Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: StartForfra+
JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg StartForfra+
den: May 2, 2013, 11:01

Har vi på GVD, Stofas StartForfra plus?
Altså så vi kan gå 48 timer tilbage i udsendelserne og starte dem forfra?

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: StartForfra+
den: May 2, 2013, 14:15

Nej.

her er svaret (sakset fra tråden om webTV) jeg har modtaget fra GVD:

"Web-Tv-to-Go og StartForfra+ er for
nuværende ikke en del af aftalen mellem
GVD og Stofa, idet det vil påføre GVD øgede
omkostninger i størrelsesordenen ½ mill. Kr.
Vi har i bestyrelsen vurderet at dette er for
dyrt at etablere før vi ved hvor mange
medlemmer, der vil benytte denne service."

Men de har ikke spurgt om hvor mange der vil bruge disse sevices, så hvordan de kan vide at det er for dyrt er det store spørgsmål.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: StartForfra+
den: May 4, 2013, 11:19

Man kunne finde tallet via dem med smart TV, det er jo dem der får muligheden, men så lang tid det ikke er alle, der får mulighed, skal der absolut ikke bruges penge på kun nogle få, som er Stofa kunder, bolden ligger helt klart kun ved Stofa.

Jeg er så træt af Stofa, at alt det Stofa ikke kan, er GVD skyld, plader og ævl! Det kan ikke være rigtig, at de lover os alt muligt, og så bag efter skal foreningen betale den ene million efter den anden, for at få de forskellige services leveret. Efterfølgende er det jo kun Stofa der tjener på det, mens de belaster vores net, så eks. bedre internet ikke bliver muligt.
Jeg holder med bestyrelsen, vi skal ikke betale noget, vi er rigtigt mange medlemmer der blot ønsker TV pakker billigst muligt, og ikke andet.
Jeg har vist efterhånden flere gange fortalt, at det er mange år siden at jeg begyndte at bruge en pc som Tv server TV optage maskine, i dag sidder der flere tuner i, og den kan programmeres vis en web browser, eks. mobil telefon, streame her til, og selvfølgelig på hjemmenetværket, kan der afspilnings i 100 % kvalitet direkte på de forskellige Pc’er og ved TV med bokse som WD live. Hvorfor betale for noget som jeg allerede har i forvejen ganske gratis.

Vores TV pakker, efter Stofa har overtaget fra Canal Digital, er kun steget i pris, og ligger i dag på grænsen til at være ok, i forhold til hvad man kan få andre steder, hvor det er alle andre end Stofa der leverer, prøv eks. at se hvad de får i Klarup, som jo er noget man meget direkte kan sammenline sig med, fuld pakker er identisk med GVD minus Canal 8 sport, til gengæld er der en masse andre ekstra kanaler fra bl.a. Discovery med, pris er kun 4190 kr.

Man må så mangle Smart TV og tilvalg, og jeg er da ikke i tvivl om, at der nok er nogle der gerne vil ha haft det i Klarup, men til gengæld får de altså deres TV pakker meget billigt. Smart TV kan man jo langt hen af vejen, selv lave, som skrevet før, og Stofa tilvalg er så vanvittig dyrt, at det ikke interessant som det ser ud lige nu, næsten 400 kr. bare for kort leje, og så er de enkelte kanaler også dyre eks. koster Zulu 40 kr. om måneden. Det med at de enkelte kanaler koster mere, er noget vi skal indstille os på, men der skal også være grænser og kort afgift skal væk, når det kun handler om ekstra kanaler til eks. et cam modul(smart funktioner virker ikke her), bruger man Smart funktioner kan 400 kr. nok være passende pris.

Seneste gang jeg hørt tal for hvor mange der bruger smart TV og tilvalg, har tallet været omkring 1000 medlemmer ud af 8000, vi er altså over 7000 medlemmer der betaler dyrt for at Stofa levere noget til nogle få, jeg håber jer i bestyrelsen er opmærksomme på denne problemstilling og undersøger andre leverandører og mulige løsninger, bl.a. sådan som man gør i Klarup.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: StartForfra+
den: May 4, 2013, 16:09

Udgiften til ekstra services skal naturligvis betales primært af dem der benytter sig af dem. Og er merudgiften 500.000 for disse ekstra services og der kun er maksimalt mellem 500 og 1000, ja så hænger det nok ikke sammen. Men alt dette er kun gætværk, lad os få nogle tal på bordet og finde ud af hvad der er stemning for ...

Hvor har du fået sådan en fin server med flere tunere og alt muligt samt x antal WD TV live bokse ganske gratis? ;-)

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: StartForfra+
den: May 6, 2013, 11:36

Nu mener jeg ikke at ha skrevet noget om at jeg har et X antal WD live bokse, faktisk syntes jeg ikke de er særlige funktionelle, men jeg nævnte WD, fordi den er billig og rimelig udbredt, men jeg kunne lige så godt ha nævnet medieafspiller som Popcorn, A.C.Ryan, Dune og mange flere, derudover kan en del ”rigtige” smart TV afspille filerne direkte.

Selvfølgelig har jeg ikke noget hardware gratis ;) , men jeg er IT mand og har det jo på denne konto nok lidt lettere med at opbygge sådan noget, end andre, også at kunne gennemskue hvad der rent faktisk er nødvendigt at hardware, og det er her der ikke kræves særligt meget, min løsning bygger på en nu ca. 5 år gammen selvbygget PC med et godt Asus bundkort(for stabilitet) og en billig Celeron duel core 1,6 GHz processer, vist nok til ca. 400 kr. Ja latterlig vil nogle nok sige, men mere end rigelig. Til at styre optagelserne bruger jeg DVBViewer og recordings services, det er også denne der kan streams, programmet kostet vist 130 kr. der findes sikkert andre og meget mere avanceret løsninger, men dette er rigeligt til mig. Eneste store enkelt udgift skete i januar måned hvor de 2 gamle tunere blev udskifter med ”byggesæt” fra ”Digital Devices” Her køber man en såkaldt bro, efterfølgende kan der sættes 4 sæt af dobbelt tuner enten DVB T/C eller DVB S(for satellit) til, så man i alt kan komme op på 8 tunere.

4 tunere i alt er så mere end rigelig, men det er først efter skiftet, at det er blevet rigtig mulighed for at streame mobilt, fordi der nu er ledig tuner kapacitet. Jeg har længe haft lyst til opgraderingen, men det blev nødvendigt efter Stofa omlægningen i januar, forklaring er, at før omlægningen, lå en del af de kanaler vi optager fra i samme MUX, hvor ved en enkelt tune kan optage flere programmer samtidig, efter omlægning, ligger disse kanaler nu i hvert sit MUX, hvorfor det blev nødvendigt med flere tuner(tak til Stofa, ja jeg er sku ikke vild med dem :x ).

Og sådan kunne jeg forsætte, men nok om min løsning, selvfølgelig har den ikke være ”gratis” der har været nogle engangsinvesteringer, i længden tror jeg dog at jeg vinder på pris og muligheder, men omvendt har det også bare været sjovt at lave, og point er, at jeg har kunnet gøre det, du ønsker i efterhånden mange år. Jeg kan godt forstå er der er kunder til Smart TV løsningen, jeg syntes bare ikke Stofas løsning er så smart og mangler helt klart muligheder i forhold til hvad jeg kan. Også koster min løsning altså ikke dyrt som man ellers skulle tro :D . Pointen er, at andre steder kan undvære disse muligheder, eller finde ud af, at gøre tingende selv

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.055 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.