Forum

Vi gør opmærksom på at forummet er til diskussion imellem antenneforeningens medlemmer. Hvis du derfor har brug for support kan du trykke her. Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, skal du benytte kontaktinformationerne på denne side.

Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Homeplug/powerline
Steen-
Andersen
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Homeplug/powerline
den: September 14, 2012, 23:57

Hej

Jeg har hørt om, at man kan få internet igennem stikkontakten. Har nemlig routeren i stuen, og min søn skal bruge kabel til sin stationær. Jeg har ikke en ledig stikkontakt i stuen. Kan man så godt bruge en Powerline AV passthrough http://www.proshop.dk/Netvaerk-Homeplug/D-Link-PowerLine-AV-Passthrough-Starter-2221035.html. Kan man så godt bruge det stik i homepluggen til f.eks en stikdåse som man bruger til anlæg, TV osv.

Venlig hilsen

Steen Andersen

Petey
Pro
Indlæg: 219
Indlæg Re: Homeplug/powerline
den: September 17, 2012, 12:29

Det kan du, det er det stikket er beregnet til.
Men bemærk at der er mange forhold der gør sig gældende mht. performance når vi snakker netværk gennem elinstallationen. Jeg har selv måtte droppe det grundet for meget støj, selvom jeg forsøgsvist koblede alt andet udstyr fra i hele hytten. I bedste fald fik jeg meget dårligt link, i værste fald slet ingen kontakt.
De to stikkontakter du anvender skal iøvrigt sidde på samme gruppe.
Så det er en god ide at købe online eller i en butik der tilbyder at du kan returnere produktet.

bjarne
Pro
Indlæg: 137
Indlæg Re: Homeplug/powerline
den: September 17, 2012, 13:30

En anden mulighed, er at investere i et trådløst netkort, til den stationære, det er nok også billigere.

Mvh. Bjarne

Steen-
Andersen
Newbie
Indlæg: 8
Indlæg Re: Homeplug/powerline
den: September 19, 2012, 17:15

Tak for det. Tror jeg vil se næmere på det Bjarne :)

lonea
Newbie
Indlæg: 9
Indlæg Re: Homeplug/powerline
den: September 25, 2012, 17:43

Hej Steen
Vi har homeplugs i vores hus. Vi fik dem for nogle år siden, men efter vi fik lavet ny strøm i huset blev der problemer med faserne. Så fik vi trådløs ved Telenor, og alt kørte fint. Efter vi er skiftet tilbage til GVDnet, kan vi konstatere, at det udleverede modem slet ikke kan levere signal til hele huset, som Telenormodemmet kunne, så derfor har vi købt nye homeplugs. jeg er ikke hjemme nu, og kan ikke lige huske deres navn, men de hedder noget med 4205. De virker fortrinligt, der hvor det trådløse ikke rækker.
VI er nu godt nok ude i overvejelser om at supplere det trådløse med et bedre modem, der kan levere et stærkere signal, så hvis der er gode råd omkring dette, hører jeg gerne, hvad der kan bruges. Vi kan i hvert tilfælde konstatere, at Cisco modemmet kommer til kort...

Mvh
Lone

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.33.2; Side indlæst på: 0.087 sekunder.


Der er lukket for kommentarer.