Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Problem med StartForfra....
martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Problem med StartForfra....
den: October 1, 2012, 08:34

Jeg er glad for muligheden for at kunne starte et program forfra, men de gange hvor jeg har forsøgt at bruge funktionen så "hakker" det så det ikke er til at holde ud at se på.
Jeg oplever ikke problemer med at se "Direkte" tv.

Jeg har 100 Mb internet fra GVD og en Zaptor boks med harddisk optager.

Internt i huset er der kablet med Gb LAN.

Er der nogen som oplever det samme eller evt. har en løsning?

silden
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 1, 2012, 23:05

Har den samme boks, og oplever det samme, plus en masse andre fejl med den, bla. hopper af nettet, genstarter flere gange om ugen, så den ikke har optaget det den er blevet sat til, prøvet at leje film, et stort hakkeri. Arkivet hakker også sommetider. Så efter 6 opringninger til Stofa, med alle mulige gode "råd", har de lovet at sende mig en ny, og så håber jeg det hjælper.

JS
Newbie
Indlæg: 19
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 3, 2012, 11:48

Hej

Jeg har også den med harddisk, men har ikke de udfordringer i taler om. Min boks er koblet til via. netværkskabel, da trådløs kræver at modemmet ikke er placeret for langt væk og husets vægge ikke er beton. Hvis i kører trådløst så prøv at skifte kanal på modemet(se signalstyrke på det trådløse på boksen under menu/teknik ) (inden på GVD´s hjemmeside) Hastigheden på internettet er underordnet, da det kun bruge til at "bestille" en film/udsendelse, men ikke til at streame den.

Håber da i får den til at virke, da jeg jo kan konstatere, at det er muligt

silden
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 3, 2012, 23:03

Hej.

Kører også via netværkskabel, så ikke der skoen har trykket....

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 11, 2012, 17:04

Jeg kører også via kabel... :-(
Er der ikke andre som kan hjælpe med det her problem?

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 11, 2012, 18:31

Jeg er nu overbevist om, at problemet skyldes de elendige bokse som vi fik i forbindelse med overgang til STOFA... Se evt. mine indlæg i andre tråde her i forum.

carstenb
Pro
Indlæg: 139
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 14, 2012, 23:22

Jeg kan kun tilslutte mig kritikken omkring boksen.

Jeg har i længere tid har lyst at lave et indlæg og samtidig sende dette til Stofa, for boksen med harddisk fungere under al kritik, derudover er der en del ting, der ikke fungere hensigtsmæssig, den er i hvert fald slet smart som Stofa fortæller os. Bemærk at jeg ikke har GVD net, så netværks fejl o.s.v. er udelukket, det handler udelukke om selve boksen dårlige funktionalitet.

Primære og største fejl er at den ikke kan tidsforskyde, efter nogle minutter begynder den at hakke, det går helt galt hvis man forsøger at optage et andet program samtidig, her er optagelsen også ødelangt af, spontane genstarter her jeg også oplevet, det virker på mig som om boksen slet ikke har kræfter nok til at håndtere HD, SD går det noget bedre med, men det kan vi jo ikke bruge til noget i 2012.

Så til en del ting der virker irriterende i forhold til den gamle Canal Digital boks og en ny boks fra Bokser(som jeg har kendskab til), og ja det er begge af det franske udskældte mærke Sagem, men begge er en hel del bedre end deres ry, men specielt den nye Boxer boks er både pæn og velfungerende, mens den gamle Canal digital boks ikke var pæn, virket den nu også ganske fint, og noget helt andet end den lille boks, vi alle fik smidt i hovedet.

Stofa boksen er begrænset til kun at kunne optage et program af gangen, både Canal Digital og Boxer boks kan programmeres til flere optagelsers af gagen, er de andre bokse slukket, optager de blot alle programmer, er de tændt, spørger de, når anden optagelse skal starte, om de skal skifte kanal og optage, gør man ingen ting gør de blot dette, smart!

Jeg er vant til, rigtig mange gange hen over sommeren, blot lige at tænde boks på TV2 ved 19 tiden(uden at tænde TV), og så gå i haven igen, måske lige starte en optagelse på en anden kanal, for så at komme ind noget senere, og se nyhederne med mere. Det gik hurtigt og let med at spole hen over ligegyldigheder og reklamer, det gør det blot ikke på Stofa boksen, fordi den mangler display, og så starter den op med Stofas reklame skidt, guide eller noget andet fis, der skal trykken 2-3 gange for at komme væk fra dette, og da den ikke konsekvent starter samme sted, er det sjældent lykkes mig at lave det nummer som jeg så tit har gjort på den gamle boks, forsøger man at lave en optagelse i stedet, går det heller ikke, for den spørger om flere ting, før man kommer i gang med at optage, i stedet for blot at starte med at optage som den gamle gjorde, det kræver med andre ord, at man skal til at tænde skærm, for at få boksen programmeret, det passer mig ikke, og jeg kan ikke forstå, at det skal være så besværligt. Og det med besværligt mener jeg, når min gamle mor er på besøg, kan hun simpelt hen ikke finde ud af at få boksen tændt, det går fint nok med at tænde tv, HDMI 1 og få tændt boksen, men man kan ikke blot trykke på 1, 2 o.s.v., man skal finde ”back” eller ”exit” knapperne, for at komme ud af reklame menu, hvorfor? det er hammeren irriterende.

Så for at opsummere

• Kan ikke tidsforskyde uden at hakke, laves en optagelse samtidig gør det helt galt, jeg behøver vel ikke at bemærke, at det kunne gammel CD boks og det går også fint for en ny boxer boks, jeg har ved flere lejligheder via Boxer set ”Vild med dans” lidt tidsforskudt(for at springe reklamer over)og så er Tandbørsten optaget, begge HD på hver sin MUX, ingen problemer, det kan Stofa boksen bare ikke klare.

• Kan kun optage et program af gangen, andre bokse kan optage flere programmer af gangen.

• Har ikke serie optagefunktion.

• Mangler display, hvilket gør, at al betjening skal ske via skærm, måske ikke et problem hvis Tv’et kører 24 timer i døgnet, men for os andre, der gerne vil spare på både slidtage og strøm, en dum begrænsning.

• Starter med Stofa reklame kanal og menu, besværlig at komme ud af, boks skal blot som alle andre, starte på den kanal der sidst blev brugt. Eneste punkt der nok desværre kan rettes med nyt firmware.

Jeg er glad for at jeg ikke har givet 2000 kr. for den, for det er den simpelt hen ikke vær, Canal Digital boksen kostet 1500 kr. og er trods sin alder bedre bestykke og funktionel. En Boxer boksmed harddisk koster i dag også omkring 1500 kr., hvorfor skal Stofas meget dårligere boks være så dyr! Jeg har før været ude efter Stofa fordi deres produkter er for dårligere og for dyre, ”smart tv” boksen er blot et nyt eksempel i rækken.

Bortset fra den konstatering er jeg selvfølgelig med på vognen over at klage, og håber da også virkelig at den blot kan bringes til at fungere, for selvfølgelig har den da en pænere brugerflade end den gamle. Nyt firmware kan rette mange ting nu om dage, jeg tvivler blot på, at den nogensinde kommer til at tilfredsstille mine krav, ærgerligt når nu den gamle boks gjorde dette.

silden
Newbie
Indlæg: 11
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: October 24, 2012, 20:54

Efter en endeløs række af problemer ,med min Stofaboks med harddiskoptager, og en række opkald til Stofa, fik jeg så sendt en ny,det er stadig det samme lort, dog med knap så mange problemer. Lidt mærkeligt, at der åbenbart ikke er problemer med dem uden optager, er der ihvertfald ikke med den jeg også har.

martin@pro-
netconsult-
.dk
Newbie
Indlæg: 14
Indlæg Re: Problem med StartForfra....
den: May 10, 2013, 13:35

Hmmm... Hvorfor er denne tråd død?
Jeg har stadig de samme problemer - er der nogle som har fundet en løsning?

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.036 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.