Men det er vel i alles interesse at kabelnettet er så tæt som muligt, så støj på nettet indgåes.

Mvh.

Lars Hjermitslev
Bestyrelsesmedlem

Lars jeg er meget seriøs med mit svar. Som jeg har skrevet, er alt i min ende mål igennem for støj og der er INTET at komme efter. Jeg har et sprit nyt kabel fra dåsen op i tvet og det er et 100db kabel med guld belægning for netop at undgå støj. Alle andre kanaler har noget nær så høj kvalitet/db som det kunne ønskes - men TV3 HD er bare gone (til tider)

Jeg kunne osse vende den om, er i seriøse med at smide problemet over på jeres kunder - med at ting som virkede upåklageligt tidligere pludselig ikke gør det længere - er i seriøse med at noget som virkede før, skal tjekkes af en tekniker som JEG skal betale for i første omgang?

I kører 100% den samme stil som STOFA - der er ALDRIG noget i vejen i jeres ende, og når der så er det - er det stadig vores egen skyld!

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: TV3+ HD
den: September 23, 2013, 07:55

Du skal IKKE betale i første omgang:

"Hvis fejlen ligger i Antenneforeningens installation, afholder Antenneforeningen udgiften til servicebesøget. Såfremt fejlen findes i kundens egen installation, er vores servicefirma StepTech ApS, berettiget til at fakturere servicebesøget til kunden."

Hvis du er sikker på du ingen fejl har, så kan du roligt bestille det besøg ...

Er selve kablet guldbelagt?
Guldbelægning på stik har vist sjældent gjort alverden for at forhindre støj, det giver blot en renere kontakt.

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: TV3+ HD
den: September 23, 2013, 13:40

Thomsen83

Jeg forsøger på ingen måder at sige at det er din installation der er galt med.

Men som Petey skriver, så har du intet at miste ved at bestille en teknikker, når du er 100% sikker på din ende er god nok.

Men i stedet for at sidde og skrive her vil jeg foreslå at du fejlmelder din adresse. Så kan der blive rettet i det der måtte være.
Om det så er en fejl i GVD's net eller din installation. Alt andet vil være gætværk. Jeg har ikke mulighed for at se igennem min telefon om der er fejl hos dig, men ved vi tager fejl meget seriøst, om du så end vil tro på det.

Og her lukker jeg af for denne tråd.

Mvh.

Lars Hjermitslev
Bestyrelsesmedlem

thomsen83
Newbie
Indlæg: 20
Indlæg Re: TV3+ HD
den: September 23, 2013, 16:06

Det har jeg faktisk prøvet, men har ikke 35+min til at sidde og vente på telefonen i den begrænsede åbningstid kontoret har!

rungsvej
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: TV3+ HD
den: January 10, 2014, 22:24

... og på mirakuløs vis kan kanalerne nu vises efter kanalomlægningen... mon frejlevsenderen har overrulet nogle mux6 signaler eller er det bare en interatmosfærisk revolution i det ydre rum, der nu har påvirket GVD's uantastelige net.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: TV3+ HD
den: January 10, 2014, 23:09

Mon ikke man bare har flyttet kanalen til et område, hvor boxer ikke støjer :-)så noget mirakel er det nok ikke ;)

Mvh. Bjarne

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: TV3+ HD
den: January 11, 2014, 23:02

Du har helt ret Bjarne.

Rungsvej - hvis du gennemlæser kanaloversigten vil du se at 3+ ligger i 800mhz-området.

Mvh.

Lars Hjermitslev

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: TV3+ HD
den: January 13, 2014, 11:11

Citat fra rungsvej den January 10, 2014, 22:24
... og på mirakuløs vis kan kanalerne nu vises efter kanalomlægningen... mon frejlevsenderen har overrulet nogle mux6 signaler eller er det bare en interatmosfærisk revolution i det ydre rum, der nu har påvirket GVD's uantastelige net.

Nu er jeg jo godt nok tekniknørd, men jeg har virkelig svært ved at forholde mig til, at når der bliver givet en fornuftig forklaring og en løsning på et problem, at man så ikke bare forholder sig til dette og gør hvad der bliver sagt. Det var meget brok og bøvl der kunne undgås, havde det været på din bil, var det jo bare blevet skiftet, og du må selvfølge betale. Vi seriøse medlemmer skal nok beklage os hvis vi oplever problemer, og det plejer der at blive taget hånd om meget hurtigt.

Konkret blevTV3+ digitalt sendt på et Mux der lå på frekvens 618 MHz, ingen problemer til at starte med, men i september startet Boxer med at sende på præcis samme frekvens i luften, altså er det Boxer der forstyrre, GVD har ingen defekte ting eller problemer. I det meste af GVD’s område er det er et meget stærkt signal, fordi Nibe senderen skal dække hele Nordjylland, derfor er det også meget svært at holde ud fra GVD signal i kabelnettet, man fakta er, at hvis man bruger det rigtige udstyr kan det lade sig gøre, hvis der var blevet påvist et eneste medlem hvor det ikke kunne lade sig gøre ved, var kanal og Muxet blevet flyttet. Jeg tror jeg har snakket med omkring 20 personer, som alle have problemer, efter jeg har sagt til dem at de skulle købe nye kabler, havde ingen problemer.

Efter kanal omlægningen har man indtil videre valgt ikke at sende på denne frekvens, lige som man heller ikke sender på nogle af de andre frekvenser, som Nibe sender på, derfor er der ikke problemer lige nu, dette gør man selvfølgelig for at undgå de problemer der har været, men det er en stakket frist, inden man begynder at sende på andre frekvenser, GVD har på sigt også brug for at bruge alle tilgængelige frekvenser for at kunne sende alt ud, derudover er der allerede nu, rigtig mange andre ting der vil kunne forstyrre ude fra, derfor, få dog skiftet de gamle ledninger, og lad nu være med at købe de fjollet guld ledninger til antenne, nogle af dem er faktisk rigtig meget ringere end de almindelige og rigtige ledninger GVD sælger til indkøbspris, jeg har set et par stykker hvor en almindelig ledning i forhold til en guldledning løste problemerne, og det det har Stofas tekniker vist også

Sider: 1 [2]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.075 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.