Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1] 2
Forfatter Emne: Prøvekanal ??
JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Prøvekanal ??
den: April 9, 2013, 12:30

Hvad er formålet med at have en prøvekanal?

Jeg kan kun se det er ireterende at have sådan en, i 3 mdr sendes så en kanal for så i en periode at vise Stofa´s egen kanal som findes i forvejen, efterfølgende får vi sikkert en 3. kanal i få måneder.....

Fatter ikke formålet, måske en der kan forklare det?

Jeg ville hellere have en fast kanal på den programplads, hele året.

/JJS

allan.siig
Advanced
Indlæg: 96
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 9, 2013, 20:49

Hej JJS.
Grunden til at vi har en prøve kanal i GVD, er at vise medlemmerne, hvilke kanaler der er mulighed at tilkøbe eller vælge ind som en fast kanal i en af vores pakker.
Vi tilstræber at prøvekanalen bruges til kanaler som ikke har været i kanaludbudet tidligere.

Med venlig hilsen og på bestyrelsens vegne

Allan Siig Hansen

JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 10, 2013, 11:19

Hvorfor vises der så pt. "Stofa egen kanal" når den også sendes på en anden kanal?

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 10, 2013, 12:10

Ideen med prøvekaner er jo god nok, men problemet er jo at det er noget der høre fortiden til.

I dag er alle væsentlige danske plus nabo lands kanaler jo med i GVD’s pakker, så hvad skal man prøve, det var de ikke for 10-15 år side, der opstod i øvrigt også en del andre kanaler på det tidspunkt.

I dag er nye kanaler kun kold forretning, når en af de tre program leverandører Viasat, SBS eller TV2gruppen, laver en ny kanal, tager man kendt indhold på en i forvejen kendt kanal og lægger det på en ny. Eks er TV2sport lige blevet helt opkøbt af TV3, og i den forbindelse bliver det i stedet til 3 kanaler, samme indhold plus lidt mere, men nu spredt ud over 3 kanaler i stedet, og selvfølgelig er de dyre en den ene var. Et godt bud på en prøve kanal lige nu var TV3sport2 som har fået meget indhold fra TV2sport, men jeg er næsten sikker på, at TV3 ikke giver en prøveperiode, for dem der går op i sport, ved godt hvad der bliver sendt på TV3sport2.

Dette skulle ikke forstås som jeg ønsker TV3sport2 med i en pakke, tværtimod mener jeg at man skal til at fravælge specielt de dyre kanaler, som sports kanaler. Grænsen for hvad man vil give for tv er nået for mange, og i dag er muligheden for ekstra tilvalg jo tilstede, så ingen behøver at undvære noget, modsat for få år siden.

Jeg er ikke spor i tvivl om at der stadig er nogle der vil betale en mindre formue for at se alle disse sports kanaler, det skal de/I også have lov til, det skal blot ske på tilvalg og ikke i pakker. Problemer er eks. at undertegnet ikke ret gerne vil undvære Zulu, men stort set ikke bruger andre kanaler i fuldpakke, Stofa tilvalg kan simpelt hen ikke betale sig, fordi der først skal betales en kort afgift, næsten 600 kr. efterfølgende skal der vælges 4 kanaler, zulu koster alene 40 kr. om måneden, så selv om man kun skulle vælge en eller to kanaler er prisen stadig alt for høj.

For os der enten ikke kan bruge Stofa Smart TV, på grund af anden internetleverandør end GVD, eller simpelt hen bare ikke har brug for det, burde kort afgift være en engang oprettelse pris. Selv om det samme gentager sig, hvis man i stedet skulle vælge sports kanaler, virker det ikke helt så galt, for der skal nok vælges flere end en, og prisen på sports kanaler er meget højre, eks. koster zulu under 200 kr. i pakker, mens TV3sport1 og Canal9 hver koster over 400 kr.

Håber I kan se hvad man mener, i øvrigt har jeg al
tid syntes, at det har været torskedumt, at man har placeret en forholdsvis billig kanal som zulu i en dyr ”sports pakker” som fuld pakke kaldes, det giver ingen mening da zulu ikke de sidste mange år her sendt noget sport, man fristes til at tro, den blot er placeret der, fordi de unge gerne vil betale, men det er da ikke fair for os andre, der ikke gider sport, noget man forhåbentlig kunne få ændret til næste pakke løsning.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 10, 2013, 12:19

Citat fra JJS den April 10, 2013, 11:19
Hvorfor vises der så pt. "Stofa egen kanal" når den også sendes på en anden kanal?

Sandsynlighedsvis, fordi man ikke har fået forhandlet andre kanaler på prøve end TV2fri, som jo har fået sin helt egen plads, man håber jo nok og forventer at den skal forsætte til næste år, personligt er jeg allerede modstander: Gå dog ud i naturen selv i stedet for at side og glo på den gennem et tv! :x
Kanalen er vel kun relevant for dem på plejehjem. ;)

Når vi nu er i gang, hvorfor kan Stofa som de eneste få lov til at sende deres reklamekanal i mpeg2, de burde da ha været de første som havde skiftet, når de nu har så travlt med at ødelægge nogle SD kanaler ved at konvertere signalet til mpeg4

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 10, 2013, 13:45

TV2 Fri kommer ikke på prøve, den kommer permanent på den plads og det fremgår også af kanalplanen, og den bliver en del af mellem- og fuldpakken.
Man har blot reserveret en plads til den i forbindelse med kanalomlægningen og så sendt noget andet (TLC) i en periode.
Fejlen i dette består vel primært i at det ikke er kommunikeret ud at TLC er en ekstraordinær prøvekanal som kører i en kort periode hvorefter programpladsen overtages af TV2 Fri. Ideen med at bruge pladsen til noget er jo fin nok, men eksekveringen og ikke mindst kommunikationen, er desværre mangelfuld. Det er jo desværre foreningens akilleshæl...

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 10, 2013, 16:19

Petey

Ang. informationsniveauet, så arbejder vi på at mængden af info øges.

Men at love det lige sker fra den ene dag til den anden er måske at skyde over målet.
Kan jo kun tale for mig selv, at der er mange ting man skal sættes ind i som nyt bestyrelsesmedlem. Men vi er OBS på det og det bliver bedre. Det er jeg helt sikker på.

Ny prøvekanal er på vej - den skal bare bekræftes før vi kan melde noget ud.

Mvh.

På bestyrelsens vegne
Lars Hjermitslev

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: April 15, 2013, 11:43

Citat fra Petey den April 10, 2013, 13:45
TV2 Fri kommer ikke på prøve, den kommer permanent på den plads og det fremgår også af kanalplanen, og den bliver en del af mellem- og fuldpakken.
Man har blot reserveret en plads til den i forbindelse med kanalomlægningen og så sendt noget andet (TLC) i en periode.

Hvor har du fået den information fra, det kunne lyde som noget insider viden.

Som jeg skrev ”lugter” det af det man gerne ville, og jo tydeligt tænker på at gennemføre.

Men på generelforsamlingen blev det sagt, at kanalen (TV2Fri) var gratis på prøve i hele 2013, og det er vel det. På næste generelforsamling skal der vel så tages stilling om kanalen er noget vær i forhold til hvad den koster, og om den skal forsætte. Selv om vores tidligere formand(kvinde) allerede før start, var glad for den, fordi der kom noget med Troels Kløvedal, skal vi andre vel ha lov til at vurdere den.
Jeg ved godt at vi de sidste par år, jo faktisk næsten ikke har fået nogen valgmuligheder, og at man nærmeste bare skulle bukke og sige pænt tak for den sammensætning der nu var lavet, gjorde man ikke det skulle man ikke forvente at kunne se noget, og det hele ville blive meget dyrt. Overdrevet? Måske, men ikke desto mindre, den oplevelse mange har haft efter de sidste par års generelforsamlinger.

Nu handler dette om TLC og den blev ikke nævnet på generelforsamlingen, men dukket blot op efter seneste omlægning, hvor man med rettet, jo blot troede at den ville være med, havde det blot været nævnt et eller andet sted, som bl.a. under nyheder, at der var en prøve kanal for 3 måneder, var der jo ikke så meget at komme efter, men det er altså ikke nævnt nogle steder, og det er for dårligt.

Tina H
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: June 14, 2013, 19:41

Er TNT blevet pillet af igen?

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: Prøvekanal ??
den: June 14, 2013, 22:14

Hej Tina

Nej - den vises stadig på Prøvekanal 1.

Mvh.

Lars Hjermitslev - Bestyrelsesmedlem

Sider: [1] 2
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.07 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.