Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: manglende programguide og internet
JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg manglende programguide og internet
den: July 2, 2013, 15:50

Hej

jeg bruger boksen fra Stofa for at kunne se Smart TV, men der er intet smart ved det.

Jeg har en trådløs dongle siddende på boksen og oplever dagligt at den mister forbindelsen til internettet, så skal Stofa boksen genstartes, dvs. at have taget strømmen fra og programkortet skal tages ud og sættes i igen.
Så kommer forbindelsen til nettet oftes igen og jeg kan benytte smart TV i nogle timer, hvorefter det hele gentager sig.

jeg oplever også meget tit at den elektroniske program guide forsinder, dvs ingen informationer om det TV program jeg kikker på eller de andre programmer, nogle gange hjælper det at slukke/tænde boksen men oftes skal strømmen tages fra boksen og den skal genstartes for at det virker igen.

Er der andre som har oplevet noget tilsvarende og hvad har I gjort for at forbedre det?

silden
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: manglende programguide og internet
den: July 2, 2013, 22:20

Hej. Havde problemer med at jeg tit var nødt til at genstarte min trådløse router, fordi at nettet kørte for langsomt. Spurgte så i butikken, hvor de mente at jeg nok kørte på samme kanal som naboen, hvorefter at de så flyttede mig over på en anden, der er vist 14 forskellige, og det har hjulpet. Fik at vide at jeg kunne gøre det selv , via selvbetjening på gvd´s hjemmeside. Kunne være det kunne hjælpe. Hej.

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.041 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.