Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Problemer med sync af lyd/billede på Zaptor boks
Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Problemer med sync af lyd/billede på Zaptor boks
den: February 7, 2013, 10:43

Jeg har store problemer (har haft det længe)
med at visse kanaler er totalt ude af sync når jeg bruger
Zaptor boksen. Det er primært Discovery HD og Natgeo HD det står værst til med. Og problemet er altså primært på kanaler med 5.1 lyd.
Er jeg ene om det problem?

Jeg mistænkte min receiver for at være synderen, men kobler jeg boksen direkte til TV'et er problemet der stadig.

Bruger jeg TV'ets tuner har jeg ikke problemet. Heller ikke hvis jeg sender lyden ned til min receiver. Så begge disse enheder har jeg sådan set frikendt.

Boksen er forbundet via HDMI.

Andre med samme problem?

Stofa mener ikke de nogensinde har hørt om problemet, og de er alt andet end hjælpsomme. Derfor søger jeg erfaringer fra andre herinde.

thomasmeld-
gaard
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: Problemer med sync af lyd/billede på Zaptor boks
den: February 7, 2013, 15:44

har også problemer til tider... jeg ringer ofte til stofanet på tlf. 72170333 eller 88303020. sidste gange slette vi al software i boksen på flg. måde:
tag størm kabel ud af boksen. Hold nu menu knappen inde mens du sætter stikket i igen. nu kommer en blå firmware opsætning frem. Nederst vælg slet al software og vælg ok. boksen starter nu op ..helt fra starten.

thomasmeld-
gaard
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: Problemer med sync af lyd/billede på Zaptor boks
den: February 7, 2013, 15:45

det har hjulpet, men havde igen problemet igen få uger herefter igen., !!

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Problemer med sync af lyd/billede på Zaptor boks
den: February 7, 2013, 15:51

Tak for info, er det på de nævnte kanaler du oplever det, eller ?

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.019 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.