Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: 1 [2] 3
Forfatter Emne: HD kanaler hakker.
carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 14, 2013, 11:23

Det korte svar: ja, med den bemærkning at kontor måske ikke lige er overbevist om at det er det, der er problemet. Henvis evt. til denne tråd, så bliver man jo nød til at forholde sig til problemet, og at selv om de sikkert ikke lige har hørt om det, så er der flere der har problemer

Og under alle omstændigheder skal problemet jo løses og det er kun GVD der kan gøre dette, mener de så, at det er din installation den er gal med, må de jo komme ud og kikke, men kan du påvise fejlen, og er din installation er i orden, kan og skal du ikke betale noget, jeg forstår ikke helt hvis du har gjort det sidste gang, de havde i hvert fald ikke fået en krone fra mig på den konto. Jeg har godt nok haft klaget over mange fejl i perioden 1990 frem til ombygningen i 2008, og haft massevis af teknikker besøg, jeg har aldrig betalt for noget, fordi alle fejl er kommet fra GVD, jeg har med andre ord, aldrig selv været skyld i problemerne, det var blot sørgeligt at det var nødvendig at klage over noget næsten hver 3. måned.

Efter ombygning, ny teknik, ny bestyrelse, rigtig folk på kontor, o.s.v, er jeg er godt klar over, at i 99 % af fejlene, er det ved medlemmet selv, nogle medlemmer har så ikke forståelse for hvad der er galt, og kan i nogle tilfælde være håbløse at snakke/forklare med, men selve kabelnettet, forstærkere, og specielt for div. kasser ved vejen, begynder nu igen at få en alder, hvor fejl kan begynde at optræde, så vil jeg opleve forstyrrelse eller nedsat signal styrke, vil jeg ikke tøve med at klage.

PS Før du ringer, syntes jeg lige du skal gå dine kanaler mere systematisk igennem, for det vil du nok blive spurgt om.

Og til allersidst, når du har fået problemet løst :D , må du godt lige skrive om hvad der skulle til, så vi alle kan lære af dette, var det ved dig selv :| , var det et lokalt problem ud i dit område, eller var det på hovedstationen man justeret ;) .

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 15, 2013, 12:46

Det jeg oplever på Kanal 4 og TV3 er udfald på enten lyd, billede eller begge dele i forbindelse med overgang til/fra reklamebreaks. Det lugter af noget udstyr der "forvirres" af at billedeformatet skifter? Det er ikke mit udstyr, der smider signalet - det er udfald i det signal jeg modtager. Er der nogen der er kloge på teknikken der kan bidrage med noget? Jeg lurer på om det er noget udstyr der recoder signalet et eller andet sted i leverancesystemet der kløjes i formatskiftet.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: March 7, 2013, 14:10

Det er jo så en helt anden problematik, som hører til i et nyt emne.

Nu gør jeg stort set ikke andet end at optage de omtale kanaler, og på optagelserne har jeg ikke indtil nu, set nogle problemer, men det er også aften optagelser, hvor programmer er nye og dermed alle i 16/9, jeg vil ikke afvise at der kan være et problem mellem 4/3 og 16/9, jeg har altså blot ikke set det.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: March 8, 2013, 18:11

Ja det gik også først op for mig senere at det var det der var mønstret i det på de 2 kanaler- jeg kædede dem oprindeligt sammen med de andre småudfald jeg oplevede på andre kanaler. Jeg har ikke oplevet kanal4/tv3 problemet det på det seneste ...

AbenA
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: May 17, 2013, 16:24

Citat fra ElizabethB den February 4, 2013, 23:55
Skriver på vegne af min mor lige nu, da mig og min søn overnatter mest hos hende lige pt. Men hun har også gvd tv og internet. Kanalerne kanal 4, 5 og TV3 er begyndt at hakke en del her også. Det begyndte for ca 1 uge siden. Det er alle tidspunkter af døgnet, men mest her sen aften.

Hej.
Jeg oplever stort set det samme som det du beskriver med tv signalet. Også 3+ HD er ramt hos mig. Det er dog ikke alle HD kanaler. Det er heller ikke hele dagen igennem. Sådan lidt on off i nogle timer. Jeg tror det har været et problem 1 til 2 uger nu hos mig. Før det kørte det for det meste uden problemer.

AbenA
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: May 17, 2013, 21:46

Jeg har lige checket de første 100 kanaler. Jeg har den mellemste pakke. Følgende kanaler viser massive pixeleringsfejl her ved 21'30 tiden:

TV3, TV2News, Kanal 4 og 5, TV3+ HD, DK4, Nickelodeon HD, Disney, MTV, Discovery, Animal Planet, National Geographic, Viasat History, NatGeo Wild HD, TV2 Fri, 7'eren ....

Det der undrer mig en del er at i blandt alle disse kanaler er der kanaler uden fejl så det kan vel ikke være 4G stråling hvis de ligger rimeligt tæt på båndet? Jeg er ikke ekspert i antenneforhold vil jeg lige nævne. Jeg håber da at GVD har "opdaget" dette problem. Er der andre der er lige så hårdt ramt?

Lars-
Hjermitsle-
v
Advanced
Indlæg: 72
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: May 17, 2013, 22:20

AbenA

Vil blot informerer at forum ikke kan bruges til at fejlmelde. Har du evt. været hos din naboer og høre om de har samme problem?

Jeg oplever ingen problemer på de kanaler du skriver om. Kan du evt. fortælle mere om hvor i GVD's område du bor i.

Går ud fra du har tilvalgspakker når du skriver du har tjekket de første 100 kanaler.
Er der ikke problemer med resten?

Mvh.

Lars

AbenA
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: May 17, 2013, 23:40

Hej Lars.

Jeg bor på Stationsmestervej i Skalborg. Jeg har checket det første 100 kanalpladser og det er rigeligt for at se et mønster vil jeg mene. Jeg vil høre hos mine naboer og andre i området og så må jeg jo nok hellere melde problemet ind. Problemet som kom fra den ene dag til den anden for et par uger siden (gid jeg kunne huske datoen) som flere har skrevet om herinde men som GVD åbenbart ikke kender til for så ville de vel have nævnt det på deres side.

AbenA
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: May 18, 2013, 16:35

lidt nyt info: jeg tændte min Samsung (BDD8200N) PVR her kl 9 i morges for at se om de samme kanaler var ramt og efter ganske få minutter blev feks TV3+HD umulig at se på pga pixelering og de andre kanaler var også ramt (igen). Så skete der noget besynderligt ca. kl 15 hvor jeg checkede igen: her var alle de omtalte kanaler UDEN fejl så jeg ved snart ikke hvad det kan være - jeg kontakter nok GVD i næste uge hvis det vender tilbage ...

eliasen
Newbie
Indlæg: 3
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: August 7, 2013, 21:17

Jeg har samme problem. Jeg har mellempakke og det er i sær TV3, TV3+ og kanal4 og 5 der hakker. Det er møgirriterende - og det er begyndt lige pludseligt.

Sider: 1 [2] 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.226 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.