Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1] 2 3
Forfatter Emne: HD kanaler hakker.
Henrik-
Madsen
Newbie
Indlæg: 6
Indlæg HD kanaler hakker.
den: January 27, 2013, 19:57

:x

Det kan ikke passe jeg er den eneste der oplever at mine HD kanaler hakker og pixelerer. Det er specielt slemt med 9hd og 6hd. Nogen der ved hvad det skyldes, hvem man kan klage til og hvad der skal til før det forsvinder igen???

Det er ikke til at se en fodboldkamp når billedet pixelerer hver andet øjeblik.

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: January 28, 2013, 08:12

Oplevet ikke problemet, men nu ser jeg sjældent 6HD og aldrig 9HD. Har ikke oplevet noget på andre kanaler heller. Men tag dog fat i kontoret og få dem til at sende en ud og checke signalet.
Hvis det er OK ude i boksen, så er det måske din egen installation der er ramt - måske her i forbindelse med de mobilmaster der er taget i brug fra nytår som potentielt kan forstyrre signalet hvis installationen ikke er iorden.

PMKolind
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 4, 2013, 20:40

Herhjemme hakker det også. Især på børnenes TVér. Alt var OK før kanal omlægning.

ElizabethB
Newbie
Indlæg: 4
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 4, 2013, 23:55

Skriver på vegne af min mor lige nu, da mig og min søn overnatter mest hos hende lige pt. Men hun har også gvd tv og internet. Kanalerne kanal 4, 5 og TV3 er begyndt at hakke en del her også. Det begyndte for ca 1 uge siden. Det er alle tidspunkter af døgnet, men mest her sen aften.

thomsen83
Newbie
Indlæg: 20
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 6, 2013, 00:03

6ern HD er tit slem ved fodbold

thomasmeld-
gaard
Newbie
Indlæg: 7
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 7, 2013, 15:51

brug 88303020 stofa support

allan.siig
Advanced
Indlæg: 95
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 9, 2013, 17:35

Alle undersøgelser viser at det folks antenneinstallationer som der er problemer med. Også udenfor gvd området. Men man kan ringe eller skrive til kontoret og bestille en teknikker til at måle på ens installation. Men det koster omkring 300 medmindre det er gvd del som der er dårlig. Gvd er ansvarlig for signalet indtil 'afleveringspunktet'. Jeg har ikke selv problemer mere. Hverken på boks eller direkte i tvet.

PMKolind
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 11, 2013, 18:39

Det er bare sjovt nok at ved sidste programomlægning var de samme problemer. Her fik jeg tjekket min installation til UG. Nu er den gal igen. Skal jeg nu betale igen for at få en tekniker ud? Er jeg den eneste i Gug der oplever problemer?

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 12, 2013, 13:55

Jeg tro at alle har lidt ret i denne tråd.

Problemet er den flygtige beskrivelse, ”HD kanaler hakker” er det alle kanaler, eller er det kun nogle få?

I fremtiden beskriv helt præcis hvad det er for nogle kanaler den er gal med. Men når man kikker tråden igennem, er det tydeligt at det er de kanaler, der ligger på de højeste frekvenser som 6’erne og kanal9 med flere(fuld pakke) og så på ekstra TV, der mest er problemer med. Dette kan skyldes der er brugt for dårlige tynde kabler og/eller signalet er fordelt ud til for mange enheder, husk der egentligt kun er garanti for at et moden(internet) og en radio og et TV virker, at der så typisk kan sættes flere enheder til, uden problemer er en anden ting. I eks. nybygget huse, ser man tit, at der er antennestik i hvert rum, men det er ikke GVD’s ansvar at der rent faktisk er signal nok til alle disse stik uden ekstra forstærker.

En anden ting er, at der er stor forskel på de tunere der sidder i de forskellige modtager, eks. har vi et forholdsvis billigt LG TV, det er nærmest ligeglad med hvor lidt signal det får, det kører bare videre, det har oven i købet også en indbygget forstærker der kan slås til, jeg er ikke spor i tvivl om at det også nok skulle køre ude ved jer der har problemer, modsat har vi en Triax boks, blot en ekstra 2 fordeler og den hakker på fuldpakke kanaler (de højeste frekvenser)det samme kan siges om de 2 TV kort jeg har, det ene mærke (Teratech) køre bare, mens det andet også døjer, blot der indsættes en ekstra 2 fordeler.

Jeg har ikke nogen problemer, og hvis der var nogle generelle problemer, var der nok også flere klager. Men jeg kan godt se problematikken, efter omlægning går nogle digitale MUX meget svagt ud, vores GVD kabel er afsluttet med en 3 fordeler til 3 TV/radio, på et LG tv sagde signal styrke måler før omlægning 100 % styrkel på næsten alle kanaler, på nær 770 og 778 MHz, specielt 770 MHz har altid været meget svag med kun 94-95 %, i dag ligger disse plus den nye på 786MHz på nogenlunde samme styrke, kikker man videre, er de mellemste MUX 610-626 MHz nu blevet svage, helt galt er det med 610 MHz hvor kanal 5 ligger, denne er nede på 92-94 %, hvor før omlægningen 100 %, helt galt er det med 426 MHz hvor Nickelodeon er, den er helt nede på 88 %, mod 346 MHz med DR og TV2 på 100 % og 306 MHz med DR2 og 3 også på 100 %. Mærkelig nok er signal kvaliteten på det nye MUX 298 (VH1) kun på 50-60 %, styrke 100 %, så også her kunne der tyden på noget er galt. Nogen lunde samme resultat siger TV kort i PC, dog er ingen MUX på 100 % men procent spring er det same som på TV, 15 % fra dårligst til bedst. Jeg ved ikke direkte hvordan disse procent tal kan regnes om til dB, men jeg kunne forstille at 90 % i forhold til 100 % er en dæmpning på ca. 5-6 dB hvilket så meget godt forklare de omtalte problemer, altså en kombination af lige lidt for lidt signal ude ved jer medlemmer (sandsynligvis egen installation) men også at en del MUX ikke bliver sendt med fuld styrke, hvilket må være en fejl.

Så til dig Allan(eller en af jer der har problemer), vil du bede kontor om at gennemgå i hvert fald alle de MUX der bliver sendt ukodet TV på(Stofas betalings kanaler kan vi jo være lige glade med), og få dem tjekket, og justeret rigtigt ind, helst lidt op i styrke. Jeg har ikke systematisk gennemgået alle MUX men fundet flere i grund og mellem området, jeg vil mene at skulle ligge på 100 %

Til dig PMKolind, så var det sidste gang et sammen fald af flere fejl, der var direkte fejl i Stofa signalet(dette vil man ikke indrømme til at starte med), men også skift fra QAM 64 til 256 betød at nogle skulle skifte udstyr, den samme gamle sang med for dårlige kabler stik og fordeling, for nogle blev det nødvendigt med forstærker, denne gang handler det udelukkende om nogle lidt svage MUX

PMKolind
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: HD kanaler hakker.
den: February 14, 2013, 07:56

Må sige at jeg ikke har tjekket alle kanaler ud. Kun dem som der ses herhjemme. Her er det specielt TV3, TV3+, Kanal 4 og 5..
Kan man bare ringe til GVD og bede dem om at justere MUX'ene ind?

Sider: [1] 2 3
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.04 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.