Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2] 3 4 5 6
Forfatter Emne: Hvornår får vi web tv?
Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 24, 2013, 10:01

Der er jo også næsten en hel uge tilbage af april :)

JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 24, 2013, 10:49

Citat fra allan.siig den March 6, 2013, 12:47
Hejsa, så er der en opdatering af forventet start af WebTV. April måned hedde tidspunktet nu. Af forsigtighed lyder melding blot på April. Men det skulle også være meget sikkert.

Tror det er en forsinket aprilsnar.

Hvor sikker er "meget sikkert" ???

Buusser
Newbie
Indlæg: 21
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 24, 2013, 10:59

Håber meget på, at "TO GO" indgår i WEBTV. Alt andet vil være noget fesent for en antenneforening af vores størrelse.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 24, 2013, 13:05

Det gør det ikke, jf. tidligere melding fra Allan. Spørgsmålet er bare stadig hvornår de spørger medlemmerne om de er interesserede i at betale for det.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 26, 2013, 18:16

Nå, nye tekniske problemer (igen igen igen).
Hvor meget betaler vi til WebTV til Stofa? Jeg mener, havde SmartTV abb.prisen været anderledes hvis ikke WebTV havde været en del af planerne eller er det en "gratis" ydelse som blot kræver at foreningen investerer i noget grej?
Uanset hvad finder jeg det yderst problematisk at der er gået noget der ligner 1 år uden det er lykkes at få WebTV i luften ...

JJS
Advanced
Indlæg: 84
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 30, 2013, 12:01

I følge reklamerne i TV siger Stofa at man kan få TV på alle skærme når man har smart-TV.....hvorfor gælder det så ikke for os i GVD?

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: April 30, 2013, 15:19

Ja, god nok vide hvad det er for tekniske problemer man har døjet med i et år.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: May 4, 2013, 12:27

Jeg tror desværre ikke på den med tekniske problemer, men at det udelukkende handler om at GVD skal betale for at få denne service med.

Men da det kun er dem med smart TV, der får muligheden, og så lang tid det ikke er alle, der får muligheden, skal der absolut ikke bruges penge på kun nogle få, som er Stofa kunder, bolden ligger helt klart kun ved Stofa, både teknisk og betalingsmæssigt.

Jeg er så træt af Stofa, at alt det Stofa ikke kan, er GVD skyld, plader og ævl! Det kan ikke være rigtig, at de lover os alt muligt, og så bag efter skal foreningen betale den ene million efter den anden, for at få de forskellige services leveret. Efterfølgende er det jo kun Stofa der tjener på det, mens de belaster vores net, så eks. bedre internet ikke bliver muligt.

Som jeg også har skrevet i anden tråd, kan jeg godt forstå at I er nogle der ønsker div. smart løsninger, men omvendt har jeg altså haft noget tilsvarend i efterhånden flere år, og det er ikke så svært endda, at få lavet noget tilsvarende, tænk lidt videre, der behøver ikke lig at stå Stofa på, det betaler sig i længden.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: May 4, 2013, 16:10

Gider ikke drive sådan en løsning selv - jeg vil sådan set hellere betale andre for at levere den. Længere er den ikke.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Hvornår får vi web tv?
den: May 6, 2013, 11:45

Man kan jo hvad sine meninger om hvad man skal smide sine penge væk til, men jeg har ingen problemer med, at nogle ønsker at købe sin til sådan løsninger(det er jo derfor Yousee og Stofa har set et marked) blot jeg ikke skal betale for det, men det er jo det du igennem flere indlæg ligger op til, for at komme videre og i gang.

Specielt ”Web to go” er dog ikke uinteressant, og vil kunne lappe hullet, hvor andre som Bokser kunder, eller dem med parabol antenner, kan tage deres kanaler med i sommerhuset eller i campingvognen, det kræver dog der er god internetforbindelse disse steder og det er der jo sjældent i øjeblikket.

Skal GVD offer en halv million, må det være til gavn for alle kunder og ikke kun dem med smart TV eller GVD net, ellers må det betales af dem der ønsker det, og problemet er jo, at Stofa ikke bliver populær, når de skal til at opkræve et en gangs beløb, af et sted imellem 500 og 1000 kr. Det vil de med stor sandsynlighed slet ikke, for så vil man jo med rette kunne spørge hvorfor nogle skal betale dette, mens man i andre foreninger ikke skal, dette spørgsmål syntes jeg alligevel godt man kunnen spørge om, sammen med, hvorfor vi skal betale næsten 700 kr. mere for fuld TV pakke, end man gør i Klarup, når sammen sætningen er identisk.

Sider: 1 [2] 3 4 5 6
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.084 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.